Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tadic: 'Hoop langer door te voetballen dan 2023'

BartVeenstra, 17-07-2019 om 07:05, 3936 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadic hoopt nog lang actief profvoetballer te zijn. De Serviër tekende vorige week bij tot medio 2026, waarbij hij in principe tot 2023 als speler aan Ajax verbonden blijft. De aanvaller hoopt zelf nog langer door te kunnen gaan.

'Ik hoop eerlijk gezegd wel dat ik nog langer dan 2023 kan blijven voetballen', zegt Tadic in gesprek met Voetbal International. 'Ik voel me ook nog heel fit en sterk en wil onderdeel zijn van nieuw succes. Daar ligt nu mijn focus op.'

In 2023 wordt Tadic 34 jaar, maar van ophouden is voor nu nog lang geen sprake. 'Ik wil nog heel lang heel belangrijk zijn voor Ajax. Ooit zal ik trainer worden, maar het is nog te vroeg om het daar nu uitgebreid over te hebben. Nu ben ik voetballer. Maar als je dan toch een trainerscarrière wilt starten, waar kun je dat dan beter doen dan bij Ajax?', blijft hij lovend over de Amsterdamse club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EricAjax1
Held!
0 0
trodat4030
Mooi toch, daar zal in de loop van 22/23 wel over te praten zijn hoe het vanaf dan zal gaan. Ondertussen is hij volgens mij elke dag de hele dag op de club. Lijkt me niet dat hij van 9 tot 5 aan het trainen is, dus lekker als 2e assistent bij een middenbouw elftal op het trainingsveld zou prima in zijn schema kunnen passen. Kan ie alvast TC 1, 2 en 3 doen. Wel als assistent, want met Europese trips zal ie te vaak afwezig zijn om een elftal zelf te runnen, zeker als ie ook nog geregeld op zaterdag moet spelen. Je kan niet overdag om 12/14.30 uur in Groningen een jeugdwedstrijd coachen en bij terugkomst snel de bus in voor pakweg VVV uit om 18.30 (oid). Maar 3-5 dagen per week op het trainingsveld als 2e assistent, gewoon doen! Zal ook een flinke impact hebben op de spelertjes, 1 van dé sterren van het 1e elftal die jou de fijne kneepjes bijbrengt. Das toch anders dan pakweg een van der Gun waarvan de meeste spelers van 14 van hun papa moeten horen dat hij ooit in het 1e speelde. Zet m maar bij o15 (voorbeeld) zolang. Of elke dag een ander elftal in de middenbouw. Dan weet je ook beter wat je met hem aanmoet als hij echt z’n kicksen aan de wilgen hangt. Je kan hier echt een langdurig traject uitstippelen en gezien zijn enthousiasme hoef je daar niet per se mee te wachten.
0 0
xxxthomas
Geweldige speler met geweldige mentaliteit, maar toch hou ik altijd een slag om de arm. Het was nu een topjaar, tuurlijk is hij tevreden en lovend. Maar wat als er een keer een jaar komt dat hij met blessures kampt, een vormdip heeft en eens niet alles speelt? Er gaan ook mindere tijden komen en hopelijk zal hij dan ook zo'n mentaliteit tonen.
0 0
***1900***
Ik vind Tadic echt zo'n geweldenaar! Wat een mentaliteit en karakter heeft deze man. Bij aanschaf van een nieuw shirt doe ik meestal geen naam er op, vind dat altijd zo'n lastige keuze. Maar denk dat ik toch de volgende met Tadic achterop neem.
0 0
ajax1forever
Hoop dat "Tadic on fire" vaak gaat klinken vanaf de tribunes!! Wat een tof lied is dat voor onze geweldenaar!
0 0
chloorbestendig
Zo kan het dus ook....
0 0
DT10
In 2026 is die dus 37? Dat zou die best vol kunnen houden, gezien zijn fitheid en gedrevenheid!
0 0