President América: 'Álvarez is klaar voor stap'

FinnDekker, 16-07-2019 om 16:00, 10558 views, ESPN |

Check de casual collectie van Ajax!

De president van Club América heeft min of meer al afscheid genomen van zijn speler Edson Álvarez. In gesprek met ESPN vertelt Santiago Baños dat de kans zeer groot is dat de verdediger naar Europa vertrekt. In zijn statement wordt er gesproken over de Nederlandse competitie.

'Er is geen formeel aanbod geweest, maar er zijn serieuze benaderingen geweest. We hopen dat er in deze week iets afgerond kan worden. Maar tot nu toe is er niets concreet op papier gezet, dat is een leugen. Het is wel duidelijk dat we blij voor hem zijn. We wisten dat deze kans vroeg of laat zou komen voor hem. Mocht Álvarez vertrekken, dan wensen we hem veel succes.'

'Het is tijd voor deze stap', vervolgt Baños, die de international van Mexico dus klaar acht voor een betere club en een zwaardere competitie. 'Hij is mentaal en op het gebied van voetbal volwassen geworden. Hij zal geen problemen ervaren, ook niet met aanpassen. Ook niet als Álvarez uiteindelijk in Nederland gaat spelen.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Allemaal onzin
0 0
ajax4ever01
Offtopic: Utrecht gaat met Barca samenwerken.
0 0
AjaxDaniel
Haha ja waarschijnlijk wilden ze met ons samenwerken om hun talenten hier te stallen maar is Ajax daar terecht niet mee akkoord gegaan. Dus proberen ze het nu bij Utrecht die daar logisch gezien voor open staan.
0 0
Gecko
Nog niet rond dus.
0 -1
Koningtoto
Zo rond als een pingpongbal, waarom altijd negatief? Ik snap weinig van veel gejank hier op AS, maar dat gejank van jou is echt geen touw aan vast te knopen. Jij hebt echt zwaar last van stemmingswisselingen. Daar is hulp voor beschikbaar en waarschijnlijk ook noodzakelijk.
4 -2
Gecko
Dachten eerder dat het rond was en toch naar andere club
Jij mag er anders over denken.
Misschien het artikel eens goed lezen.
Als je kan lezen!
0 -3
Koningtoto
Als je kan lezen? Dat lijkt me toch evident.
0 0
DT10
Wij van WC-eend...
0 0
Hagmag
Wordt nieuwe Ajacied.
0 0
trodat4030
Trump snapt toch niks van voetbal? Die denkt dat dat met een ei gespeeld wordt, dat je dat ei in je handen moet houden en dat er maar 2 per team met hun voeten aan mogen komen..
2 -3
Koningtoto
Trump is ook verantwoordelijk voor klimaatsverandering, migratie, zonnevlammen, vulkaanuitbarstingen, de menstruatie van Patricia Paay, de uitgescheurde anus van Gordon, het vrijgezel zijn van Rutte en het kapsel van Wilders. Maar hou hem alsjeblieft ver van voetbal.
3 0
Ferd
Patricia Paay heeft al zeker 25 jaar niet meer gemenstrueerd
0 0
trodat4030
Haha, t is idd een druk baasje :p

Dat Paay overigens dankzij hem weer ongesteld wordt vind ik overigens een wereldprestatie!
0 0
Koningtoto
Het gesprek met Kim de dictatrice vind ik veel indrukwekkender. Maar het schijnt dat na inname van andermans urine, je biologische klok weer tien jaar terug gaat. Paay is nu weer vol in de pubertijd!
0 0
Wout1988
wat heeft trump hier mee te maken
0 -2
trodat4030
Zuurpruim of blind voor sarcasme?
1 0
Lane 8
Sarcasme is echt iets anders hoor
2 0
EuforischeRealist
Eigenlijk zou ik het niet moeten doen maar; President America
0 0
Koningtoto
Klopt niet echt met de titel, of wel?
0 -1
EuforischeRealist
Want? enige verschil is toch de é/e?
1 0
Koningtoto
Is nogal een verschil of niet? Lol. Zeggenschap over een clubje uit Mexico, of zeggenschap over het voortbestaan van de wereld. Lekkere realist ben je.

Edit, dat ik er zelf over heen lees is net zo lomp, maar het is Amerika, niet America :p
0 0
EuforischeRealist
Never mind, ik leg de grap uit en zeg er nog bij "Eigenlijk zou ik het niet moeten doen", als je m dan nog mist...

Edit, op z'n Engels is het gewoon America hoor
0 0
Koningtoto
Ik woon in Nederland en wens ook op die manier te communiceren. Als je een grap uit moet leggen is het geen grap meer in Nederland, misschien is dat 'across the great pond' anders?
0 0
EuforischeRealist
Waarom meng je je dan in iets? Ik leg een grap van iemand uit aan een derde persoon en dan meng je je erin. Prima, maar als je m al niet leuk vind in eerste instantie dan snap ik niet waarom je zo reageert.

Dat de grap minder wordt als je m uit moet leggen ligt helaas aan de lezer, maar ben ik wel met je eens hoor. Ik kan er alleen niks aan doen en schreef er daarom ook bij dat ik het eigenlijk niet zou moeten doen.
0 0
Koningtoto
Niet om het een of ander, maar je legt de grap uit aan mij :p
0 0
Heiko
Ik vind het een vreemd artikel. Wat zegt president america nou eigenlijk?
1 0
Radie125
we wachten af
1 0