Taylor: 'Moet nauwkeuriger zijn in de eindfase'

FinnDekker, 16-07-2019 om 13:55, 6575 views, VI |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Kenneth Taylor weet waar voor hem nog verbeterpunten liggen. De jeugdspeler van Ajax, die uitkomt in de Onder 19 van de Amsterdamse club, ziet zowel mentaal als in zijn spel zwaktes. Aan Voetbal International vertelt Taylor wat er beter moet.

'Ik weet de punten waaraan ik moet werken', begint de middenvelder te vertellen. Als de journalist Taylor overtuigt dat het goed is om uit te spreken wat er beter kan, noemt de Ajacied twee voorbeelden op. 'Ik kan echt niet tegen mijn verlies. Ik kan dan best wel boos worden, aan dat punt moet ik aan werken. En mijn eindpass moet ik nog verbeteren. Ik had dit seizoen elf assists. Maar het hadden er twintig moeten zijn. Ik moet nauwkeuriger zijn in de eindfase.'

Peter van der Veen, trainer van Taylor bij Oranje Onder 17, is het met het tweede verbeterpunt eens. 'Hij kan een grote stap maken in de laatste dertig meter van het veld. Spitsen vrij zetten voor de keeper, zelf scoren.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Taylor moet dezelfde ontwikkeling doormamen die Quinten Timber vorig seizoen heeft doorgemaakt. Hij draait zich op techniek makkelijk bij een tegenstander weg maar draait nog te vaak de verkeerde kant op. Dit is iets wat Quinten voor het vorige seizoen structureel deed (en nu juist structureel goed doet) en dat is bij Taylor zeker niet het geval maar het is wel iets waar hij nog veel verbetering in kan boeken. Ajax heeft met Jensen (2000), Quinten (2001), Taylor (2002) en natuurlijk Ünüvar (2003) een aantal middenvelders waarvan ik veel verwacht de komende jaren. Hopelijk kunnen ze allen het komende jaar (nog) een grote stap in hun ontwikkeling zetten.
1 0
Ozymandias
Oh en dan ben ik natuurlijk Gravenberch (2002) nog vergeten. Het zal een grote concurrentiestrijd worden tussen de talentvolle middenvelders.
0 0
fc Barcelona_ke
vind heel jammer dat hij niet naar oostenrijk mag meeginge
0 0
trodat4030
O shit, Illegaal gaat je op voorhand al afschrijven, want je bent geen spits en al was je een spits, dan voldoe je niet want je bent geen Messi of Ronaldo....
2 0
JPM
Lekker belangrijk wat die gozer ervan vindt. Komt toch uitsluitend negatieve bullshit uit.
1 0
trodat4030
I know, maar ben die imbeciel zo schijtziek dat ik maar ff voor ben ;-)
1 -1
JPM
Fair enough
1 0
JPM
Ook echt een pareltje dit. Heeft tevens de gunfactor mee. Bovenal een heerlijke speler. Het moet heel gek lopen wil hij het eerste niet halen. Het moet gek lopen wil hij niet een van de uitblinkers in het eerste worden.

Filmpjes waar hij en Brobbey samen in te zien zijn behoren wat mij betreft ook zeker tot de kijktips. Echt lachen die twee samen.
4 0
NouriVandeBeek
Hopelijk kunnen Taylor en Gravenberch snel Ekkelenkamp en De Wit aflossen.
3 0
036AFCA97
Iedereen. Liever technische creatieve spelers dan nette Hollandse “draufgangers”. Hopelijk denkt Ten Hag er ook zo over. Vraag me af hoe een man uit het Oosten als Ten Hag met jongens als Gravenberch, Dest, Promes etc. omgaat.
2 -1
BrandjeXL
Promes loopt weg met TH dus dat komt wel goed.
3 0
AFCAMM
Ten Hag en Promes kennen elkaar al. Volgens mij kan hij prima omgaan met dergelijke spelers. Ook de zogenaamde ‘moeilijke’ jongens.
3 0
036AFCA97
Scherpen
Dest Schuurs - -
Taylor Gravenberch
Unuvar
Brobbey Lang

Als je al deze talenten weet te behouden en ze blijven zich lekker ontwikkelen heb je over 3 jaar een basis met groot gedeelte Nederlandse eigen jeugd. Lekker hoor.
2 0
AltijdAJAXAmsterdam
Wat dacht je van Llassana, Rensch, Hansen en ik heb ook groot vertrouwen in de Timbers en misschien Van Gelderen.
4 0
trodat4030
Salah-Eddine.
4 0
afcasven1995
Taylor en Gravenberch als blok op het middenveld over 2 jaar.
6 0
RaynoFischer
Met Unuvar op 10, heerlijk ;)
7 -1
Schip
Doet me denken aan het trio Frenkie, Nouri en vdBeek, al vind ik die nog net een tikkie beter.
0 0
MNJ7
Pff jammer dat we zo weinig van Nouri hebben genoten .. van Frenkie , Donny en Appie was Appie de beste...
0 0
afcasven1995
Haha kan niet wachten.
1 0
AjaxYahudi
Ik heb hem nu misschien pas 3x live in actie gezien maar ik durf nu al te beweren dat deze jongen de grootste hype wordt na de Ligt en Frenkie.
Wat een spelinzicht en passing heeft die al op die leeftijd!
3 0
RaynoFischer
Taylor en Unuvar worden de nieuwe De Ligt en Frenkie ;)
0 -1
GC
Kan zomaar zijn dat Unuvar de eerste Ajax speler wordt die over een paar jaar voor meer dan 100 miljoen weggaat :)
1 -2
ck69
ho ho! kennen allemaal supertoptalent mastour nog :p
3 0
ajaxx123
Wel een fantastisch talent.
1 0