Ibrahimovic: 'Misschien kan ik directeur worden bij Ajax'

JesseTH, 14-07-2019 om 21:30, 12283 views, De Telegraaf |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Zlatan Ibrahimovic sluit niet uit dat hij na zijn actieve carrière alsnog terugkeert bij Ajax. De Zweed kijkt immers terug op een mooie tijd in Amsterdam en is ervan overtuigd dat hij bij zijn oude club goed werk af kan leveren.

'Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax', spreekt Ibrahimovic in gesprek met De Telegraaf, waarna hij het onderwerp afsluit met een lach. 'Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit.'

Hoe dan ook is het gevoel vanuit Zlatan voor Ajax nog altijd aanwezig. 'Ajax is nog steeds mijn club in Nederland en ik ben trots dat ik er onderdeel van ben geweest. Zeker als ik zie hoe ze zich nu presenteren in Europa. Ze hebben gedaan wat niemand had verwacht en produceren spelers die ze voorheen altijd produceerden. Prachtig om te zien.'

Op zijn eigen tijd in Nederland kijkt Ibrahimovic met gemengde gevoelens terug, al overheerst vooral het positieve. 'Ik heb het vooral heel fijn gehad in Nederland. In het begin floten sommige supporters me uit, maar ze huilden toen ik de club verliet. Ik was the last man standing.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
OntlastendeMiddenvelder
Geweldige vent. Wie hem arrogant noemt, snapt niks van ironie.
1 0
komopajax777
Dat is gewoon zijn humor.Hij geeft toch ook al aan dat hij Ajax super vind presteren en dat hij het instituut Ajax mateloos bewondert.
2 0
ETM
Juist, lijkt wel of veel mensen hier geen flauw idee hebben wie Zlatan is
1 0
Nieuwelichting
Zlatan, de directeur der parkeerwachters.
1 -1
Stamhoofd
Vraag me toch af wie hij nu aan het bashen is. Zo slecht gaat het toch niet nu.
0 -1
petwes
Dat gemaaakte showtje van 'ik ben de beste' doet het goed in de media. Maar ik heb liever dat hij gewoon weg blijft. Goede voetballer, verder niks te melden.
1 -1
voorkennis
volgens Zlatan komt eerst hij, dan onze lieve heer, dan Allah, en ver daaronder meesi, cruijff, ronaldo enz enz
1 -1
pizzapunt
Geef die man zijn eigen Dojo en laat hem spelers trainen in het honk :)
0 -1
Ajaxtrouw
Arrogante lul
1 -2
MankeNelis
Ja samen met Raffie in het bestuur.
2 0
ETM
Haha, hij is mooi. Zlatan als boegbeeld van de club, dat wordt wat.
2 0
Ajaxxxisdebeste
Ja directeur... never nooit ain’t going to happen, on what basis
0 -1
Ferd
Zlatan als hoofdscout. Man, als hij naar een talentvolle speler stapt en zegt "wij willen jou hebben" dan betaald die speler Ajax een tekengeld in plaats van andersom.
4 0
Bensco
Zlatan zou een grietje aandouwen en haar 10 zonen laten baren. De gehele opstelling zou vervolgens bestaan uit die 10 zonen en hem in de spits. Waarom? omdat je nu eenmaal geen beter elftal kan opstellen dan Zlatan.
0 0
036AFCA97
Zlatan had lekker terug moeten komen als speler, in plaats van zijn toch al volle zakken nog meer te willen vullen in Amerika :(
0 0
Ajax27
Want? omdat ie 3 jaar bij Ajax heeft gespeeld? Wat heeft hij met de club? 2 jaar lang uitgefloten, 3e jaar ook niet de onbetwiste spits maar toen werd ie iets meer geliefd. In Italië pas de grote spits geworden die we vandaag de dag herinneren.
0 0
komopajax777
Hij was toen ook nog jong en zijn enorme potentieel begon hij toch te tonen met de goals tegen NAC als sluitstuk in NL.
0 0
Dennis1964
Ja die Ziyech fluiters waren er toen ook al. Dat waren er nog wel meer. Vreselijk volk. Hopelijk een uitstervend rad want FLUITEN DOE JE THUIS.
1 -2
Sammy Sosa
Zlatan is De Peter Sagan van het voetbal. Mooie bazen zijn het.
1 0
Odin
Lol! Die eerste zin is letterlijk wat ik dacht na het lezen van het artikel :D
0 0
MrPink
Ouwe baas. En ga hier niet zo serieus op in mensen, we kennen Zlatan toch.
1 0
Ajaxbrl
Zlatan tegen nieuwe Ajax aanwinst : look.. if you fuck me, i'll fuck you!!
0 0
Jan Doedel
Als Zlatan zou kunnen lezen hoeveel mensen hier serieus op ingaan zou hij zich waarschijnlijk in de broek pissen van t lachen ;-)
1 0
Michels
Rustig maar jongens, hij meende dit natuurlijk niet serieus...
0 0
Oliveira
Ik denk dat Ibrahimovic beter een personal coach kan worden. Iemand die andere mensen helpt beter te presteren voor bijvoorbeeld te trainen op krachttraining, sprinten en dergelijke. Ik denk dat hij ongeschikt is als leidinggevende in een organisatie.
0 0
ram
Zlatan heeft niet de persoonlijkheid voor een bestuursfunctie. Totaal niet. Ik zie hem eigenlijk ook geen trainer worden. Daarvoor zitten teveel draadjes los in zijn hoofd.

Ik zou oprecht geen idee hebben wat hij in de voetballerij zou moeten doen, na zijn carrière. Ik zie hem wel acteur worden ofzo.
2 0
Sterspeler
Bij Gijp en zeiksnor aan tafel. Kan hij die Muppet show eindelijk interessant maken.
0 0
Radikaal
Ik zou m meteen als zaakwaarnemer nemen.
0 0
Knalpot
Simeone zelfde laken een pak die doet het ook wel aardig volgens mij.
1 0
ST
Ajb niet zeg... als speler den fenomeen, maar laat het daar lekker bij blijven.
3 -1
MPAjax
liever niet, niet lullig bedoelt maar zie nog liever tadic als directeur
1 -1
Ziyech22
ik hou van Zlatan
6 0
AFCA-B93
Geweldig hoe zoveel mensen op social media lopen te haten op die man, terwijl duidelijk is dat alles wat ‘ie in de media zegt 1 grote act is. Vind het echt prachtig haha
8 -2
Joodhannus73
Laat hem directeur worden! Raiola en Cruijff in één! Hard en standvastig als Raiola en net zo'n geniale gek als Cruijff, maar dan anders. Zou perfect zijn. Helaas kan Calvinistisch Nederland dat niet aan. Maar wat zou ik het toejuichen..!
4 -8
Sanalologo
T ontgaat mij wat Zlatan met Cruijff te maken heeft.
2 -1
ThePerrysher
Precies. Ik ben fan van Zlatan en kan ook wel altijd lachen om zijn Chuck Norris act, maar hem in één zin noemen met Cruijff is godslastering.
0 0
Sanalologo
Die overdreven zelfverzekerheids act wordt echt een beetje vervelend nu. Nu weten we het wel.
4 -9
Cupmetgroteoren
Hij maakt een grap, doe niet zo gepikeerd.
13 -2
Sanalologo
Hij maakt altijd de zelfde grap.
2 -10
Ferd
En die grap is leuker dan jouw 'grappige' nickname
2 0
Sanalologo
Oke Fred
0 0
Ferd
En beter dan jouw ogen ook.
2 0
Ajaciedvooraltijd1434
Ajax is uniek, dat blijkt wel weer.
3 -1
NelsonAFCA
Met Zlatan weet je het maar nooit, maar ik geloof er niet in.
2 0
RaynoFischer
Opvolger van Edwin of Marc? ;)
0 -2
insectenverdelg
Gewoon beide. Het is tenslotte god die we dan halen.
1 -2
Babangida83
Dat zie ik wel zitten. Dan komt er echt wat binnen, hoor. En om tv-deals te sluiten hoeft hij alleen zn gezicht te laten zien bij wijs van spreken. Hij is verder het levende bewijs dat de jeugd van Ajax de wereldsterren van de toekomst zijn. Bovendien één van de beste uithangborden die je kunt hebben.

Met een beetje goede begeleiding kan dit een topper worden. Beetje roestig in t begin, maar daarna wordt t genieten.
1 -2
MosesD
Echt nergens op gebaseerd. Als voetballer heeft hij een geweldige uitstraling, maar ja die had bijvoorbeeld een Gullit ook. Die kan verder niet zoveel en moet zich al helemaal niet met het managen van een club bemoeien. Zoals elders hier gesteld zie ik Ibra wel als acteur opduiken. Sowieso zal ik er niet gek van opkijken als hij gewoon in Amerika blijft nadat hij z'n kicken aan de wilgen heeft gehangen.
0 0
Sanalologo
Sinds wanneer is Zlatan Ajax jeugd
0 0
DonQ
Is toch nergens op gebaseerd kerel. Van Overmars wisten we dat hij voor zijn functie bij Ajax al flink wat ervaring had opgedaan in het bedrijfsleven. Verder lijkt Zlatan mij ook een vrij impulsieve en opvliegende jongen die geen tegenspraak duld. Dat lijken me geen eigenschappen die matchen bij de functie.
1 -1
Babangida83
Van Sar ook niet. Dat is nu de beste die we ooit gehad hebben. Simpelweg omdat hij bekend is in de voetbalwereld, weet wat voetbal inhoudt (Dat weten jij en ik al niet, laat staan n bankdirecteurtje of een advocaat), en echt binnenkomt ergens. Warme contacten zijn ZO belangrijk..

Zlatan heeft in heel wat landen gevoetbald, altijd op topniveau, kent de verschillende culturen, weet wat er achter de schermen speelt (vs is echt interessant), is een slimme gast, heeft een netwerk daar krijgt een paard de hik van en wat t met je uitstraling doet is gigantisch. Hij moet wel ff zo'n Cruijff masteropleiding doen en als dat goed gaat, heb je een redelijke indicatie van of hij t kan of niet. Sowieso, als Zlatan iets zegt tegen mensen, dan nemen ze t erg snel van hem aan. Dat is bij een directeur niet onhandig. Out of the box, maar met een potentie die echt enorm is. En nogmaals, hij zal twee jaar achter de schermen ingewerkt moeten worden.

Ook Zlatan wordt ouder en is serieuzer geworden. Maar hoe hij echt zal zijn als directeur qua, tja dat kan ik niet beoordelen. Maar daar zal op gescreend moeten worden en ook extra opgelet door de RvC.
0 0
BrandjeXL
Hahahaha wat kerel is het ook. Als Zlatan al zegt dat Overmars er niks van kan dan moet het wel echt zo zijn.
3 -6
RaynoFischer
Je kent Zlatan toch wel ondertussen, dit zegt hij met een knipoog. :P
En hij zegt beter, niet dat het nu slecht gaat
4 0
BrandjeXL
Alsof ik serieus ben;)
2 0
Ozymandias
Zegt hij dat dan?
0 -1
BrandjeXL
Anders ga je er even lekker serieus op in.
1 -5
Sommelier
Anders ga jij normaal reageren en niet mensen hun tijd verdoen met je onzin!!
1 0
BrandjeXL
Ga flessen wijn open maken ofzo.
2 -3