Ødegaard vertrekt op huurbasis naar Real Sociedad

JesseTH, 05-07-2019 om 16:15, 3499 views, Real Madrid |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Martin Ødegaard verkast op huurbasis naar Real Sociedad, zo meldt Real Madrid via de officiële kanalen. De Noor, vorig seizoen nog actief bij Vitesse in de Eredivisie, stond naar verluidt lang in de aandacht van Ajax, maar een overstap naar Amsterdam zat er niet in.

Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz leek daarna lang de favoriet om de handtekening van Ødegaard, maar ook dat liep stuk. De creatieveling verkast nu op huurbasis naar San Sebastian, waar hij een huurcontract tekent tot de zomer van 2020.

De Eredivisie leek de voornaamste reden dat Ajax al in een eerder stadium naast de diensten van Ødegaard greep. De speler van Real Madrid werd immers al verhuurd aan sc Heerenveen en Vitesse en de Koninklijke zou hem nu aan de slag willen zien in een grotere competitie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Denees
Ik mag een beetje gekleurd zijn maar Ajax is groter dan Real Madrid. Ze zijn gewoon bang voor ons en komen zo Ødegaard niet tegen in de CL. Jammer voor die jongen trouwens.
1 0
3*stars*3
Hij gaat nu lekker spelen in Spanje maar als je nee zegt tegen Ajax en toch CL wil spelen in een aanvallende ploeg, dan is Leverkusen geen verkeerde optie.
Bundesliga is ook een goede competitie.
Maar 3e keer scheepsrecht hoeft niet meer.
Hij heeft al 2x nee tegen Overmars gezegd.
0 0
Bensco
ja precies dit zat ik te denken. Dat je geen eredivisie meer wil spelen ala maar de Bundesliga is een sterke competitie en Leverkusen speelt CL, Sociedad niet. De stijl van voetbal past niet eens. Verloren jaar voor Odegaard.
0 0
Labrador
Haha Sociedad. Succes.
0 0
Gajes
Zonde maar het is niet anders, eredivisie is gewoon niet aantrekkelijk genoeg vs la liga ondanks dat Ajax ook Europees speelt. We zouden samen met Psv eigenlijk aansluiting moeten zoeken bij de Bundesliga, wellicht Anderlecht er nog bij. Vraag me alleen niet hoe dat dan moet met CL tickets enz.
0 0
Nils
Hij wilde prima naar Ajax, alleen Ajax wil niet huren en Real niet verkopen.
0 0
altijdwelwat
Prima toch Hakim is voorlopig nog niet weg , en ik verwacht niet dat de absolute top zich voor hem gaat melden. Noa Lang kan dan nog prima een jaar van Ziyech leren, en daarna het stokje overnemen.
1 0
Raoul14
Hij heeft duidelijk niets met Ajax. Dit is de 2e keer dat hij bij Ajax kon spelen tegen een vast niet onaardig salaris. Zou zeggen succes verder.
2 -1
lf87
Hij is eind mei persoonlijk bij Ajax langsgeweest. Real wil hem niet meer in de Eredivisie hebben
0 0
Web
Ik denk dat hij daar niets over te vertellen heeft?
Real wil dat hij in een betere competitie speelt
2 0
PJSM
Graag enkel Ajax en daarnaast zinvol nieuws.
0 -1
AFCAWZAWZDB
Vanuit Real Madrid valt het wel te begrijpen, wordt tijd dat dit 'megatalent' in een grotere competitie komt te spelen. Zonder Europees voetbal dat wel. Maar goed zolang Ziyech nog niet weg is ben ik er niet rouwig om
1 0
Gabri411
En weer een talent in de knop gebroken vanwege de rijke superclubs die bang zijn dat een concurrent er eventueel mee aan de haal gaat.
1 0
Caparzo
Goed, kan daar ook definitief een streep door.
2 0
Vergainhosa
Boeiend...
0 0
Joodhannus73
Zoals voorspeld... Real Sociedad is super slim en slagvaardig... Hebben een goed verhaal naar zowel de spelers als de clubs (respectievelijk BVB en Real). Waarom lukt Ajax dit niet? Met alle voordelen die we kunnen bieden?
0 -9
GvanderK
Real Madrid is zijn werkgever en die willen hem zien spelen in de LaLiga, zit wel wat in na een paar seizoenen Eredivisie.
0 0
Jood1983
Omdat Real invloed heeft waar deze jongen komt te spelen misschien? Ajax valt niks te verwijten bovendien is er ook nog niemand weg.
1 0
pizzapunt
Dat de prijs van Isak zo laag was had denk niemand verwacht. Kan maar één ding betekenen: BVB had 0 vertrouwen in hem en dat is ook een signaal naar zijn kwaliteiten.

Ajax heeft een goed verhaal neergezet tegenover Blind, Tadic, Marin en Promes en Martinez.. Dat zijn 5 internationals die onze selectie rijker is. Daarnaast grepen we net naast Richarlison, Lainez en zijn we bezig met Alvarez.
1 0
edalm
Voor een jaartje huren? dat schiet echt niet op
0 0
SkilledAtSoccer
Goed verhaal?
"Ja, wij willen hem wel huren ipv kopen"
0 0
GvanderK
Gefeliciteerd
0 0