'Ajax ziet geen enkele toekomst in Johnsen'

ThijsZwagerman, 02-07-2019 om 07:10, 8431 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

In navolging van Voetbal International en De Stentor, heeft ook De Telegraaf gemeld dat Dennis Johnsen komend seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle actief zal zijn. Voor de Noor, die het afgelopen halfjaar door Ajax al bij SC Heerenveen was gestald, lijkt weinig toekomst te zijn weggelegd in Amsterdam.

Volgens Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, geeft het feit dat Ajax Johnsen aan PEC Zwolle verhuurt dit aan. Namens Ajax liet directeur voetbalzaken Marc Overmars namelijk al eens weten geen spelers te verhuren aan clubs die op kunstgras spelen.

PEC Zwolle speelt haar thuiswedstrijden echter wel op een kunstgrasmat. 'Dit geeft net als de optie tot koop aan dat Ajax geen enkele toekomst in Johnsen ziet. Ten Hag was vorig seizoen ook heel kritisch op de in zijn ogen veel te laconieke buitenspeler', schrijft Verweij op Twitter

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Woodenshoe
Dat zien ze goed!
0 0
brullie
Hadden ze dat nou maar gedaan tijdens het scouten...lol
0 0
Noxin
Was een leuke speler in de jeugd van Heerenveen, maar heeft zich uiteindelijk niet doorontwikkelt. Jammer, maar helaas.
0 0
nummer14
En dat is maar goed ook, deze man is een aanfluiting in ons prachtige shirt. veel te licht en ontwikkelt zich niet
1 -1
eros
Staat al een tijdje stil in de ontwikkeling en bij Ajax ligt de lat nu een stuk hoger.

Net als Cerny wordt hij hopelijk verkocht met een doorverkoop- en terugkoopclausule.
0 0
Boer
Hij heeft een aantrekkelijke stijl, maar voetbalt meestal als een kip zonder kop. Passeert een man te veel, schiet of passt te laat. Doet maar wat. Was bij Heerenveen in de jeugd al zo. Ik snap wel dat veel liefhebbers in eerste instantie op hem vallen. Helaas lijkt het meer dan het is. Zonde, want maar weinig spelers hebben zijn technische en motorische vaardigheden.
0 0
Duif63
In Johnsen heeft nooit toekomst gezeten. Belachelijke aankoop na het mislukken van de Richarlison transfer. Zou Kraay jr. hem nog steeds zo goed vinden ?
1 -6
ram
Onzin. Hij begon ontzettend goed en ik begreep Kraaj wel.

Maar nu... tsja... het is niet veel meer. Maar toch zou het er nog best uit kunnen komen. Ik hoop dat er wel iets van een terugkoopoptie of iets bij zal zitten als hij uiteindelijk vertrekt.
3 -2