[Update III] Johnsen traint ook al mee bij PEC

BartVeenstra, 04-07-2019 om 15:10, 24967 views, Voetbal International ; De Stentor |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

PEC Zwolle wil Dennis Johnsen het komende seizoen huren van Ajax, zo meldt Voetbal International. De Noorse aanvaller speelde het afgelopen halfjaar nog op huurbasis bij sc Heerenveen.

De Friese club besloot de optie tot koop niet te lichten, waardoor Johnsen de voorbereiding op het komende seizoen begonnen is bij Ajax. Bij de Friezen deed Johnsen in dertien wedstrijden mee, maar zijn rendement lag erg laag: de aanvaller scoorde niet en gaf ook geen enkele assist.

De kans is volgens Voetbal International groot dat hij nu snel naar PEC Zwolle verkast. Bij Ajax heeft Johnsen nog een contract tot de zomer van 2021. Eerder gaf hij aan dat hij liever verhuurd wordt dan verkocht, omdat hij nog altijd de ambitie heeft om bij Ajax te slagen.

Update - 16.10 uur (1 juli 2019) - 'Ajax en PEC akkoord over huur met optie tot koop'

Volgens De Stentor hebben Ajax en PEC Zwolle een definitief akkoord bereikt omtrent een huurperiode van Dennis Johnsen. Tot de deal behoort eveneens een optie tot koop wanneer het huurcontract afloopt. Voor welk bedrag de Noor dan op te halen is, is niet bekend.

Ook vorig seizoen werd Johnsen al uitgeleend aan een Eredivisionist. Toen was het zijn oude club sc Heerenveen dat met hem aan de haal ging. Een groot succes werd het niet, waar de 21-jarige aanvaller er tot slechts dertien Eredivisieduels kwam en niet scoorde.

Update II - 15.15 uur (3 juli 2019) - Johnsen zit al bij PEC op de bank

Ajax en PEC Zwolle moeten de (huur)transfer officieel nog wereldkundig maken, maar dat Dennis Johnsen bij de Zwolse club gaat spelen, lijkt een zekerheid te zijn. De Noorse buitenspeler zat tijdens het oefenduel met VV Hattem als toeschouwer al op de bank van PEC Zwolle, zo meldt De Stentor.

Update III - 15.10 uur (4 juli 2019) - Johnsen traint ook al mee bij PEC

Hoewel Dennis Johnsen nog altijd niet officieel gepresenteerd is bij PEC Zwolle, traint hij wel al mee bij de club uit Overijssel, zo schrijft De Stentor. Afgelopen dinsdag zat hij al op de bank tijdens een oefenwedstrijd van PEC Zwolle. Waarom de huurtransfer van de Noorse aanvaller nog niet officieel is beklonken, is niet bekend. In de tussentijd kan Johnsen wel alvast wennen aan zijn nieuwe club.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennish
De link in "haar website" verwijst naar deze website:)
0 0
JanTa
Zut nu bij Zwolle ook op de bank, dan veranderd er eigenlijk niets voor hem.
0 0
Web
Hij heeft een hele mooie passeer techniek, en is snel
Redelijke voorzet, maar traditionele buiten spelers bestaan niet meer. Het voetbal is verandert
Ook mentaal mankeert er het een en ander aan
Misschien pakt hij het alsnog op?
En word hij in de toekomst een moderne back?
0 0
afcas
Je weet dat hij als rechtspoot voornamelijk op links stond en totaal geen traditionele buitenspeler is?
0 -1
Web
Ik ontleed een speler en kijk naar wat hij wel en niet kan
Voor mij is het een specifieke buitenspeler
Wat jij en Ajax er van vinden?
Misschien gaat het daarom fout.
1 0
Trainer21
Gewoon verkopen.
1 0
Redrum
Ongelofelijk die Johnsen. De transfer is nog niet eens officieel en hij zit al op de bank! Gaat echt nooit wat worden zo met die jongen.
8 -4
FlyingDutchMan
Terughalen, verkeerde clubkeuze!! Bijzonder van AS om dit detail te melden, is ook zo gek om op de bank te beginnen als je bij jouw nieuwe club nog amper getraind hebt..
0 -3
Ferd
De Stentor meldt het. AS kopieert het alleen.
0 0
trodat4030
Ik vind het anders best apart dat een speler bij een andere club op de bank zit zonder dat een (al dan niet tijdelijke) overgang bekend is gemaakt door 1 van beide clubs.
1 -1
Ferd
Hij zat er als toeschouwer, niet in tenue
1 0
BrandjeXL
Niet zo zwaar aan tillen. Volgens mij trainde Bandé al bij Ajax mee toen hij officieel nog bij Mechelen onder contract stond. Als beide clubs het ermee eens zie ik het probleem niet.
2 0
Rhythim
Ik geloof niet dat ze je begrijpen hehe..
7 -1
Sommelier
Of het is gewoon domme flauwe humor. Zo simpel en makkelijk, daarom een minnetje van mij!
1 -6
BrandjeXL
Of jij ben een ongelofelijke zuurpruim die sarcastische humor niet weet te waarderen?!
1 0
BillSplate
Het kan dat Johnson best nog een leuke carrière gaat krijgen, maar hij is net een beetje als een Andersen, Sulejmani of Cabral. Kunnen goed voetballen, maar de mentaliteit is/was er absoluut niet.
0 0
Yeshyeshyall
Lekkere speler altijd, bulkt van het talent maar komt niet uit de verf. Misschien inderdaad op wat latere leeftijd, zoals hieronder al werd gesuggereerd, niet iedereen is even snel volwassen. Sowieso denk ik hele leuke speler voor PEC
1 0
ajaxxcied4life
Toljan
0 -3
Toeschouwer
Als Dennis Johnson nou serieus gaat werken aan zijn
zwakke punten.
Zou alle techniek trainers / mentale trainers en tactische trainers inhuren om doel te bereiken.
Dan kan hij makkelijk bij top 3 in
de eredivisie spelen.
4 -1
iammike
Jammer van de mentaliteit. Op zijn manier gaat die er in ieder geval nooit komen.
3 -1
ambtenaar
Waarom nou verhuren aan een kunstgras club ?
Had hem dan gratis aan Twente verhuurd, daar hebben ze geen geld voor speler en had hij automatisch in de basis gestaan.
5 -4
mgtow
Zullen we dat maar niet doen? Fuck Twente.
4 -1
EricAjax1
met beide wel eens haha. had hem liever naar Willem 2 ofzo zien gaan.
2 -1
trooop
Doodzonde van die magnifieke stijl van passeren. Zo zie je ze maar zelden, zoiets zou ik heel graag bij Ajax zien. Helaas kan hij er wat betreft al het overige nog altijd weinig van, dus dit zat eraan te komen.
4 0
hakkietjakkie
Nee joh deze jongen gaat niet Ajax 1 halen anders zouden ze hem niet voor de tweede keer verhuren. Moet echt een ongelofelijk goed seizoen bij PEC gaan draaien willen ze hem volgend seizoen niet verkopen.
Leuke dribbel, leuke actie maar veel teveel oogkleppen en mist echt hele goeie kansen. Als hij meer zou scoren hadden ze hem wel langer de kans gegeven ik de voorbereiding.
2 0
trooop
Ik ben bang dat je gelijk hebt. Maar je weet het nooit, het kan leuk lopen in voetbal.
0 0
AlexIbarra
Een half jaartje met de juiste instelling op de juiste dingen trainen en hij kan zo aanhaken bij Ajax 1 idd.

Probleem is dat ik dat al jaren denk, alleen de knop gaat maar niet om.
Maar wie weet valt het kwartje nog een keer heel laat bij hem.
2 -3
trooop
Ik vraag me dat af hoor. Er zit zo weinig ontwikkeling in. Hij probeert het tegenwoordig wel, maar z'n voortzetting is nog net zo niveauloos als voorheen. Ik was tijdens de laatste oefenwedstrijd weer onaangenaam verrast, dacht eerlijk gezegd: dit wordt een exit. Het lijkt wel alsof hij z'n hele leven alleen maar acties heeft gemaakt en nu nog helemaal moet leren hoe voetbal verder eigenlijk gespeeld wordt. Hopelijk lukt hem dat bij zwolle wel.
2 -1
Knalpot
Dit is zo'n gevalletje gewoon voor de leeuwen gooien (niet gelijk de cruciale wedstrijden natuurlijk maar tegen een paar kleintjes in de eredivisie), met betere en meer veeleisendere spelers om hem heen maakt ie wellicht wel de juiste keuzes. Het talent is duidelijk aanwezig (was met Andersen ook zo) maar hij heeft denk spelers om hem heen nodig waarin hij zich kan optrekken aan het niveau.
0 -1
geDaante
Puur aan de bal, dus qua techniek, balbehandeling en bewegen, is hij erg talentvol, voetbalt zo makkelijk. Maar het lijkt hem te ontbreken aan in- en overzicht, en denkt te makkelijk over acties, te nonchalant.

Dus ergens erg zonde, maar moet daar dus hard aan gaan werken, en dat kan prima bij PEC. Slimme zet van PEC, net als het halen van Bel Hassani, goede, technische speler.
7 0
Patrick78
Volgens De Stentor PEC heeft met Ajax en met Johnsen een definitief akkoord bereikt over een huurovereenkomst. Prima deal dus voor Ajax en PEC.
1 0
stopperspil
Naar de kapper en strik erom
2 -1
sucre
We verhuren toch niet aan kunstgras clubs?
0 -1
JSF
gelijk als voorwaarde opnemen, per direct vervangen dat k-veld
2 -1
Rdk1983
Hij kan t wel. Maar je ziet m denken. Legde ook vaker balletje af dan dat ie zelf n actie maakte. Dat is waarom ik Cerny nu echt beter vind. Hoop dat ie via verhuur vertrouwen tankt.
0 0
Hollister
Verhuren aan wie dan ook, maar nog beter verkopen
1 -1
AjaxDaniel
Contract verlengen en verhuren. Anders heeft hij na dat jaar nog maar een 1-jarig contract.
0 -1
BrandjeXL
want jij verwacht nog het eea van hem?
0 0
Soccerskins
Vond hem aardig spelen tegen Quick.
1 -2
S.Ajacied
Lekker een jaartje laten verhuren. Veel spelen, PEC is daar een geschikte club voor met hun speelstijl.
2 0
Henkstarr
Haha ik moet ook terug voor begrijpend lezen :(
2 0
Henkstarr
Beter opletten op school, het is toch echt Overijssel waar Zwolle ligt...
2 -1
Multi
Alles wat kunstgras heeft moet je niks geven. Ajax moet gewoon een statement maken op die manier! Er zullen ook wel andere ploegen in de ED interesse hebben die wel een grasmat hebben.
6 0
Web
Nu weer aankloppen bij Ajax, maar als het even niet uit komt, werken ze tegen. Zoals die competitie wedstrijd die verzet moest worden
5 -1
ram
Kunstgras... Dus: "Nee".
7 0