Basisplaatsen voor Varela en Veltman

BartVeenstra, 29-06-2019 om 10:50, 6285 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft ervoor gekozen om Bruno Varela en Joël Veltman een basisplaats te geven in het oefenduel met Aalborg BK. De Amsterdammers treden om 12.00 uur aan tegen de club uit Denemarken.

Varela speelt sinds januari bij Ajax en wordt ook in het komende seizoen weer gehuurd door Ajax van SL Benfica. De Portugese keeper speelde tot nu toe nog niet in een officieel duel van Ajax. Zaterdag kunnen de supporters van de Amsterdamse club hem voor het eerst live in actie zien.

Ook voor Veltman is er een basisplaats. Tegen de amateurs van Quick'20 hield Ten Hag hem nog aan de kant, maar nu mag de verdediger wel in de basis beginnen. Verder kiest de oefenmeester voor ongeveer dezelfde startopstelling als afgelopen dinsdag.

Opstelling Ajax:

Varela; Veltman, Magallán, Pierie, Martínez; De Wit, Jensen, Ekkelenkamp; Cerny, Huntelaar, Labyad.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jaapdijkemasted
live op tv?
0 0
gwn_rj
de wit, Jensen en ekkelenkamp op het middenveld.. Jensen heeft me wel positief verrast van de week, maar je mist wel wat creativiteit op t middenveld lijkt me.
0 0
MaxBorggreve
Inderdaad. Ekkelenkamp eruit en Gravenberch erin.
1 0
Basvann
Ik ben totaal geen fan van Ekkelenkamp en hoop dat Gravenberch het gaat redden, maar tegen Quick speelde Gravenberch echt belabberd slecht. Heeft geen goede bal vooruit gespeeld.
0 0
AFCA-B93
Waarom is een bepaalde opstelling van belang? Dit is waarschijnlijk gewoon om een bepaalde combinatie spelers aan het werk te zien
0 0