'Begin volgende week zal het wel bekend worden'

BartVeenstra, 29-06-2019 om 11:25, 14690 views, NH Nieuws |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Er lijkt eindelijk een einde te gaan komen aan de geruchtenstroom rondom Matthijs de Ligt. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, verwacht dat de transfer van de aanvoerder van Ajax snel gaat rondkomen.

'Begin volgende week zal het wel bekend worden', zegt Driessen bij NH Sportcafé. 'Juventus heeft gewoon de beste papieren. Van die twee (Juventus en Paris Saint-Germain, red.) is het de verstandigste keuze', aldus Driessen, die uitlegt dat De Ligt bij Juventus een transferclausule in zijn contract kan laten opnemen. Bovendien wordt het belastingtarief voor mensen die meer dan tien miljoen euro per jaar verdienen in Italië verlaagd. 'De Ligt wordt overal neergezet als geldwolf, maar dat is Raiola. Hij probeert er het maximale uit te halen voor die jongen. Daar moet je hem als speler dan ook niet mee lastig vallen.'

'Denk dat Neres ook vertrekt'

Driessen verwacht nog meer uitgaande transfers bij Ajax. Zo staat David Neres ook op de nominatie om Amsterdam te verlaten. 'Ik denk dat Neres ook vertrekt. Hij wordt overal aangeboden', aldus de journalist, die ook ingaat op de geruchten omtrent Hakim Ziyech en Sevilla. 'Die club speelt geen Champions League. Moet je dan naar Sevilla gaan? Tussen de twee clubs kan het snel gesneden koek zijn, maar de speler moet er ook nog uitkomen.'

Donny van de Beek zou in de belangstelling staan van Real Madrid en als het aan Driessen ligt, maakt de middenvelder die transfer. 'Volgend jaar is weer een heel ander jaar bij Ajax. Voor hetzelfde geld speelt hij een seizoen als Dolberg en is hij niets meer waard.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
EricAjax1
Heel goed artikel weer dit..
0 0
Truth
Ik word zo moe van dat "orakel" Driessen
2 0
Raoul14
God zij dank, ik ben deze soap inmiddels wel zat. Hij gaat toch weg, tegen een waarschijnlijk lager bedrag dan door velen gehoopt en naar een club die simpelweg het meeste aftikt aan De Ligt en Raiola. Boeit mij eigenlijk niet (meer) waar hij uiteindelijk terechtkomt.
0 0
Bocarra
Allemaal gelul en nepnieuws.
1 0
Jojo14
Ik neem deze praatjes niet meer serieus zeg. Vooral nadat ik het interview met VD Sar terug zag. Ajax doet niet aan afkoopclausules zei hij vrij duidelijk. Echter staan ze wel open spelers met een bepaalde status te belonen (met een opwaardering) of een transfer toe te staan indien het bedrag gepast is.

De Telegraaf is niet meer wat het is, er zijn nog maar weinig inside bronnen die zei hebben en Driessen pakt de gok om te zeggen dat het volgende week rond is. Alleen VI geloof ik eigenlijk nog met transfernieuws.
0 0
Raoul14
Valentijn zijn missie is Ajax kapot te praten, geen idee wat er in zijn jeugd mis is gegaan? Is hij afgewezen op een open dag of zo?
3 0
Ajax114
Ja, we kunnen allemaal wel zeiken op de telegraaf maar wij zijn straks 6 basisspelers kwijt. Hoezo zijn wij de komende jaren niet meer in te halen ? Volgens mij gaan we sportief gezien echt 3 stappen terug doen hoor.
2 -2
Maus1978
Echt, deze man praat zo ongelooflijk veel poep! Je hoeft echt werkelijk niets te kunnen blijkbaar om hoofdredacteur bij de Telegraaf te worden. Het ene domme gelul na het ander..
0 0
Sluk
Iedere dag een nieuw verhaal van Valentijn die zonder enige schaamte een verhaal uit de duim zuigt wat lijnrecht tegenover het verhaal van de dag ervoor staat.
0 0
ajax4ever01
Ziyech voor 95% zeker onderweg naar Sevilla. En dan zit Erik ten Hag beetje mooi weer te praten tijdens zijn perspraatje gister
1 0
Wout1988
dus je gelooft al die geruchten
1 0
FlyingDutchMan
Ook Hakim heeft recht op een vakantietrip
1 -1
Leprechaun
De voorzitter van Barcelona heeft zojuist aangegeven nooit interesse te hebben gehad in De Ligt. Och, och, och, wat zijn ze daar kleinzerig zeg. Een speler kiest eens niet voor Barca; hoe is het toch mogelijk!
1 0
Adios
Driessen zei als een van de weinigen al in begin februari dat het volgende week bekend zou worden. Nu lijkt het ook daadwerkelijk volgende week bekend te worden, maar krijgt hij geen credits voor het feit dat hij eindelijk een primeur had. Topjounalistiek!
3 0
Duif63
Zo is dat en morgen gratis bier !!
1 0
talent020
Driessen zouden ze niet eens een podium moeten geven, kan je wel chef sport bij De Telegraaf zijn, maar als je zoveel onzin per jaar verkondigd, zou je in de Media eigenlijk genegeerd moeten worden
5 0
Arek Milik
Praat iedereen weg joh, FAALentijn!
3 0
insectenverdelg
Waarom zou Nerss overal aangrboden worden Valentijn?

Verder met die laatste instelling moet je volgens valentijn altijd en iederen verkopen. Maar ja zo zit Valentijn ook in de wedstrijd. Voordat je het weet loot je Real, dan is het namelijk direct over.
1 0
foensai
zeg Valentijn, heeft cupido je met een botte bijl geraakt die dag of wat... de tering wat een gezwets van jou toch altijd.
2 0
Santiago
Bla bla bla elke week hetzelfde. Ben waarschijnlijk al dood voor het bekend wordt.
2 0
kaashaas
He daar is de backstabber weer.. valenteintje moet jij niet naar schijthoven.
1 0