Onana: 'Ik wil vechten voor nieuw succes met Ajax'

rickpasker, 28-06-2019 om 16:09, 4653 views, Voetbal International |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

André Onana blijft vrij nuchter onder alle transferperikelen die momenteel rondom hem spelen. De keeper van de Amsterdammers staat in de belangstelling van verschillende clubs na een sterk seizoen bij Ajax.

'Ik ben nog jong en met Ajax hebben we net bewezen hoeveel we met deze club kunnen bereiken', begint Onana tegenover Voetbal International. 'Het zal niet makkelijk zijn dat te overtreffen. Maar ik wil vechten voor nieuw succes met Ajax.'

Momenteel komt Onana uit op de Afrika Cup met Kameroen, waarin de eerste wedstrijd met 2-0 werd gewonnen van Guinee-Bissau. Na de zomerstop verwacht de 23-jarige doelman nog steeds onder de lat te staan in Amsterdam. 'Voor mij is het belangrijk dat ik op een goed niveau speel en mezelf kan blijven ontwikkelen', stelt Onana.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAjax
Als iedereen blijft, al zal de ligt niet blijven, want die is helemaal ingepraat dat ie weg MOET door allemaal mensen om zich heen.. maar als alleen de Ligt nog vertrekt dan is overwinteren CL gewoon een must eigenlijk.. sowieso een reeel doel. we komen in pot 2 als we ons plaatsen.
En dan moet je weer kijken hoever je kunt komen.
1 0
036AFCA97
Kijk, zo kan het ook. Hopelijk volgen Donny en Neres dit ook en zullen Tadic en Ziyech ook blijven.
1 0
Dolberg25
Tadic en Neres blijven wel.
0 0