'Real ziet 50 miljoen als maximum voor Van de Beek'

BVeenstra, 28-06-2019 om 10:40, 12535 views, MARCA |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Ajax en Real Madrid lijken ver uiteen te liggen wat betreft een mogelijke transfersom voor Donny van de Beek. MARCA schrijft vrijdag dat Ajax 65 miljoen euro voor de middenvelder wil zien, terwijl de Spanjaarden niet verder willen gaan dan vijftig miljoen euro.

De Telegraaf schreef donderdag al over de interesse van Real Madrid in Van de Beek, waarbij de krant een vraagprijs noemde tussen de vijftig en zestig miljoen euro. Voetbal International daarentegen schreef over een bedrag van tussen de zestig en zeventig miljoen euro. De Amsterdamse club zou die prijsindicatie hebben doorgegeven aan Borussia Dortmund dat een 'vergeefse toenaderingspoging' ondernam.

Bij Real Madrid zien ze Van de Beek als 'plan B' mocht de club er niet in slagen Paul Pogba over te nemen van Manchester United. De beleidsbepalers van Real Madrid zouden uitgebreid over Van de Beek hebben gesproken, waarbij ook trainer Zinedine Zidane zijn goedkeuring al zou hebben gegeven.

Ajax heeft door de verkoop van Frenkie de Jong en de waarschijnlijke uitgaande transfer van Matthijs de Ligt geen noodzaak om nog meer spelers te verkopen. Het lijkt erop dat de Amsterdammers Van de Beek dan ook alleen voor de hoofdprijs willen laten gaan, maar vooralsnog lijkt Real Madrid niet verder te willen gaan dan vijftig miljoen euro.

Denk jij dat Vivianne Miedema scoort en de Leeuwinnen winnen van Italië? Zet in en krijg 3,20 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MankeNelis
Lekker verder buurten dan. Die interesse lijkt meer op een prijspakker bij de kassa.
0 0
Rdk1983
De Jong, De Ligt en Ziyech is al niet op korte termijn op te vangen. Zeg maar dag met je speelstijl. Met overgebleven spelers mag je nog hopen op iets nieuws, maar laat je vd Beek/Neres/Tadic gaan kanje niks Europees. 0 creativiteit/diepgang.
0 0
Pierre Heno
...en je zou eigenlijk ook een goede bank moeten hebben want vorig seizoen brak ons dat toch geregeld op dat we het met maar 12-13 man moesten doen en het gat met de overige bankzitters véél te groot bleek. Wil je spelers niet overbelasten zoals afgelopen jaar dan is een kwalitatieve bank van extra belang.
0 0
KevinDurant
Wat een bedragen. maar ik denk dat als je Mathijs Hakim én Donny verkoopt je wel echt een te groot kwaliteits probleem krijgt. Tuurlijk halen ze dan een speler die het misschien goed gaat doen. Maar van Donny weet je al dat hij het goed gaat doen. Zeker als kind van de club moet je hem nog 1 jaar proberen te behouden en een enorme contract verbetering geven. Hij is na Mathijs en Joel de enige speler uit de jeugdopleing momenteel die in de basis staat.
0 0
Sterspeler
Volgens mij vergeet je Blind en Mazraoui
0 0
Joodhannus73
80 plus Odegaard...
0 0
Rdk1983
Alleen Ødegaard, niks vd Beek.
0 0
3*stars*3
Soort van take it or leave it en dat Ajax blij moet zijn dat Real op de stoep staat.
Flikker op, Donny is meer waard dan 50.
0 0
MichelAngelo66
Dat de prijs voor Dortmund tussen de 60 en 70 miljoen ligt wil niet zeggen dat dit ook de prijs is voor Real. Die krijgen straftoeslag voor het moeilijk doen over Odegaard.
0 0
Oeroeboeroe
geweldig, wat een financiële experts zitten hier. Begrippen als inflatie en vreemd vermogen en nog wat van dat soort onzin worden compleet verkeerd gebruikt en verkracht. Ook de boys die schrijven alsof Marc mee zit te lezen. Echt hilarisch. Jongens doe jezelf en de gemeenschap een lol en maak eerst je lagere school af en ga eens wat vroeger naar bed .
2 0
Rdk1983
Hou lekker je muil joh
0 0
TheTruth
Laat hem nog één seizoen blijven, een goed team levert CL geld op, volgend jaar ook nog 60 miljoen voor vangen.
1 0
mcjc
vd Beek is minimaal 80 miljoen waard. Het is een belediging van Madrid om zo weinig te bieden.
1 -2
Rommy
Ook jij Donny, zoon van Ajax ?
0 0
tMuurtje
Als we heel eerlijk zijn: de kans dat Ajax weer zo'n seizoen draait is natuurlijk niet heel groot.
Zelfs niet als de selectie intact zou blijven.
Teamprestaties drijven de prijzen voor de individuele spelers enorm op, maar omgekeerd geldt dat natuurlijk net zo.
Alleen exceptionele talenten zoals de Ligt en de Jong zijn "prijsvaster".
IMHO is Donnie v/d Beek niet zo'n speler, wel een geweldige teamspeler.
Dus als er ooit een goed moment was om hem te verkopen, dan is het nu, vanuit financieel oogpunt dan.
Ik zie 'm het liefst blijven natuurlijk.
Hij is voor Ajax heel belangrijk en hoe meer veranderingen in het team, hoe lastiger het wordt om weer een goed draaiend elftal te hebben dat aan de nu hooggespannen verwachtingen kan gaan voldoen.
4 0
ETM
Helemaal juist
0 0
Bocarra
Ook 65 meuro is niet marktconform. Veel te weinig. Niet doen dus.
0 -2
luiszwaaris
Volgend seizoen 80M
0 -1
PJSM
Dan gaat het over.
0 0
MosesD
50 mio plus Odegaard + 10% doorverkoop. Anders gewoon de telefoon niet opnemen, Marc.
Neres, aanvaller, geweldige statistieken, Braziliaans International, vanaf 80 mio pas naar je schermpje kijken, Marc. Ziyech mag voor 30 weg? Dat zou natuurlijk krankzinnig zijn!
Hoe dan ook, niet afwachten op verkopen, dan ben je te laat (bovendien geld kan niet de reden zijn). Pro-actief handelen, zeker als het om een buitenspeler voor de rechter kant gaat!
1 -1
Ajax27
Waarom is 30 voor Ziyech krankzinnig? Als je er een label van 60-80 op plakt wilt niemand 'm hebben. Niet erg voor ons natuurlijk, maar wel voor Ziyech zelf. Ajax zal vast en zeker 2 seizoenen geleden hebben moeten lullen als brugman om hem te behouden. 1 van de voorwaarden daarbij zal wellicht zijn geweest... ALS ik blijf, dan wil ik daarna voor een relatief laag bedrag kunnen vertrekken zodat ik interessant ben voor andere clubs.

Dan nog is het een richtprijs. Als zich dadelijk 3 interessante clubs zich voor hem aanbieden, dan kan die prijs van 30 zo omhoogschieten naar 40-60 miljoen.
1 0
MosesD
Hij wilde al na 1 seizoen weg? Lijkt me onzin. En ik vind dergelijk belofte bizar, zeker als het om één van je beste spelers gaat. En tegenwoordig bepalen de spelers. Als Ziyech naar club A wil en clubs B en C bieden meer, ga er dan maar vanuit dat het club A wordt.
0 0
Cruijff72
Ik vind ook dat donny lekker bij ajax moet blijven. Dat is ook het beste voor hemzelf. Maar vijftig miljoen gaat ajax er nooit meer voor krijgen. Je hoopt natuurlijk dat het team zoveel mogelijk bij elkaar blijft maar aan de andere kant moet ajax ook gebruik maken van het unieke vorige seizoen om echt definitief een financieel gat met PSV te slaan.
1 0
MosesD
Een financieel gat, maar dat sportief uitbuiten is vers twee.
0 0
Ajax412
Poot stijf houden!
0 0
Ajaxsupzuidned
50 mil + Odegaard
0 0
JSF
Wij niet
0 0
Jaridebeste
Mooi want dat is veel te weinig. Donny moet gewoon blijven. Is te belangrijk, ook als signaal naar de rest.
0 0
driesterren***
Onderhandelen zou niet nodig zijn lijkt mij! Ajax bepaald prijs en geen cent minder!
0 0
Joseph
50 miljoen plus Odegaard dan.

Anders zijn we bij Ajax maar wat blij dat Donny blijft! Heeft pas een half seizoen laten zien wat hij kan, dat mag best 1,5 jaar worden..
0 0
ajax4ever01
Geen Ødegaard dan ook geen Donny naar Real wat mij betreft.
0 0
Ferd
Odegaard wil zelf niet, dus laat maar.
0 0
Ruff Rhythim
Haha alsof Real degene is die de prijs bepaalt.....
0 0
Ajax34
Als we al onze beste spelers nu verkopen, kunnen we dadelijk ook een nieuw 11 tal bij elkaar gaan kopen. Zo worden we ook een koop club met af en toe een talentje wat doorbreekt. Als je jongens van 19 en 21 al moet gaan verkopen waar is het einde? En de media en helaas ook oud spelers weten niet hoe hard ze deze jonge talenten de club uit moeten praten na 1 of 2 goede seizoenen. Daar gaat het Nederlandse voetbal kapot aan want als Ajax geen punten meer in Europa haalt wie gaat dan de punten voor Nederland binnen halen? Het plan van Cruijff hield ook in dat de spelers op jongere leeftijd een hoger niveau zouden zijn, wat gelukt is maar dit betekend niet dat je ze ook jonger moet gaan verkopen.
2 0
Lazell
Ze presteren jong heel goed, dan ben je belachelijk duur (Mbappe, Joao Felix, Dembele, etc.). Als Frenkie / De Ligt / Donny komend seizoen een terugval krijgt na een geweldig seizoen, wat zomaar kan natuurlijk, zijn ze nog maar de helft waard. Het is niet onrealistisch dat Donny volgend seizoen nog maar 30 waard is en dan wou je dat je had verkocht.
1 -1
Truth
mooi, dan kunnen we hem lekker nog een jaartje houden
1 0
Mocrodammerr
Riool Madrid kan de hik krijgen. staan erom bekend een vermogen uit te geven aan poep.. nou kom maar op met die dineros!
1 0
Frank1978
Poot stijf houden, als zij één van onze sterkhouders willen, betalen ze er ook maar goed voor. Anders kijken ze maar of ze voor 50 miljoen een vergelijkbare of betere speler elders kunnen halen, ik wens ze veel geluk, want dat zullen ze nodig hebben...
0 0
insectenverdelg
onbespreekbaar. Na t vertrek van de Jong en de Ligt alleen voor de jackpot. Moet Donny zelf ook niet willen. met 50 miljoen kom je bij Real al als twijfelgevalletje binnen.
2 0
de-Ajacied
Lekker nog een jaartje bij Ajax blijven
50 miljoen is gewoon een plek op de bank naast assencio etc
1 0
Rentokill
Ok dan niet. Blijft ie nog een jaartje bij ons en mogen jullie volgend jaar 80 neerleggen.
1 0
Markopantelic007
Voor 50 miljoen moet je m gewoon lekker verpatsen. Donny is namelijk een gevalletje Dolberg. Paar wedstrijden leuk gespeeld in de CL, toen het team goed draaide, maar voor de winterstop was het nog niks met hem. Vinden jullie hem nou echt zo goed? Plus dat gezeik van hem als die ff niet speelt staat me niet aan. Wordt nog wat voor hem bij Real...
1 -12
ajax4perez
Ja want van de beek was ook echt niet bepalend in de CL...

Gewoon houden en contractverlenging met een jaartje en beter salaris.
Desnoods aanvoerder maken als Ziyech vertrekt
0 0
Rentokill
Hee, das niet eerlijk. Zo kan ik ook heel veel minnetjes krijgen.
0 -1
Frank1978
Ja, goed idee, laten we gewoon alles verkopen...
0 0
Ajaxbrl
Nieuw contract aanbieden als de sodemieter en Hakim ook! Deur opslot!
1 0
Bjorn
Vijftig miljoen is niet marktconform.
0 -1
Vertonghen
Minimaal 75M Overmars, laat Madrid maar lekker de pleuris genieten.
Niet normaal wat die club allemaal doet terwijl ze zoveel schulden hebben.
Verleng met Donny, hem ook kwijtraken zou echt klote zijn.
0 0
Radie125
geen schulden maar vreemd vermogen
0 0
Marcdaan1971
Is vreemd vermogen geen schuld in jouw ogen. Oftwel, hoeft het vreemd vermogen niet terugbetaald te worden?
0 0
Lazell
Real Madrid heeft een inkomstenstroom en onderpand waardoor banken bij wijze van in de rij staan om Real geld te mogen uitlenen en rente te cashen. Elk bedrijf heeft schulden, gaat erom of je ze terug kan betalen.
0 0
WZAWZDB14
mooi, die blijft dus bij ons
0 0
AppieForever
50 mil + Odegaard ja
1 -1
NotForSale
Ik dacht dat die naar Leverkussen ging?
0 0
Frank1978
Nu naar Sociedad las ik ergens, in elk geval niet naar ons.
0 0
Radie125
65 en Odegard en een doorverkoop % van 15 %
0 0
AppieForever
50 mil + Odegaard ja
1 -1
Ajaxamsterdam0485
De ligt moet een tranfer gegund worden, De jong moest een transfer gegund worden, Ziyech moet gegund worden en Donny moet een transfer gegund worden. We gaan toch niet na zo’n fantastisch jaar onze halve basis wegdoen.
0 0
CarelE15
Real Madrid gaat van Eriksen naar Pogba naar Van de Beek... Niet echt een lijn in te ontdekken als je het mij vraagt.
1 0
trodat4030
Het is Real en die willen NAMEN, hoe ze spelen is van nog niet eens van secundair belang. Naam, hoeveel shirts verkoop je ervan en daarna kijken ze pas naar wat voor type speler hij eigenlijk is.
1 0
Caparzo
50mio plus Ødegaard (event. met terugkoopoptie) ook goed, en anders pleur lekker op en dok 150mio voor Pogba, doei!

Zoals ik gister al schreef, Marc gaat Van de Beek nevernooit voor 50mio wegdoen.
1 -1
AlexIbarra
2 jaar?

Sorry maar dan wordt Ödegaard gewoon Ajacied, we gaan hem niet huren.
0 0
Caparzo
Bedoelde dat hij 2 jaar bij ons komt (eigendom) en daarna event. terugkoop. Meer als 2 jaar speelt hij sowieso niet voor ons mocht hij ‘shinen’.
1 0
JPM
Klasse Marc! 65m moet het minimum zijn. Anders lekker hier houden.
0 0
ajaxxcied4life
Goed avond en welterusten .
1 0
GvanderK
Plan B bij Real of nog een mooi jaar bij Ajax? De keuze is niet zo moeilijk lijkt me. Lekker blijven.
2 -1
De Stift
Lijkt me ook inderdaad. En prima als Real niet meer dan 50 miljoen voor hem wilt neerleggen. Voor ons is hij meer waard, dus Donnie met een flink opgewaardeerd contract (ja, naar het niveau van Tadic) nog een jaartje in Amsterdam laten ballen.

Donnie is een belangrijke schakel op ons middenveld komend jaar. Ik zie in hem zelfs een mogelijke aanvoerder. Donnie nog een jaartje knallen bij ons, wederom kampioen worden en overwinteren in Europa en dan met Oranje een lekker EK spelen. Dan kan hij na dat EK – en niet na een goed half jaar – als een hele meneer naar de Europese top.

Met de verkoop van De Ligt, De Jong en Ziyech halen we 200 miljoen op. Met CL en het kampioenschap hebben we 100 miljoen verdiend. Dus ik zie geen enkele reden om jongens als Van de Beek (en ook Neres) te verkopen voor hun 'marktwaarde'. Alleen bij absurde bedragen, kan je daarover nadenken.
2 -1
FWAjacied
Zorg nou maar dat Pogba naar je club komt, want Van de Beek zal niet naar Real Madrid vertrekken.
0 0
Ajax114
He he eindelijk begint Overmars het te leren. 65 M goede prijs die Madrid makkelijk kan betalen maar niet wil betalen. Hoop dat hij geen euro van die 65 afhaalt. Ze willen graag groot doen toch dat Madrid. Betalen dan maar. Laat verdomme zien dat je als AJAX bent.
1 -4
BrandjeXL
Snap het sowieso niet waaron Donny plan B is wanneer Pogba niet komt want spelen op heel andere posities. Vijftig miljoen is daarnaast te weinig.
0 0
ram
Nee.. beiden box to box spelers. Niet dezelfde stijl of body type maar ze kunnen wel degelijk dezelfde rol invullen.
0 0
trodat4030
Die kunnen beide prima als verbindende half spelen. Dat Donny afgelopen seizoen op 10 speelde, zegt niet dat hij niet op een andere positie/in een andere rol kan spelen. Sterker, ik vind al jaren dat Donny geen echte 10 is en dat vind ie zelf ook. Ik denk dat Real dat ook wel weet, zij zijn hem niet pas sinds maart aan het volgen natuurlijk. Zijn naam staat al jarenlang in scoutingsrapporten daterend vanaf de D-jeugd tot nu.. Zoals alle jeugdspelers van Ajax in hun bestanden staan.
0 0
BrandjeXL
Madrid speelt met Kroos en Modric dus zonder een half.
0 0
trodat4030
Dat maakt ze in Madrid geen hol uit hoor. Die speelden vroeger gewoon aanvallend voetbal, maar men juichte net zo hard voor het pijn-aan-je-ogen-catenaccio van Mourinho. Die hebben geen huisstijl zoals wij. Die hebben 78 topvoetballers in hun selectie en dat vinden ze genoeg, hoe er gespeeld wordt maakt niet uit, als ze maar winnen.
0 0
Tomajax1990
Je wordt als plan b gezien. Dan zouden ze mijn klote al mogen kussen.
2 -1
Heiko
Precies. Hij is gewoon 2e keus
1 -1
henwildie
50 is respectloos naar donnie
1 -3
ram
Nee, hoe jij z'n naam schrijft is lekker respectvol...
3 0
trodat4030
Blijf het apart vinden dat mensen zichzelf Ajacied noemen, maar de naam van een speler die al dik 3 jaar in de selectie zit nog niet juist kunnen spellen...
0 -1
trodat4030
Mooi, kunnen we t weer overserieuze dingen hebben!

Morgen de NextGenSeries wat vroeger de Copa Amsterdam was, zin in!

:p
0 0
jeppas
50 + Odegaard
0 0
Murtagh
Odegaard is al naar duitsland
0 -2
GC
Dat werd gezegd ja, nu blijkt dat het niet zeker is dat hij naar Duitsland gaat. Hij gaat misschien in Spanje spelen bij Real Sociedad.
0 0
erikje
niet juist. odegaard blijft in Spanje
2 -1
Toon meer reacties