Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Vader Moise Kean: 'Niet met Raiola gesproken'

BartVeenstra, 27-06-2019 om 15:00, 9314 views, PassioneInter |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niet Juventus, niet Ajax, maar bij Internazionale zou de toekomst van Moise Kean moeten liggen. Dat vertelt zijn vader in gesprek met PassioneInter.com. De spits werd gelinkt aan Ajax, waarbij er sprake was van een mogelijke ruildeal met Matthijs de Ligt.

'Ik heb in de kranten gelezen dat hij naar het buitenland zou vertrekken, maar ik heb nog niet met Raiola (zaakwaarnemer Kean, red.) gesproken. Hij zal contact met mij opnemen voordat er een beslissing genomen wordt', aldus de vader van Kean, die zo zijn voorkeuren heeft voor zijn zoon. 'Ik zou hem adviseren naar Inter te gaan, zodat hij dichterbij mij is in plaats van wanneer hij naar Nederland zou gaan.'

Volgens vader Kean is zijn zoon al heel lang fan van Internazionale. 'Het begon allemaal toen we rondliepen op de markt en hij een shirtje mocht kiezen. Hij twijfelde niet en koos voor het shirt van Internazionale met de naam van Obafemi Martins', zegt hij. 'Inter is zijn thuis. Hij koos ze als kind en hij zal er zeker heen willen. Het hangt er vanaf wat de aanbieding zal zijn. Als Inter hem meer salaris biedt dan wat hij nu verdient, zal hij er naartoe gaan denk ik. Toen hij bij Torino (tot 2010, red.) speelde, zei hij altijd: breng me van Torino naar Inter.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RobbertB
Hahahaha. Die vader, die werd toch al een poosje niet meer betrokken bij Moise? Mocht niet meer bij Juve naar binnen voor wedstrijden etc. De moeder van Keane werd meer betrokken bij zijn carrière.

Ook was zijn vader boos omdat hij zijn twee John Deere tractors nog niet had gekregen van Juve.
0 0
Web
Was ook te mooi om waar te zijn
0 -1
ajax4lifebaby
We hebben toch geen aanvallers nodig? We hebben nu al Tadic, Promes, Neres, Dolberg, Huntelaar voor 3 posities. Ziyech is ook nog niet eens weg, die bleef ook ineens vorig jaar.
0 -2
Ozymandias
Inderdaad, maar de vraag is of als je een talent als Kean in je schoot geworpen kan krijgen bij een transfer van De Ligt je die kans niet met twee handen moet aangrijpen. Kean hoort bij de grootste talenten van zij generatie en ik denk dat hij bij Ajax de kans zou krijgen om zich optimaal verder te ontwikkelen.
0 0
ram
Daar zit ergens wel iets in hoor. Maar dan moet je Dolberg écht verhuren. Dat vind ik nu ook al maar als Kean komt, moet het zeker.

En dan Tadic naar de flank em Huntelaar tweede spits. Het kan..
0 0
louis60
Als Dolberg weer tegenvalt, mis je toch nog een plan B spits. Maar tot nu willen spelers niet komen of kiezen ze voor een andere club. En wanneer de grote internationale clubs ook al 60 miljoen plus willen betalen voor 19 jarige talenten, wordt het voor Ajax moeilijk grote talenten te kopen.
0 0
Joodhannus73
Daarom moet je zelf je eigen topspelers goed verkopen en niet voor een fooi wegdoen... Haal die Pedrinho van Corinthians. Betaal je ook al snel 50 miljoen voor. Maar als je Ziyech voor 30 verkoopt, houdt het gewoon op...
0 0
Ozymandias
Wat vind jij zo goed aan Pedrinho? Behalve een geweldige dribbel kan hij weinig. Hij heeft totaal geen overzicht en daardoor een zeer lage productiviteit. Hij dribbelt met name om de bal maar zo lang mogelijk bij zich te hebben. Ik vind het een VEEL te groot risico om zo’n speler te kopen (tenzij je hem voor minder dan 20 miljoen euro kan krijgen maar dat is niet mogelijk). Ik denk dat als Pedrinho niet Pedrinho maar Jan de Bakker had geheten en bij FC Emmen had gespeeld niemand hem meer dan 10 miljoen euro waard had gevonden.

Ik neem aan dat je wel begrijpt dat Ajax alleen zo'n laag bedrag voor Ziyech vraagt omdat ze dat vorig jaar met hem hebben afgesproken om hem zo een seizoen langer bij de club te houden. Als je wil dat Ajax zulke speler zo lang mogelijk bij de club houdt moet je genoegen nemen met een wat lager transferbedrag. You can't have your cake and eat it.
0 0
ram
Huntelaar? Tadic? Bij extreme nood Traoré?
Waar heb je het over?
0 0
pizzapunt
Goed argument...: Inter is beter voor je, want dan woon ik dichterbij. Ironisch gezien precies wat Ajax doet met Amsterdammers halen :)
0 0
ajax4ever01
Kean zou voor Ajax een absolute kwaliteitsinjectie zijn dus mensen die over hem twijfelen hebben hun ogen duidelijk in hun broekzak zitten.
3 0
Redrum
Hij kan zeker voetballen ja, dat is duidelijk. Maar hoe is zijn mentaliteit denk je?
0 0
JanTa
Die vader is toch al jaren uit beeld sinds die is gescheiden en hij is toch de man die 2 tractoren van Juve probeerde los te peuteren omdat hij z.g. zijn zoon advies gaf om in Italië te blijven? Ik ken de man niet maar hij lijkt mij een heel kleurrijk persoon met heel veel fantasie.
0 0
Redrum
Als je twee tractoren eist van een voetbalclub dan kan je onmogelijk een saai persoon zijn denk ik ja. Zo iemand heeft ongetwijfeld iets te vertellen als je een biertje met hem gaat drinken.
1 0
Caparzo
Haha, die volslagen gek met zn tractoren roept wat en AS gaat dat met droge ogen plaatsen, maar echt..
0 0
Ar
Wat moeten wij met Moise Kean?!
We hebben Dolberg, Huntelaar en Traoré rondlopen.
En dan speelt vaak nog Tadic in de spits.
0 -5
PJSM
Je hebt duidelijk geen kijk op het voetbal buiten Nederland. Zou een topper zijn voor Ajax. Als je deze kunt betrekken in een deal met De Ligt altijd doen.
2 -1
Patrick78
Kean is beter dan Dolberg en Traore.
6 -1
Jornnn
En Huntelaar en Tadic blijven nog maar 1 jaar. Kean aantrekken en Dolberg verkopen is Win Win.
2 -1
Afstandsschot
Handige uitspraken van zijn vader. Spreken is zilver...

Daarnaast trouwens, dit is dezelfde vader die laatste claimde "nog twee tractoren van Juventus te krijgen" omdat hij Kean in Italië hield. Kean zijn ouders zijn gescheiden en hij is opgevoed door zijn ma. Volgens mij heeft hij amper nog contact met zijn vader.
5 0
JanTa
Met deze constructie hoopt Raiola 2 vliegen in 1 klap te vangen met beide spelers (de Ligt en Kean) in zijn stal waarbij hij ruime bemiddelingskosten in rekening kan brengen.
1 0
Lazell
Geldt dat niet als 1 transactie ipv 2?
0 0
ditisdebeslissing
ze moeten niet kean maar rugani erbij betrekken.
1 -2
mgtow
Ons eredivisie seizoen moet natuurlijk nog wel een beetje spannend blijven. Haha.
0 0
AjaxDaniel
Tja het is een groot talent maar onze aanval is aardig goed bezet nu. Als Neres niet weggaat ga ik er van uit dat Tadic spits gaat staan zoals vorig seizoen vaak succesvol is gebleken. Dan heb je ook nog Dolberg, Huntelaar en Traore voor de spitspositie.
1 0
Ajax27
ALS ja.. ik denk niet dat het zonder reden is dat Ajax zo nadrukkelijk op zoek is naar 2 buitenspelers voor een hoop geld. Ajax zal al veel meer weten. ik ben er bang voor dat het kwartet wat afgelopen jaar zo belangrijk was (Ziyech, Tadic, Neres en vd Beek) mogelijk alle 4 zullen vertrekken. Dan lever je een hoop kracht, creativiteit en goals in. Of Moise Kean dan het middel is weet ik niet, want je hebt Dolberg en Huntelaar al. Liever een speler als Tadic die zowel het middenveld als voorin op meerdere posities van enorme waarde kan zijn.
1 0
AjaxDaniel
Daarnaast denk ik dat Ten Hag garanties heeft gekregen wat betreft de selectie. Ik denk niet dat hij zijn contract had verlengd als hij zou weten dat bijna elke topspeler weggaat.
0 0
AjaxDaniel
Ik kan mij never voorstellen dat ze alle 4 vertrekken. Tadic kwam juist vooral hierheen omdat hij met zijn gezin in Nederland wilt wonen. Ik kan het niet voorstellen dat Overmars alle 4 verkoopt. Hooguit alleen Ziyech en Neres van die 4.
0 0
Redrum
Luister naar je vader Moise en blijf lekker ver weg van Amsterdam alsjeblieft.
0 -5
talent020
die gaat niet komen, wat ik ook nooit gedacht had, wel een egoïstische Pa heeft hij zeg, naar Inter gaan zodat hij dicht bij jou kan blijven... als vader moet je ook kunnen loslaten en je zoon zijn eigen pad kunnen laten kiezen
1 0
Santiago
Hij zegt toch dat Moise fan is van Inter
0 0
Sanalologo
Tuurlijk gaat hij niet naar Ajax. Wel leuke voor Juve dat zijn vader hem naar Inter praat.
Deze man was toch de revelatie van Juve dit seizoen? waarom moet hij weg
3 0
Patrick78
Omdat ze hebben Dybala, Ronaldo, Higuain, Mandzukic en ook Douglas Costa.
0 0