Ten Hag: 'Vorig seizoen al bezig met dit seizoen'

BVeenstra, 26-06-2019 om 07:15, 5223 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag wil het goede afgelopen seizoen graag een vervolg geven in de komende jaargang. Waar zijn spelers vorige week begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, was hij daar als hoofdtrainer van Ajax al in het vorige seizoen aan begonnen, zo vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

De trainer heeft er dan ook niet over nagedacht om eventueel te vertrekken uit Amsterdam. 'Ik wil verder bouwen bij Ajax. Er zullen spelers weggaan, maar er blijven er ook een hoop. We gaan gewoon weer meedoen om de prijzen, zoals Ajax dat elk jaar doet', aldus Ten Hag, die niet te lang blijft hangen in het heden en het verleden, maar ook altijd naar de toekomst kijkt.

'Vorig seizoen was ik alweer bezig met dit seizoen. Met het plannen, met de scouting. Je moet er mentaal ook niet te veel in blijven hangen. De concurrentie slaapt niet. Als je naar een hoger niveau wilt, dan moet je anticiperen', is de coach realistisch. Voor nu wacht hij af wat er gebeurt op de transfermarkt. 'Want dat kan je toch niet voorspellen. Tot nu toe zijn we alleen Frenkie de Jong kwijt', besluit hij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax114
Waar is de vervanger van De Ligt dan ?
0 -1
FlyingDutchMan
Hoezo moet hij vervangen worden dan, ben je Matthijs beu?
0 0
Juichtoon
Publiek lijkt niet blij te zijn met de komst van Ajax. Dit soort wedstrijden zouden een feest moeten zijn. Publiek is angstig stil. Gewoon niet meer heen gaan. #Twenteiscorrupt
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ten Hag is een workaholic en pietje precies en dat is hetgeen wat een Ajax trainer moet hebben... eerst op de club en degene die op het einde van de dag de deuren achter zich dicht doet.
0 0
3*stars*3
Was volgens mij na Real uit, dat hij in vliegtuig zat en bezig was met Fortuna analyseren.
Dan ben je er echt 1 en neem je alle tijd om niet alleen de grote teams te analyseren maar ook “de kleintjes”.
Dan ben je gewoon een echte vakman.
0 0
Ozymandias
Inderdaad, ik hoop enorm dat Vd Sar, Overmars en Ten Hag de Hoeneß, Rummenigge en Ferguson van Ajax worden. Ik heb veel vertrouwen in deze drie en aangezien bij Ajax de spelersgroep elk seizoen een grondige renovatie ondergaat lijkt het mij ideaal als de leidinggevende voor tien/twintig jaar hetzelfde blijven om voor een bepaalde structuur bij Ajax te zorgen.
0 -1
MosesD
Ik hoop dat deze Kühn die seizoen een kans krijgt (en grijpt). Rasvoetballer met enorm veel potentieel.
0 0
Ozymandias
Hij zal in de loop van het seizoen als invaller misschien een rol kunnen spelen maar hij zal meer inhoud moeten opdoen voordat hij echt klaar is voor het eerste want vorig seizoen zag je dat hij op Jupiler League na een uur er al doorheen zat. Ik denk trouwens dat hij nog wel een seizoen nodig heeft voordat hij daadwerkelijk in aanmerking zal komen voor een vaste plaats bij de wedstrijdselectie van het eerste.
0 0