'Real ziet Van de Beek nog altijd als plan-B'

BartVeenstra, 26-06-2019 om 07:00, 4962 views, MARCA |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Real Madrid ziet in Donny van de Beek nog altijd een 'plan B' mocht het er niet in slagen om Paul Pogba over te nemen van Manchester United. Dit schrijft MARCA woensdagochtend. De middenvelder van Ajax zou in het afgelopen seizoen veel indruk gemaakt hebben op de beleidsbepalers van de grootmacht uit Madrid, zo bleek ook begin mei al.

Niet alleen is men onder de indruk geraakt van de technische voetbalkwaliteiten van Van de Beek, maar ook van zijn loopvermogen en veelzijdigheid. Real Madrid-trainer Zinedine Zidane wil in het komende seizoen een elftal opstellen dat fysiek sterker is en in dat kader zou Van de Beek een ideale versterking kunnen zijn. Toch geniet Paul Pogba de hoogste prioriteit. Volgens MARCA moet de Fransman 160 miljoen euro kosten, terwijl Van de Beek voor rond de zestig miljoen euro op te halen moet zijn bij Ajax.

MARCA schrijft dat Van de Beek en Ajax met elkaar de afspraak hebben dat de middenvelder mag vertrekken wanneer een grote club een goed bod doet. In dat geval zou Real Madrid een goede kans maken. Men heeft in Madrid ook een plan C: oud-Ajacied Christian Eriksen. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanBiesbos
Nilks ervan onze spelers zijn geen plan B. Onze spelers van Ajax zijn plan A en daarom blijft Verbeek fijn bij Ajax evenals Blind!
0 0
Schip
Geen Odegaard, dan geen VdBeek.
0 0
ajaxxcied4life
Enfin, Bruma toch naar PSV. Dat is denk ik goed nieuws ingeval Ajax voornemens is om een bod op Bergwijn uit te brengen daar zij dus geld voor hun beurt hebben uitgegeven.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Bij Ajax plan-A dus lekker blijven.
0 0
trodat4030
Nou, hopen dat Polletje Pogba gewoon naar Madrid verhuist. Overigens weet ik niet of ik wel als plan B gekocht zou willen worden... Naar Madrid moet je alleen gaan als je écht target nr 1 bent, anders wordt je daar heel snel de Labyad van Madrid en dat wil je niet.
0 0
Rentokill
Donny moet nog lekker een jaartje Ajax doen. Hij is pas sinds een half jaar echt net zo goed als Tadic, Neres, Ziyech. Daarvóór vond ik m dat niveau nog niet halen.

Zn groei heeft me best wel verbaasd. Daarom denk ik ook dat hij zelfs een nog groter potentieel heeft en door kan groeien naar het niveau De Jong/De/Ligt...

Als ie blijft is ie volgend jaar geen B-keus voor Real en het dubbele waard voor Ajax.
1 0
gunithater
Ik hoop ook dat Donny nog een jaar blijft. Waarschijnlijk zal hij op '8' gaan spelen dit seizoen. Hij gaf eind van dit seizoen al aan meer een 8 te zijn dan een 10. En gezien geruchten rondom Ajax, wordt er vooral gefocust op aanvallers.
Ook met het oog op de EK, zou hij op '8' een basis plaats kunnen afdwingen bij het Nederlands elftal. Hopelijk trekt dat hem over de streep om nog een seizoen bij Ajax te blijven.
0 0
PJSM
Lekker man 2e keus zijn. Oprotten Real.
1 0
Ronaldinho020
Snap Real wel, hoop echter dat Donny zeker nog een jaar blijft.
1 0
WestlandforAjax
Frenkie is al weg, De Ligt zo goed als zeker.
Ik zou zeggen van de namen Ziyech, Neres en vd Beek mag er Max 1 weg. Liever niemand natuurlijk. Daarbij gun ik Ziyech de transfer het meest maar hoop ik ook het meest dat ie blijft. Is echt onvervangbaar met zn creativiteit en lef.

Als vd Beek dan gaat minimaal 75 miljoen eruit slepen.
0 0
1434
Ik word zo moe van al die geruchten uit met name Spanje.. Hopelijk spreken Donny en Neres na hun vakantie uit dat ze volgend seizoen bij Ajax spelen en tekent Matta snel een contract ergens, zodat we deze onzin niet meer hoeven te lezen.
0 0
Sluk
Eigenlijk moet je de geruchten ook helemaal niet lezen, maar het is moeilijk om die te negeren. Als we de geruchten moeten geloven dan speelt De Ligt inmiddels verspreid over 3 landen, feit is dat hij gewoon nog onder contract staat in Amsterdam.
0 0