Rondom: Promes 'vlamde' eerder onder Ten Hag

BVeenstra, 24-06-2019 om 11:45, 6149 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in aanloop naar een wedstrijd van Ajax best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste typische 'koffiecorner'-nieuwtjes. (voor app-gebruikers hier de link voor optimaal beeld en geluid)

Promes 'vlamde' eerder onder Ten Hag

Voor Quincy Promes staat zijn transfer naar Ajax ook in het teken van een hereniging met hoofdtrainer Erik ten Hag. In een eerder stadium speelde Promes succesvol onder Ten Hag bij Go Ahead Eagles en van die periode zijn nu enkele heerlijke doelpunten gedeeld op Twitter door 'Yaya Ajax'. Een overzicht zie je hieronder:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
altijdwelwat
Dat deed Labyad ook , de rest is geschiedenis . Ik ben niet kapot van Promes , beetje domme jongen helaas ook binnen het veld. Nog nooit 3 wedstrijden op rij niveau gehaald. Elke wedstrijd kan het dooien en vriezen.
2 -6
Schip
Labyad heeft natuurlijk nooit laten zien wat Promes heeft laten zien bij Spartak. Nu vond ik die goals ook grotendeels vanuit de omschakeling, maar er zijn ook genoeg voorbeelden van acties met minder ruimte, waarbij hij dat zelf creëert.

Prima prijs, goed getimed qua aantrekken, ik laat me graag overtuigen want in oranje vond ik Promes niet erg sterk. Maar veel spelers komen niet echt tot wasdom daar, behalve buitencategorie als Frenkie en De Ligt. Zelfs van Dijk overtuigde lang niet, Wijnaldum, Blind soms etc.
0 0
ST
Daar denken ze bij Spartak anders over
0 0
appeltje
Jij hebt elke wedstrijd gezien?
2 -1
altijdwelwat
Genoeg ....
1 -2
3*stars*3
Ook zijn duels in Rusland?
En kom niet aankakken over niveau van Rusland.
Niveau en omstandigheden daar zijn zwaarder dan de Eredivisie.
Ajax is de enige NL club die wat doet in europa maar de Russen staan nog steeds comfortabel in de top-10.

Prima aankoop, leuk prijsie.
0 0
AFCAsphere
Die volley tegen Dordrecht zit er wel lekker in.
1 0
MisterAFCA
Hij kan iig een lekkere pingel nemen.
1 0
AFCAU
Voorgaande jaren zouden we op de stoelen staan van blijdschap en nu zou Promes te min zijn? Denk dat hij gaat vlammen bij ons. En wat Ajax ook beseft is dat er echt een team moet staan, jongens die elkaar kennen vanuit jeugd etc. Bergwijn erbij en we hebben zowaar 3 buitenspelers die diep gaan, wordt weer genieten volgend seizoen.
0 -2
FTS95
Er zitten er een paar best lekker in!
0 0
SR83
Die ruik-de-oksel-van-scheids celebration moet echt in fifa 20
0 0
Joseph
Labyad "vlamde" ook obder ten Hag, dat biedt geen garanties. Hopelijk kan deze ex telg van ten Han het wel waar maken.
1 -2
Jornnn
Maar het is wel lekker als je spelers een goede klik hebben met de trainer. Zeker als je met dit team verder wil bouwen, is het fijn als je niet heel je filosofie volledig opnieuw moet gaan uitleggen.
0 0
WZAWZDB14
Als je garantie wil moet je een wasmachine kopen Joseph
15 -2
Kikke
Ja joh lekker geld uitgeven, want dat heeft Ajax toch genoeg! Vind het onzin om spelers uit de eredivisie te halen, maar goed! Heb liever dat Ajax alles op alles zet om spelers te behouden!
0 -1