Kristensen baalt: 'Neem mijn verantwoordelijkheid'

BVeenstra, 24-06-2019 om 11:35, 4952 views, Tipsbladet |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Rasmus Kristensen baalt van zijn gemiste kans in de slotminuut in het derde en laatste groepsduel van het EK Onder 21. Een doelpunt van de Ajacied had ervoor kunnen zorgen dat de Denen als beste nummer twee waren doorgegaan, maar omdat het nu niet verder kwam dan een 2-0 zege is uitschakeling een feit.

Denemarken U21 eindigde op zes punten en werd daarmee tweede. Het doelsaldo van de Denen is +2, terwijl Italië nu als beste nummer twee doorgaat. De Italianen hadden eveneens zes punten, maar een doelsaldo van +3. Had Kristensen gescoord, had ook Denemarken een doelsaldo van +3 gehad. In dat geval had Denemarken mogelijk doorgegaan, omdat het in totaal meer goals had gescoord dan Italië.

'Ik neem mijn verantwoordelijkheid', zegt Kristensen tegenover Tipsbladet. De rechtsback baalt ervan dat Denemarken U21 nu is uitgeschakeld, zeker omdat het uiteindelijk onnodig was. 'Natuurlijk balen we enorm. We hadden de kansen om te sccoren. Het is onze eigen schuld. We moeten onze eigen kansen benutten', aldus Kristensen, die wel aangeeft trots te zijn op de werklust van 'zijn' elftal.

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Normaal moet je het niet hebben van de goals van je back. Dus wellicht moet het hele team de hand inwogen boezem steken.

Off: als Ajax verdere stappen wil maken, moeten dit soort spelers wel door geselecteerd worden.
0 0
trodat4030
Trots op de werklust. Ik vind dat altijd zo vreemd. Iedere voetballer moet op het veld gewoon 95 min keihard werken.. Dat is toch wel het minste wat je mag verwachten van je ploeggenoten? Als je daar trots op moet zijn, zegt het wel dat je weinig andere dingen hebt om trots op te zijn.

Maar misschien ligt dat aan mij hoor..
3 -1