'Transfer De Ligt naar Juve voor 90 procent rond'

BartVeenstra, 24-06-2019 om 07:05, 31304 views, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Het Algemeen Dagblad schrijft dat er snel een einde lijkt te komen aan de geruchtenstroom rond Matthijs de Ligt nu er een gigantisch contract voor hem klaarligt bij Juventus. Geschreven wordt dat de transfer van De Ligt, die geweldig kan gaan verdienen in Turijn, voor negentig procent rond is.

Het Franse Paris Saint-Germain deed nog een ultieme poging om De Ligt over te halen, maar het lijkt er volgens het Algemeen Dagblad sterk op dat De Ligt voor Juventus kiest. Dat Cristiano Ronaldo bij de Italiaanse topclub speelt, heeft ook een rol in de waarschijnlijke transfer. Wat betreft het salarisvoorstel kan Juventus 'wedijveren' met Paris Saint-Germain, terwijl het eerdere voorstel van FC Barcelona hierbij niet in de buurt kwam. De Ligt zou in Italië een enorme grootverdiener worden. Hij zou zelfs meer gaan verdienen dan spelers als Paulo Dybala en Miralem Pjanic, die al jaren bij Juventus spelen.

Tot zondag is er bij Ajax nog geen officieel bod binnengekomen van Juventus voor De Ligt, al is dat niet vreemd volgens het Algemeen Dagblad. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de talentvolle verdediger, weet precies wat De Ligt moet kosten en hij is dan ook eerst geïnteresseerde clubs afgegaan om te onderhandelen over het salaris. Gesprekken tussen Juventus en Ajax zouden dan ook niet lang hoeven duren. Wanneer De Ligt terugkomt van zijn vakantie zal hij een beslissing nemen over zijn toekomst. In Italië is hij in ieder geval al het gesprek van de dag.

Denk jij dat de Oranje Leeuwinnen met 2-0 van de Japanse vrouwen winnen? Zet in en krijg 7 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
ik zou t wel weten. Je bent 19, iedereen wil je en je kan bij n wereldberoemde club ff binnenlopen, niet normaal meer. Italie is n schitterend land, helemaal voetbalgek, als kind veel italianen meegemaakt, mn pa deed er zaken. Prachtige mensen. Als ik hem was zou ik altijd kiezen voor Italie of Spanje.
0 0
JordanAFCA
Dus Raiola bepaalt de waarde van De Ligt? Helaas...
0 0
Ronaldinho020
Raiola is gebaat bij een hoge transfersom.
0 0
Subzzee
Ik hoop het echt niet. Wat een lelijke club. Match-fixing, doping, meer dan welke club dan ook in de geschiedenis van de sport. Een verhuizing van Ajax naar Juventus is echt geen beweging naar een betere voetbalclub. De enige reden dat iemand dat zou willen doen, is voor het geld.
1 -1
Mocrodammerr
maguire van lester city gaat duurder dan Wen Daik worden. niet te filmen. De Ligt is dan minstens 100 millie.
1 -1
Westerpark1982
Opvolger voor de Ligt: William Saliba (18) Saint Etienne.
1,93 cm en 1 van de grootste franse talenten die nog te betalen is...
2 0
Ajax114
Vertel ze dat bij Ajax maar eens. Liggen allemaal te slapen daar en komen dan met Promes aanzetten. In plaats van door te groeien nu als club doen we stappen terug. Overmars pak je spullen en ga ergens bij Go Ahead aan de slag.
2 -5
Elpistolero27
Altijd die argumenten dat de Italiaanse competitie zogenaamd beter zou zijn voor verdedigers... Alsof hij verdedigen bij een club in Spanje of Engeland niet zou kunnen 'leren'. Italië heeft een minder brede top en bezoekersaantallen lopen al jaren terug daarnaast speel je gewoon tegen mindere spitsen dan in Engeland of Spanje, dan leer je wel echt beter verdedigen inderdaad! Zonde als hij daadwerkelijk naar Juventus gaat, had het mooi gevonden weer twee Nederlandse talenten bij Barcelona te zien schitteren.
0 0
jollie18
Promes voor 5 jaar naar Ajax word vandaag nog gepresenteerd
1 0
Murtagh
bron?
0 0
IslandBwoy
Telegraaf, Vi.
0 0
Suarez16_
De Telegraaf.
0 0
afca95
Als je met spelers als Chillieni, Bonnuci en Ronaldo kan werken..
0 0
pettuh
Primer gaat zo goed als zeker naar Ajax. betekent dit dat Bergwijn niet meer komt of speelt Ajax al in op een mogelijk vertrek van Neres of Ziyech.
0 0
Ajacied33
Gerucht over Bergwijn geloof ik nog steeds niet in. Was volgens mij een beetje om Psv te fucken, wat overigens wel gelukt is...
0 0
pettuh
Promes
0 0
D.B.
Zonde om over te stappen naar een club in een competitie zonder enige vorm van uitdaging voor De Ligt. had hem graag in Engeland zien spelen met wekelijkse toppers...
0 0
Rdk1983
En Graiola zal wel weer teveel opstrijken hier. Vind nog steeds dat ie of gewoon moest blijven of naar Barca of Liverpool had moeten gaan. Fuck dat geld, je krijgt sowieso 10+ m per jaar.

Maar Juventus dan iig mooiere club dan PSG
0 0
Murtagh
Waarom laat je die rat weten hoeveel hij moet kosten daar gaat je hele onderhandelingspositie en gaan clubs nooit tegen elkaar op bieden
0 0
Fredschuit1
Promes dichtbij overstap naar Ajax volgens VI..
3 -1
grannig mokum1
Goed man
1 0
Ajax#1900
Mooie transfer weer hoor.
2 -1
AFCA-B93
Dichtbij overstap he.
0 -1
KlasseLasse
hij gaat 100% weg! dus hoe meer het word des te beter voor ons
0 0
grannig mokum1
Ja dat wel, maar speelt De ligt ook elke week? of op de bank?
0 0
Gonzalez75
Inderdaad vreemd dat een speler zelf niet bepaald waar die uiteindelijk zijn loopbaan vervolgd. Serie A is niet meer wat het was qua niveau en entourage.
0 0
Jim Wonk
75 miljoen plus de EPO cup van 1996 en we hebben een deal.
7 0
Bennyben
Blijf het raar vinden dat er eerst onderhandeld word met speler en dan met club. De zoveelste speler van die rioolrat die naar Italië gaat jammer voor Matthijs dat deze man zijn carrière plent.
0 0
AFCA-B93
Het zou me niks verbazen als het ineens om 90 miljoen zou gaan voor Ajax. Ik geloof niet zo in die 70-75 die de media steeds roept
0 -1
Ron6
Precies, wordt meer dan de steeds genoemde bedragen
0 0
WZAWZDB14
Nee volgens mij is dat ook door rioolrat de wereld in gegooid, zodat meer clubs eerder een hoger salaris gaan aanbieden. Zul je zien dat ajax straks min. 90 miljoen gaat vragen.
0 0
Suarez16_
Als je aan die belachelijke eisen van Raiola wil voldoen dan boeit 75 of 85 miljoen die clubs ook niet meer.
0 0
flyingsoccer
Eerst zien dan geloven. Italianen kunnen als de beste verdedigen dan zit hij goed maar of het de juiste keuze is geen idee.
0 0
Rentokill
Ik snap op zich wel dat ie voor Juve kiest. Wel heel ander voetbal dan Ajax. PSG heeft gewoon niet veel toekomst. Iedereen wil weg daar. Ik zou alleen City nog een optie voor hem vinden wegens beter passende spelstijl. Maar iedereen weet dat wanneer Pep daar vertrekt dat het gewoon weer kick & rush krachtpatser voetbal wordt.
1 0
Jelephi
Haha geweldig hoeveel dommigheid er in dit topic is. Allemaal pseudo directeuren die het voor overmars zouden invullen. Waarvan de meesten nog geen hbo opleiding hebben afgemaakt laat staan dat ze ooit op directie niveau hebben geopereerd.

Alles boven de 75m met een paar mooie bonussen is mooi meegenomen. De ligt is met zijn 19 jaar dan plotsklaps een van de drie duurste verdedigers ter wereld. Waar trouwens sowieso veel minder voor betaald wordt. Als je al kritiek hebt dan is het wellicht op de transferprijs van Frenkie. Maar ook dat is een geweldig bedrag.
0 -7
voorkennis
zelf ingenomen kwal, lekker anoniem de wise guy uithangen en je verheven voelen boven het plebs hier.
En vooruit, nu weer tomaten plukken
5 -1
Rentokill
Al die reacties van pseudo-ik-sta-erboven- reageerders die vervolgens precies hetzelfde doen... Pot verwijt de ketel dattie zwart ziet.
6 0
Jelephi
Alleen is het wel een realistische ketel.
0 -5
Rentokill
Punt is: Dat weten we gewoon niet. Het blijft speculeren.
0 0
JCr14
Wat een onzin. 90% rond.
Ajax heeft niet eens een bod gehad.
Dus nog 0,0 rond.
AD heeft het nooit goed.
3 -1
Rentokill
Exact. Dat hele -wat is ie waard- spel begint nu pas. Ajax heeft tot aan het punt dat speler en club eruit zijn weinig te zeggen. Maar daarna mag Ajax toch echt zn prijs gaan noemen en mogen andere clubs daar ook wat van vinden.

In die zin snap ik overigens de regel -eerst moeten de clubs eruit komen- niet. Of heeft Ajax een signaal afgegeven dat de Ligt mag praten met geinteresseerden?
0 0
ditisdebeslissing
hoe komt juve ineens aan zoveel geld.
0 0
JesusZoonVanGod
Omdat de FIAT group gewoon ontzettend veel geld heeft en wil dat Juventus de CL gaat winnen.
1 0
Bocarra
Nepnieuws. Ajax zal nooit een prijs hebben genoemd. Rioolrat speelt een spelletje. Ajax zal alleen toestemming voor onderhandeling geven indien Juve een bedrag heeft geboden dat in de buurt komt van het maximum.
0 0
NouriVandeBeek
Het meest vervelende aan dit alles is dat Raiola hier aan gaat verdienen.
2 0
insectenverdelg
We hrbben hier heel veel technisch sorecteuren die t wel even uitonderhandelen lees ik. makkie.
1 -2
Sterretje73
Echt he *proest*
1 -2
Labrador
"Als hij terugkomt van vakantie zal hij zelf een beslissing nemen over zijn toekomst. " Je lacht je toch dood als hij zegt: Nee, geen Juve voor mij. Nog 1 jaartje Ajax is goed voor me. Ik moet wat terugdoen voor deze club.
2 0
Rentokill
Als de clubs er niet uitkomen, bijvoorbeeld door voortschreidend inzicht bij Ajax (willen meer geld) dan kan de Ligt er voor kiezen om te blijven.

Als Juve en Ajax er niet snel uitkomen zou het kunnen dat concurrerende clubs zien dat er ruimte is en hoger gaan bieden.

Wat ik wel weet is dat Ajax nooit vantevoren een bedrag noemt en al helemaal niet dat wat er genoemd is bindend zou zijn. De echte waardebepaling gaat nu pas beginnen.
0 0
AltijdGelijk
115 - 130 miljoen is een mooie prijs.

Alles onder de 100 is een faal van Ajax. Frenkie is ook 150 waard.
5 -6
Leviathan
150? Daarvoor moet je wel iete meer laten zien dan een aardig seizoen bij Ajax hoor...
1 -2
14Abdelhak14
70 miljoen zou echt een fooi zijn en heel matig onderhandeld door Overmars.
Dat alle topclubs dit lachend aftikken en hij grootverdienen wordt in de serie A na Ronaldo onderstreept dit alleen maar. Een beetje talent gaat tegenwoordig voor minsten 80 en de Ligt is het grootste verderdigende talent ter wereld. Golden boy, aanvoerder, international etc.
Hier was zeker 100 miljoen uit te halen en ik denk nog meer. Maar nee wij gunnen deze jonge de transfer met als gevolg dat Raiola 25 miljoen in zijn zakken steekt, aangezien de clubs dit wel willen betalen omdat de transfersom zo laag is.
4 0
Danos
Hoezo makkelijk? Op dit moment is van dijk de duurste verdediger ooit met zijn 84 miljoen, en dit was nog een bod tussen Engelse clubs onderling.

Het kan ook prima zijn dat ajax met Mathijs heeft afgesproken voor het vorige seizoen dat hij voor 70 sowieso weg kan?( toen was sanchez nog de duurst uitgaande transfer van Ajax met 40m)

Maybe zitten er ook nog wel bonussen bij?
Gelukkig weten we het allemaal straks omdat zowel Ajax als Juve beursgenoteerd zijn.
1 -1
14Abdelhak14
Ja en wat zou van Dijk nu waard zijn als je hem weg wil kopen bij liverpool. 200 miljoen? En wees gerust, volgende week is hij niet meer de duurste verdediger. Dat is dan natuurlijk de golden b...oh nee wacht houthakker Maguire. 70 is gewoon veeel te weinig, durf dat gewoon toe te geven.
0 0
insectenverdelg
Jij weet noet onder welke voorwaarden wr vprijg jaar met de Ligt en de Jong is gesproken over het blojven bij Ajax terwijl er al heel veel interesse was. Daarnaasr wil ik eerst zien wat hij oplevert voordat hij gaat.
0 0
14Abdelhak14
Ja eens. Het moet haast wel dat er beloftes zijn gedaan, anders kan ik de lage sommen niet verklaren. Maar ook dat is wanbeleid. Dan heb je je laten chanteren door een destijds 18 en 30 jarige die net kwamen kijken. Kost je nu 100 miljoen. Denk namelijk dat Frenkie zon 130 waard is en de Ligt 120. Ajax mag best wat harden zijn wmb. Deze jongens waren echt geen arbitragezaak aangespannen vorige zomer.
1 0
Ajacied33
Man man, teken aub ergens snel een contract zodat wij van deze hatelijke geruchten af van. Weggaan bij Ajax doet hij sowieso, dan mag hij van mij ook snel ergens tekenen. In tegenstelling tot PSG is Juve natuurlijk wel een echte club
0 -2
SuperJ00d
De transfer voor 90% rond, terwijl Juve nog geen officieel bod heeft gedaan. Het wordt met de week gekker...
4 0
Gooseman
Daarom die 10%.

Is toch logisch dat wanneer de vraagprijs bekend is dat Raiola hier het maximale gaat uithalen. Die zorgt er wel voor dat er zoveel mogelijk uitkomt. Dat is dan ook echt het enige pluspunt van hem.
0 -3
Ajacied33
Voor zijn cliënten is Raiola gewoon een baas. Niks voor niks dat al "zijn" spelers weglopen met hem...
1 0
ajaxxcied4life
Echt he, zo een verschrijk gang van zaken.
0 0