'Ajax wil Nederlandse opvolger voor De Ligt'

BartVeenstra, 22-06-2019 om 11:10, 32386 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax is achter de schermen druk op zoek naar een vervanger van Matthijs de Ligt, zo weet Valentijn Driessen van De Telegraaf zaterdagochtend te melden. De aanvoerder van Ajax is volgens de ochtendkrant op weg naar Juventus.

'Ze zoeken een centrale verdediger die lijkt op Matthijs de Ligt', zegt Driessen bij Telegraaf TV. Lisandro Magallán, die sinds de afgelopen winter bij Ajax speelt, lijkt vooralsnog geen optie om de positie van De Ligt over te nemen. 'Hij is tot dusver geen succes. Ajax denkt dat hij gewoon de tijd nodig heeft om uiteindelijk wel uit te kunnen groeien tot een succes bij Ajax.'

Om die reden zoekt Ajax nu verder op de transfermarkt. De Amsterdammers willen een goede verdediger binnenhalen, zo zegt Driessen. 'Dat is niet makkelijk, want ze zoeken een Nederlander. De beste hadden ze zelf, maar die zijn ze nu kwijt. De één na beste is Virgil van Dijk. Nou, die kun je niet ophalen. Bij Kik Pierie is het maar afwachten of hij het wel gaat brengen', heeft Driessen zo zijn twijfels.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCA.
Ik snap de angst wel van Ajax dat supporters zich minder verbonden voelen met buitelandse spelers.

Voor mij persoonlijk gaat het niet om de nationaliteit. Meer de kenmerken van de speler. Dus bravoure, branie, technisch begaafd etc.
0 0
Jan Doedel
Hoe ver zijn de wetenschappers al op het gebied van mensen klonen? Soms is de oplossing zo simpel haha.
2 0
Rentokill
Lekker nietszeggend stukje weer van Driessen.
1 0
Bean
Die magallan is toch voor 12 miljoen of zo gehaald na meerdere pogingen? Ok hij heeft niet best ingevallen maar ik denk dat als die jongen wat is geintegreerd het toch wel goed moet gaat doen.. en anders inderdaad jantje terug halen
0 0
Ginoajax1
Koopmijners ook niet. Is geen Ajax niveau.
1 0
Ginoajax1
Alsteblieft geen De Vrij. Ik vind dat een gigantische slapjanus. Niet aan beginnen.
2 -2
Web
Die Driessens is echt gek
Ajax zoekt kwaliteit, hebben ze at ook al niet gedaan voor andere posities.
Er moet gewoon een speler staan, die met ruimte in de rug kan spelen, en waar hij vandaan komt, het zij zo
Stefan de Vrij zou het misschien kunnen? Is gewoon een goede centrum verdediger, meer opties zijn er gewoon niet
Schuurs gaat misschien wel positief verassen, laten wij het open
0 -1
Eastwood
Mag het ook een Belg zijn Marc? Probeer Jantje maar terug naar huis te halen.
3 -1
eros
Jantje is geen Belg. Jantje is Amsterdammer.
2 0
31xAjax
Gewoon Schuurs er in zetten, klaar.....
2 -2
trainerdv
Talentvol zeker. Maar de uitstraling van Matthijs was in zijn jeugdfilmpjes al 10 keer meer dan die van Schuurs nu.
0 0
ajaxfan83
zo is dat.
dat hebben ze bij Matthijs ook zo gedaan
1 0
31xAjax
en die maakte fouten en die maakt hij nog steeds en dat is ook niet erg.....en dat geldt voor Schuurs ook.....
2 0
BrandjeXL
Man. City schijnt 120 miljoen voor Koulibaly te willen betalen dus laat aub die 70 miljoen voor De Ligt een fabel te zijn.
0 -1
FrankBeton
Schijnt ja ..
1 0
Schip
Volgens mij komen er maar twee in aanmerking voor de positie van Nederlandse rechter centrale verdediger. De Vrij en Fosu mensah. De eerste ligt erg gevoelig, de tweede heeft zich niet op niveau bewezen op de centrale positie.

Zou ik liever een buitenlander hebben eerlijk gezegd. Dit duurt echt mega lang. Je wist al bij begin vorig seizoen dat De Ligt zou vertrekken. Dan wordt al heel snel 'halve finale CL' geroepen. Ja, vorig jaar deed Overmars het goed. Dit jaar is het nog verre van indrukwekkend.
1 0
TheTruth
Stefan de Vrij proberen?
5 -5
Redrum
Proberen voor wat? Volgens mij zijn ze bij Ajax meer dan tevreden over de huidige kantinemedewerkers.
3 -1
Ajacied33
Ben je nou echt serieus?
1 -3
OKP-AFCA
Heb jij De Vrij wel eens gezien de laatste jaren?

Al jaren een van de beste verdedigers in Italie, oh wacht, nee.. dan ben je natuurlijk nooit goed genoeg voor Ajax.
0 0
Pheadrus
Cuesta halen.
2 -1
ajaxfan83
alderweireld proberen te halen
1 -3
Yeshyeshyall
Fosu Mensah of Koopmeiners. De Vrij lijkt me niet, Virgil ws ook niet :)
Fosu Mensah dacht ik altijd dat het meer een back was en Schuurs lijkt me niet heel veel minder dan Koopmeiners, maar moet zeggen dat ik Koopmeiners niet veel heb zien spelen.
1 -1
3*stars*3
Koopmeiners is eigenlijk een middenvelder.
Overigens moeten we niet doorslaan in het zoeken naar Nederlanders.
Het gaat om kwaliteit.
Als er 7 buitenlanders erin staan en we het zelfde spelletje gaan zien als volgend seizoen, hoor je niemand klagen hoor.
Ajax verloor 3 jaar geleden op slotdag, de titel in Doetinchem.
Toen stonden er 7 Nederlanders in en was het spel, bijna het gehele seizoen bedroevend.
0 0
PeterVKV
Koopmeiners is linkspoot, ze zoeken een rechtspoot natuurlijk. Fosu Mensah speelde bij Ajax in de jeugd altijd cv als een van de grootste talenten in de generatie Nouri/vd Beek. Een hereniging met Donny en Bergwijn zou mooi zijn. Blijft het Ajax dna ook op peil. Een aantal buitenlanders is goed maar het moeten er niet teveel worden. Dat ziet Overmars gelukkig ook en gaat hij liever voor Fosu dan voor Cuesta of Alvarez. En voor Bergwijn en/of Promes ipv Anthony of Bruma.
1 0
Yeshyeshyall
Ah thanks wist niet dat Fosu Mensah in de jeugd centraal speelde! Koopmeiners is links en middenvelder maar speelt bij AZ op zelfde plek als DeLigt meestal dacht ik, van wat ik gezien heb wel talentvol. Fosu Mensah zou dan wel sterk de voorkeur hebben. De Vrij nooit echt gevolgd maar volgens mij leuke speler maar niet voor ons. Cuesta schijnt wel echt groot talent te zijn
0 0
Van Reenen
Cuesta begaat de grootste fout van zijn.leven en gaat in België voetballen.
0 0
Ajax114
Het gaat dramatische spotieve gevolgen hebben wat Overmars aan het doen is. Wat een aanfluiting is hij zeg.
2 -10
ram
Nu weet ik zeker dat jij een trol bent.
0 0
Ozymandias
Kampioen, bekerwinnaar, halve finalist Champions League...
3 -2
Ajax114
Is een incident en heeft alle verwachtingen van Overmars overtroffen. Roept overal maar dat wij Ajax en dus klein zijn en niet mee kunnen met andere clubs. Geef mij dan Seedorf maar die zei dat Ajax er altijd naar moet streven om de CL te winnen.
0 -6
Ozymandias
Was het halen van de finale van de Europa League ook een incident? Wat knap dat Overmars steeds voor dit soort incidenten zorgt.
3 0
sucre
blijf nou niet op 114 reageren... is een trol!
1 0
sucre
beter niet meer op hem reageren, is een trol
5 0
Ozymandias
Het is opvallende dat veel van de troll accounts op AS altijd op hetzelfde moment actief lijken te zijn...
1 0
BrandjeXL
Dat is nu geweest. Stilstand is achteruitgang.
1 0
Ozymandias
Dus? Dat is wat Overmars heeft behaald met een door hem uitgekozen hoofdtrainer en een door hem samengestelde spelersgroep. Inmiddels heeft Overmars met Marin en Martínez al twee goede aankopen gedaan terwijl de transfermarkt officieel nog niet eens open is.
1 -1
BrandjeXL
Ik zeg niet dat hij het slecht doet alleen dat een TD het elk jaar moet laten zien en niet kan teren op het seizoen ervoor.
2 0
Ajax114
Precies en daar lijkt het nu bij Overmars op, Dit jaar moet hij nog beter inkopen dan vorig jaar maar het lijkt erop dat hij alles wel goed vindt zo.
0 -3
Ozymandias
Wat bedoel je dat het erop lijkt dat hij alles wal goed vindt zo? Hij heeft met Marin en Martínez al twee goede aankopen gedaan en de transfermarkt is officieel nog niet eens open.
1 0
Rik428
Ja maar zullen we dat eind augustus gewoon even evalueren en niet nu al? Dat geschreeuw van al die domoren hier De laatste tijd, het begint op fr12.nl te lijken qua niveau af en toe
2 0
BrandjeXL
Geen idee. Kijk niet op een Feyenoordsite maar blijkbaar heb jij die behoefte wel als Ajacied en dan vooral anderen domoren noemen.
0 -3
Rik428
Ja ik maak me er inderdaad af en toe weleens schuldig aan om daar wat draadjes door te lezen voor het nodige vermaak. Heb er echter geen account om te trollen ofzo.

Mag jij van vinden wat je wil, het maakt onder anderen jouw gebrul in mijn ogen niet minder dom
2 0
BrandjeXL
Ach ik brul en jij kijkt of Feyenoordsite dus zo hebben we beiden wat.
0 -3
Ozymandias
Natuurlijk, maar hij heeft ook natuurlijk wel een bepaalde krediet opgebouw en verdient het vertrouwen van de supporters van Ajax (waar Ajax114 volgens mij niet bij hoort). Daarbij is hij ook deze zomer gewoon goed bezig met het langer vastleggen van Tagliafico en Onana en het aantrekken van Marin en Martínez. Het kopen van Scherpen vind ik dan persoonlijk wel een mindere keuze maar elke technisch directeur maakt fouten.
0 -1
BrandjeXL
Dat vastleggen vind ik niet zo'n kunst. Zeker het geval van Nico die een hele grote extra zak met geld mee krijgt vind ik niet zo'n prestatie. Marin en Martinez zijn als ik de geruchten mag geloven prima aankopen. Scherpen is onbegrijpelijk.
1 -3
GerardAjax26
Met Blind, Magallan, Martinez, Pierie en Schuurs hebben we denk ik wel genoeg centrale verdedigers. Of het moet de bedoeling zijn dat Blind volgend seizoen op het middenveld gaat spelen anders begrijp ik het niet zo goed om nog een centrale verdediger te kopen.
1 -2
WinstonBogarde
Als je het zo bekijkt hoef je helenaal geen spelers te halen.. Er loopt in jong Ajax ofzo op iedere positie ook wel iemand dus als ie die allemaal naar het eerste promoveert dan heb je zat spelers en ben je klaar..

Maar ff serieus, welke van de door jou opgesomde spelers vind jij nou de ideale opvolger van De Ligt voor komend seizoen?..
0 -1
GerardAjax26
Dat zeg ik helemaal niet. Ik zeg alleen dat ik niet nodig vind om nog meer centrale verdedigers te halen, die zijn immers al gehaald. Dit jaar zijn Magallan, Martinez en Pierie gehaald en daarvoor al Blind en Schuurs. Van die spelers die ik opnoem heeft overigens alleen Schuurs in Jong Ajax gespeeld, net zoals De Ligt een paar jaar geleden..

Mazraoui kwam ook uit Jong Ajax en is beter gebleken dan de aankopen op zijn positie, ik begrijp dan ook niet zo goed waarom men zo nodig zo veel aankopen wil terwijl Ajax zo'n goede jeugdopleiding heeft.

Ik vind Magallan niet de ideale opvolger van de Ligt maar die is afgelopen winter al gehaald nadat Ajax hem graag wou hebben. Dus die zou ik dan in ieder geval in de voorbereiding de kans geven. Ik zou het vreemd vinden om vervolgens nog een centrale verdediger te halen, terwijl je ook al 3 talentvolle verdedigers hebt gehaald (Martinez, Pierie en Schuurs).
0 0
chino
Dit zijn 3 linkscentrale. Schuurs en Magallan hebben het niveau niet. Dus heb je niemand op het gewenste niveau op rechts.
Ik zie alleen geen Nederlandse opties rondlopen. De Vrij en Fosu Mensah allebei erg blessuregevoelig en De Vrij waarschijnlijk erg duur.
1 -1
GerardAjax26
Met Schuurs en Pierie heeft Ajax 2 talentvolle verdedigers gehaald de afgelopen tijd. Die zullen ongetwijfeld niet in de basis beginnen, maar goed genoeg voor de bank lijkt mij.

Dat Magallan het niveau niet heeft, zal nog moeten blijken. Ik ben ook nog niet overtuigd van hem, maar Ajax wou hem zo graag hebben.. dan zou ik het vreemd vinden om alweer een nieuwe centrale verdediger te halen zonder Magallan een kans te geven. Dan heb je dadelijk 6 centrale verdedigers gekocht..
1 -1
TheRiviera
Heb je het artikel wel goed gelezen? Ajax acht Magallan nog niet rijp om de positie van De Ligt over te nemen. En Martinez is gehaald voor de linksback positie als Tagliafico volgend seizoen vertrekt. Dus ook op hem kan je niet bouwen als een nieuwe CV.
1 -2
GerardAjax26
Ja hoor, ik heb het wel gelezen. Magallan is volgens de Telegraaf vooralsnog geen optie.. maar het lijkt mij sterk dat ze een jongen van 25 jaar halen voor 9 miljoen, waar ze zo lang achteraan hebben gezeten, om die vervolgens geen echte kans te geven.

En waaruit blijkt dat Martinez voor de linksbacks positie is gehaald? Volgens internet speelt hij bijna altijd als centrale verdediger.
0 -1
Ozymandias
Je lijkt wel erg veel vertrouwen te hebben dat alles wat de Telegraaf schrijft ook daadwerkelijk de waarheid is.
2 -1
WZAWZDB14
Alleen toby of jan kunnen hem vervangen
1 0
TheRiviera
Als Ajax perse een Nederlander wilt dan vallen hun beide sowieso af.
0 -1
Santiago
Gewoon Alderweireld proberen terug te halen (als ze dat niet al hebben gedaan)
Is de perfecte vervanger
1 0
Ozymandias
Alderweireld kost 25 miljoen pond (of is het euro?) en wil een salaris van minimaal 10 miljoen euro per seizoen (daarom is hij niet akkoord gegaan met het contract wat Tottenham hem heeft aangeboden). Die kan je dus uit je hoofd zetten.
2 -1
Liam
Bazoer terughalen en hem Rcv zetten. Is gewoon een uitstekende centrale verdediger. De Boer zette hem op t middenveld wat wederom weer een fout was.
Volgens Bertus Kamphof zou Jürgen Ekkelenkamp een fantastische rcv zijn.
0 -10
31xAjax
Het was voornamelijk Bazoer zelf en de entourage er om heen die hem als middenvelder ziet.....
0 0
Jornnn
Juist of Mike vd Hoorn.
1 0
M8
Nathan Ake?
0 0
witchmaster11
mijn vriendin houd 2 ballen tegelijk tegen en de midvoor maak ze misselijk , voor 2 miljoen per jaar kunnen we het er wel over hebben
1 0
Rik428
Hé volgens mij heb ik ook een keer tegen haar gespeeld!
1 0
altijdwelwat
Maar kan ze het ook onder druk in een volle Arena ?
0 0
fc Barcelona_ke
Op papier gaan we nieuwe seizoen in
Onana
Maxraoui fosu mensah blind taglia
Schone vd beek marin
Promes huntelaar tadic??

Hopelijk speelt martinez voor schone!
0 -3
ajax4ever01
Dan is Fosuh-Mensah de enige die ik kan bedenken de rest is nog minder dan hem.
3 0
Ajax114
Ook een bankzitter. We staan halve finale CL en wat doen wij ? Allemaal twijfelaars halen. Het is echt te bizar voor woorden hoe alles straks in 1 seizoen weer wordt afgebroken.
0 -2
MK77
JA IDD!!!! VORIG JAAR OoK EeN FoKKinG BANK/TriBUneklAnt vAn MaNU iN dE VerdediNG GeZET #JOLOUT!
0 0
Joodhannus73
Waarom een Nederlander? Je hebt Blind toch al in het centrum. Weer de Televaag met een verzinsel. Sanchez stond toch ook goed naast De Ligt? Het gaat om kwaliteit. Haal maar weer een Zuid-Amerikaanse verrassing. Maar dan wel op niveau. Magalian wil ik nog niet afschrijven, maar liever een Latijn die er gelijk staat. Moet te scouten zijn. En we hebben geld zat... In Veldmate heb ik veel vertrouwen, maar niet in onze TD die de deal moet beklinken. Hij is te Calvinistisch, kan niet goed onderhandelen (betalen zelf altijd teveel en verkopen altijd voor ver onder de marktwaarde) en heeft geen goede babbel en empathisch vermogen (kijk naar elk willekeurig interview van hem...). Dat maakt dat we spelers net mislopen. Sommigen kiezen, ondanks de naam Ajax, toch voor andere clubs. Ben ook bang voor een absolute leegloop deze zomer en een slechte inkoop. Met Schuurs en Pirie gaan we het echt niet redden. En in de jeugd loopt ook weinig toptalent momenteel. Zal kwaliteit bij moeten komen die er gelijk staan... Spelers van minimaal 24 jaar of ouder...
4 -1
Ajax114
Ik heb me er eigenlijk al bij neergelegd dat het niks gaat worden komend seizoen.
0 -5
sucre
jij moet echt een trol zijn..met al je belachelijke posts
1 0
vijfennegentig
Fosuh-Mensah.. Hij komt het dichtste bij in mijn optiek.
Nederlander, als verdediger de Ajax school gehad zoals de Ligt en heeft het fysiek ook nog is. Voor mij echt de allerbeste optie.
1 -4
BrandjeXL
Denk ik ook en als je hem sober laat spelen dan kan hij van waarde zijn.
0 -3
Ozymandias
Wat bedoel je met sober? Fosu-Mensah moet je juist de vrijheid geven om veelvuldig het middenveld in te dribbelen. Zijn toegevoegde waarde zou namelijk in zijn voetballende kwaliteiten liggen. Puur verdedigend moet hij (met name positioneel) nog enorm veel leren.
1 -1
BrandjeXL
Je weet dat Ajax onder TH met opkomende backs speelt en niet met inschuivende Cv's.
1 -1
Ozymandias
Ik heb Blind toch daadwerkelijk behoorlijk vaak zien inschuiven het afgelopen seizoen. De kracht van Ajax was juist dat ze enorm veel variatie in de opbouw hadden.

Maar het lijkt jouw logisch om een centrale verdediger te kopen die één ding geweldig kan (inschuiven) om die vervolgens in een puur verdedigende rol te gebruiken terwijl hij een slechte pure verdediger is?
1 -1
BrandjeXL
Wat jij wil. Tegen mensen met een bord voor hun kop is het lastig praten. Blind heeft een fantastische inspeelpass over de grond en zal best eens mee op zijn gekomen maar Ajax speelt speelt niet met inschuivende CV en als jij van een uitzondering iets regelmatigs wil maken om je eigen mening door te drukken dan vind ik dat best.
2 -2
Bky
Wtf. Jij hebt een heel ander Ajax gezien. Hoevaak kwam het wel niet voor dat De Ligt of Blind gewoon mee deden in de aanval dit seizoen?
1 -1
31xAjax
Net iets te vaak waardoor we uiteindelijk de finaleplaats misliepen....
0 0
BrandjeXL
Niet vaak. Zie mijn reacties op Ozymandias. Ook jou wens ik in deze een fijne dag.
1 -2
Ozymandias
Heb je echt niet gemerkt dat Blind vorig seizoen REGELMATIG het middenveld inschoof?! Hij deed dat namelijk elke wedstrijd meerdere keren.
0 -1
BrandjeXL
Wellicht iets beter kijken want Ajax speelde vrijwel altijd op de helft van de tegenstander en met Frenkie die bal altijd kwam halen was er helemaal geen ruimte om in te schuiven zoals een Rijkaard dat vroeger bijvoorbeeld deed maar als jij spelen, wat heel Ajax deed, op de helft van de tegenstander inschuiven vind dan mag hii dat vinden. Hoe onnozel het ook is.
1 -3
Ozymandias
Nee gast, jij moet zelf wat beter kijken. De Jong kwam de bal inderdaad vaak halen maar dat betekent niet dat Blind niet ook elke wedstrijd meerdere keren het middenveld inschoof. Juist doordat De Jong zich tussen de verdedigers liet inzakken ontstont er ruimte waar Blind in kon schuiven. Waarbij De Jong dan de vrijheid kreeg om met de bal te lopen terwijl hij Blind als aanspeelpunt bij zich in de buurt had. De wisselwerking tussen die twee was daarin juist wat Ajax opbouwend zo sterk maakte.

Dat Rijkaard vaker inschoof dan Blind neemt niet weg dat Blind elke wedstrijd meerdere keren het middenveld inschoof.
0 -1
MosesD
Blind schoof regelmatig in, maar had dat nog veel vaker kunnen doen. Feit is wel dat Ajax zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde met Blind op het middenveld.
1 0
BrandjeXL
Ga nog even wat wedstrijden kijken met je inschuiven. Fijne dag meneer betwetertje
1 -3
Ozymandias
Misschien moet je de volgende keer niet met je rug naar het veld (of de TV) gaan zitten als Ajax speelt. Je zult zien dat je dan veel meer opvalt.
1 -1
vijfennegentig
21 jaar... Mooie leeftijd trouwens ook
0 0
Ajaxbrl
Alleen Van Dijk en De Vrij zijn vergelijkbaar van de NL selectie maar een van die 2 halen is onhaalbaar, waarom niet alles zetten op Jantje en/of Toby? Zijn toch ook halve Nederlanders...
0 0
Cruijffthebest
Nederlands of Nederlandstalig?
Alderweireld?
0 0
JordanAFCA
De enige 2 die in mij opkomen zijn Aké en Van Dijk. Maar denk je nou echt dat zij op hun niveau naar de Eredivisie willen gaan?
0 0
Ajax#1900
Fosu Mensah, maar ben niet kapot van hem.
2 0
pieke
Virgil van Dijk lijkt me wel wat.
0 0
AFCAfan93
Ik zeg haal alvarez of todibo dat zijn in mijn ogen prima centrum verdedigers bij Ajax. Liever geen cuesta die is maar 1.80 er van uitgaande dat blind volgend seizoen gewoon linker centrale verdediger is.
0 0
AFCAsphere
Van wat ik gezien heb is Cuesta een talentvolle RCV, zijn lengte doet daar niets aan af. Sowieso is 1.80m helemaal niet klein. Nico is 1.71m en springt hoger dan sommige spelers die groter dan hem zijn.
0 0
gebruikersnaam
Vertonghen
2 0
FrankBeton
Nederlander of geen Nederlander, de speler moet goed genoeg zijn voor het streven en ambitie van AJAX.
0 0
BrandjeXL
Om maar eens een open deur in te trappen
0 -2
FrankBeton
Zeikwijf
0 0
FrankBeton
Cliche
0 0
GvanderK
Vertonghen voelt zich meer Amsterdammer dan Belg vertelde hij ooit. Is dat ook goed? :p
0 0
ajaxpat
beter Obispo gehaald in Lampegat,was volgens Ome Aad toch veel beter dan de Ligt ;-)
1 -4
behangdelul
Als ze alleen een Nederlander voor de fans willen kan ik je vertellen dat het mij echt geen hol uit maakt, al komen ze van Mars. Haal dan voor de balans maar Propper er bij.
1 0
Redrum
Als je kijkt hoeveel Engelsen er in totaal meededen in de twee compleet Engelse finales van de CL en EL dan kan je inderdaad wel concluderen dat het niet zo heel erg noodzakelijk is om spelers uit eigen land in je selectie te hebben.
0 0
AFCAsphere
Breaking: Marvin the Martian tekent bij Ajax!
0 0
DeMeervanweleer
Ik geloof er geen reet van dat Ajax zijn eigen glazen ingooit door te zeggen dat ze alleen een Nederlander willen. Dan prijs je jezelf toch uit de markt? De Telegraaf zit overal maar in bijzonder waar het Ajax betreft structureel naast..
5 -1
Radie125
Wat een KUT artikel weer.
3 -1
insectenverdelg
Virgil van Dijk lijkt me wel een aardige.

Zolang Marc maar niet met ee Vrij of nog erger Martins indi aankomt.
0 -2
sucre
wat is er met De Vrij?! Hou toch op met Fnooit verleden, lekker belangrijk. Lijkt me juist heerlijk tegenover die schuimbekkende tokkies :-)
5 0
Rik428
Sven van Beek? Nick Viergever? Die tikken het niveau van De Ligt wel aan. Misschien kunnen we Michel Breuer nog tot een rentree in het voetbal verleiden?
2 -2
ajaxwestland09
Of ryan donk, Kevin luckassen
1 -2
fc Barcelona_ke
Rechtspoot zie ik stefan de vrij en tim fosu mensah tot nu geschikte opvolger! Of gaat ze vol voor vd hoorn terughalen?
1 -4
AFCA.
Van die 75 miljoen voor De Ligt en 75 miljoen voor De Jong kun je Alderweireld toch wel terug halen?
Heb je een fysieke sterke verdediger die je nodig hebt nu De Ligt weggaat naast Blind. Kan Schuurs zich mooi nog wat jaartjes in de schaduw van Alderweireld ontwikkelen.
1 0
BrandjeXL
Alderweireld die nog steeds met zijn handjes op de rug verdedigt? Snap trouwens niet dat dit bericht zo door iedereen gelooft wordt. Als vd Sar of Overmars tegen Driessen gaaf zeggen wat voor CV ze willen??
0 0
Vlieske
Die zijn er niet. En als dit waar is. Wat voor een miskoop is magallan dan wel niet? Wordt zo toch langzamerhand ook wel flink wat geld weg gegooid. Labyad, kristensen, magallan. Hoop niet dat bande daar ook nog bij komt.
1 -2
Bramble1988
Waarom Magallan niet wat tijd gunnen? Sommige spelers hebben simpelweg meer tijd nodig (in een ander continent, gewoonten, spelopvatting etc). Wij hebben er alleen een handje van om na 1 slechte aanname iemand direct af te schrijven. For the record, Zlatan was het eerste jaar ook bagger...
2 -1
ram
Eindelijk Douglas naar Ajax!

PS. was geen serieuze post...
1 -1
ajaxwestland09
Douglas van Twente vroeger ?
0 0
behangdelul
Ja ik weet niet of die nog speelt maar als die zijn oude niveau haalt. Wat een beest was dat zeg
0 -1
Bramble1988
Haha, die speelt al een tijd niet meer en is geloof ik geschorst
0 0
Raimond1998ajax
Nathan Ake?
0 -1
De_Realist
Er zijn gewoon bijna geen goede Nederlandse spelers, dus dan zou het wel erg dom zijn om op Nederlandse spelers te focussen.
1 -1
AFCA1211
De vrij maar polsen
0 -3
JBxxx
Ik denk ook Aké onhaalbaar is maar zou dan een kans wagen voor de Vrij want die zit op de bank bij Inter met regelmaat. Prima verdediger!!
1 -1
Mokum_32
Ja joh laten we ons lekker beperken tot alleen Nederlanders nu je meer dan 100 miljoen hebt opgehaald en Europees succes hebt behaald.

Kap is met dat geforceerde nationalistisch gedoe en koop gewoon kwaliteit. We hebben op dit moment gemoeg spelers in de basis waar de fans een band mee hebben zijn het niet de nederlanders dan zijn t wel spelers zoals nico schone onana enz
10 -1
Toon meer reacties