sc Heerenveen licht koopoptie Johnsen niet

BartVeenstra, 22-06-2019 om 11:05, 3871 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dennis Johnsen zal de voorbereiding op het nieuwe seizoen beginnen bij Ajax. sc Heerenveen, waar Johnsen de tweede seizoenshelft van het vorige seizoen op huurbasis speelde, licht de koopoptie in het huurcontract van de Noor niet, zo meldt Voetbal International.

Johnsen begon goed aan zijn periode bij sc Heerenveen, maar daarna presteerde hij minder. Vanwege zijn prestaties en zijn prijskaartje hebben de Friezen besloten de koopoptie nu niet te lichten.

Of Johnsen nog een toekomst heeft in Amsterdam is onduidelijk. Onder trainer Erik ten Hag heeft de aanvaller weinig speelminuten gemaakt in het eerste elftal van Ajax. Zelf zou Johnsen liever verhuurd dan verkocht worden, omdat hij nog altijd als doel heeft om te slagen in Amsterdam.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rodriquez7
Echt een mooie speler, goed gesprekje aangaan en gewoon aansluiten tijdens de voorbereiding. Laatste kan om zich te bewijzen.

Hem Andersen 2.0 noemen is zo typisch de Ajax supporter. Ik heb Andersen dit seizoen gevold bij Aalborg en die speelt echt echt heel erg goed. Juist door zulke reactie’s en het snelle afschrijven geeft faalangst bij dit soort jongen. Laat ze gewoon even inkomen. Voetballend zijn dit soort figuren beter als schöne of mazraoui alleen hebben ze net wat meer tijd en vertrouwen nodig.
6 -1
Jornnn
Andersen is bijna 25 jaar. Hoeveel tijd wil je hem gunnen? Andersen groeit nooit meer naar het niveau Ajax toe. De Deense competitie is zijn plafond.
1 0
rodriquez7
Is ook zo, nja dat zullen we zien of dat zijn plafond blijkt te zijn, maar types als Andersen zie ik liever invallen als de wit. Maar ach het blijft mening en type speler waar je van houdt. Ik vind het alleen zonde dat echt echt voetballers die wat gevoelig zijn snel worden afgeschreven;)
0 0
Redrum
Het is echt zo jammer dat Andersen niet de juiste mentaliteit had om te slagen bij Ajax, want die gozer kan echt fantastisch voetballen.
4 0
EricAjax1
In het huidige profvoetbal is daar gewoon geen ruimte meer voor helaas. Er zijn spelers die hier geen last van hebben en gewoon presteren zoals een Neres, de Ligt, Mazraoui etc. die krijgen terecht voorrang
0 0
rodriquez7
Ben ik het mee eens, alleen de echte creatieve parels hebben dat wel nodig denk ik. Maar het is helaas de realiteit idd. Maar hij geeft zelf aan verhuurd te worden i.p.v. verkocht om zich te bewijzen, waarom geen uitzondering voor dit soort jongen, kost niks extra en kan alleen maar opleveren.
1 0
BrandjeXL
ouwe romanticus.
0 0
rodriquez7
David endt 2.0 haha
0 0
Gonzalez75
Verhuur hem toch aan een club als Willem II, Greuningen of Sparta bijv. Kan die lkkr ballen en laten zien of hij het wel aankan.
4 0
rodriquez7
Precies, tadic zat op die leeftijd op de bank bij Groningen. Parels de tijd geven:)
2 0
ram
Mooi!

Ik wil hem helemaal niet kwijt namelijk. Ik vind het nog altijd een aardig talent. Nogmaals verhuren of in Jong Ajax vlammen dit seizoen voor z'n laatste kans.
1 -1
EricAjax1
Slapjanus. heeft het niet in zich om ajax 1 te halen. Weg doen en verlies nemen.
8 -4
Ajax4life16
idd waar maar mag wel wat respectvoller. Heeft niks verkeerd gedaan, behalve dan dat hij het niveau niet aankan
3 -1
EricAjax1
Waar heb ik geen respect dan? Het is gewoon een slapjanus op voetbalgebied. Niet zo miepen om een woordje joh
1 -3
Aeter
Andersen 2.0
3 -2