Nieuwelingen Ajax kijken uit naar volgende uitdaging

JesseTH, 21-06-2019 om 17:35, 5448 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Martínez, Kjell Scherpen en Kik Pierie, allen nieuwe aanwinsten van Ajax, kijken uit naar het nieuwe seizoen. Vrijdag meldde het drietal zich voor het eerst op De Toekomst en de hunkering naar het voetbal is duidelijk aanwezig.

'Ik ben heel blij', klinken de eerste woorden van Martínez in gesprek met Ajax TV. 'Ik heb Lisandro Magallán leren kennen en wil iedereen graag ontmoeten. Magallán spreekt goed over deze groep, er zijn veel goede personen. Ik heb veel zin en energie om alle doelstellingen te bereiken.'

Ook nieuwkomer Scherpen kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging. 'Ik ben klaar om te beginnen. Mijn vakantie was goed. Ik heb goed uitgerust en nu heb ik zin om weer los te gaan. Ik heb eerst even vakantie gehouden en daarna pak je het natuurlijk weer op om een beetje in het ritme te komen. Ik heb een huis, die is nu klaar. Gelukkig ben ik nu binnen tien minuutjes op de club.'

Pierie, de derde nieuweling, geeft eveneens aan 'zin' te hebben in het nieuwe seizoen. 'Na zo’n maandje vakantie was ik weer aan het popelen om te beginnen. Ik ben een weekje naar Griekenland en een weekje naar Barcelona geweest. Voor de rest heb ik lekker genoten met vrienden, familie en mijn vriendin. Het koppie is weer leeg en fris om te beginnen. Ik heb niet stilgezeten in de vakantie, dat kan ik eigenlijk ook niet.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jornnn
Als Overmars straks terug is van zijn waterscooter, gaat hij massaal overbodige spelers verkopen. Hopelijk volgen er dan wat verantwoorde gokjes zoals Hagi. Spelers die in de loop van het jaar kunnen gaan verrassen.
0 0
Whatever
Vertrekken: van Leer, Lamprou, van Bladeren, Kristensen, Orejuela, de Ligt, Bakboord, Bakker, Sinkgraven, Matusiwa, F. de Jong, S. de Jong, Labyad, Bijleveld, Ekkelenkamp, Cerny, Dolberg, de Wit, Nunnely, Sierhuis, Cassierra. Totale inkomsten 250 miljoen plus 100 miljoen van de Champions League. Na Barcelona zal dit keer Ajax geschiedenis schrijven met een MSN-aanval.


Neres------------------Memphis-------------Suarez

-----------------Tadic---------------Ziyech-------------

------------------------van de Beek---------------------

Tagliafico----Blind-------Fosu-Mensah-Mazraoui

---------------------------Onana-------------------------

#####################################

Bergwijn--------------Huntelaar-------------Promes

---------------Marin------------------Pröpper----------

---------------------------Schöne------------------------

Martinez---Vertonghen-----Magallan---Veltman

----------------------------Varela-------------------------

#####################################

Lang----------------------Traoré---------------Bandé

----------------Eiting-----------------Hagi--------------

-----------------------Gravenberch---------------------

Palacios-----Pierie----------------Schuurs----Dest

--------------------------Scherpen----------------------

0 -3
Jornnn
Top selectie voor Football manager.
1 0
Ozymandias
Lekker realistisch... Daarbij, Eiting als linkshalf en Gravenberch als '6'? Wat is jouw logica daarvoor?
0 0
vijfennegentig
Gewoon hopen dat ze alle 3 een dik jaar meemaken, met weer superveel wedstrijden en zich dan zo nog ontwikkelen.

In de 1 heb ik meer vertrouwen dan de ander maar het trainingsklimaat bij onze club hoort je sowieso wel beter te maken.
0 0
GinoAFCA
marin dan?
0 0
Ajax#1900
Internationals sluiten later aan. Hij mocht niet mee naar het jeugd EK maar misschien heeft hij voorafgaand nog voor Roemenië onder 21 gespeeld.
0 0
Chesterson93
Hij heeft met Roemenië kwalificatie-duels gespeeld.
1 0
Ozymandias
Ik denk dat Pierie (net als Schuurs vorig seizoen) eerst een periode met Jong Ajax mee zal spelen en door middel van die wedstrijden en het dagelijks trainen met het eerste een aantal stappen in zijn ontwikkeling moet zetten voordat hij in aanmerking zal komen voor regelmatige speeltijd in het eerste.
2 0
OpNaarNummer4
Wel aardig centrumpje voor de keuken kampioen divisie zo, haha.
0 0
Ajax#1900
Idd. Ook JA gewoon kampioen volgend jaar haha. Goed dat beide potentie hebben voor het eerste. Vorig jaar met Botman was echt lachwekkend soms. Dest op rechtsback is ook heel aardig. Salah edinne oid op linksback?
0 0
Ozymandias
Ik vraag me af of Salah-Eddine daar fysiek (zowel qua atletisch vermogen als uithoudingsvermogen) klaar voor is maar alternatieven zie ik (behalve als er iemand word gekocht) ook niet. De rechtsbenige J. Timber zou daar kunnen spelen maar dat is geen langetermijn oplossing.
0 0
Ajax#1900
We horen weinig over een vervanger voor Bakker dus miss dat ze dat toch aandurven? Je hebt iig een ervaren centrum waar je wat sturing uit mag verwachten.
0 0
Ozymandias
Het zou kunnen maar het kan ook dat ze Martínez als opvolger van Bakker zien (en dus ook als opvolger van Tagliafico) maar die zal waarschijnlijk niet vaak beschikbaar zijn voor Jong Ajax.
0 0
Mocrodammerr
kik pierie. helemaal vergeten die gast.
1 0
FlyingDutchMan
Hoe kan je onze Kik vergeten..
1 0
MK77
Us Kik
1 0