Ajax-jeugd bezoekt Emma Kinderziekenhuis

ThijsZwagerman, 19-06-2019 om 22:00, 2188 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Woensdagmiddag hebben een aantal jeugdteams van Ajax, de Onder-8 tot en met de Onder-12, een bezoek gebracht aan het Emma Kinderziekenhuis. De jonge Ajacieden hadden door hun vele gescoorde doelpunten cadeautjes voor de zieke kinderen verzameld en overhandigden die woensdag.

Tussen begin maart en eind mei scoorden de Ajax-talenten zoveel mogelijk doelpunten om cadeautjes te verzamelen voor alle zieke kinderen. De actie sloeg aan aangezien de jonge Ajacieden er flink op los scoorden. Uiteindelijk zette de ABN-AMRO de doelpunten om in presentjes.

Woensdagmiddag verzamelden de spelers van Ajax Onder-8 tot en met de Onder-12 op Sportpark de Toekomst en werden de cadeaus ingepakt voor de zieke kinderen in het Emma Kinderziekenhuis. Vervolgens vertrok de groep richting het ziekenhuis en werden de cadeaus overhandigd. Ook werd er met de zieke kinderen gespeeld. Op de foto's op Ajax.nl is onder meer te zien hoe algemeen directeur Edwin van der Sar de Ajax-pupillen complimenteert met hun goede werk.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAIXIXIXI
Emma27?
1 0
FlyingDutchMan
Inderdaad, ik zit er klaar voor met mijn telefoon in de hand!
0 0
appeltje
Weet je zeker dat het je telefoon is?
1 0
OpNaarNummer4
Wauw, hele mooi actie!
1 0