Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Neres kan fluitconcert Braziliaanse fans begrijpen

BartVeenstra, 19-06-2019 om 08:00, 8109 views, BN Esportes |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres kan goed begrijpen dat de Braziliaanse fans niet blij waren met het vertoonde spel van Brazilië in de tweede groepswedstrijd van de Copa América tegen Venezuela. De Brazilianen scoorden drie keer, maar omdat alle doelpunten werden afgekeurd eindigde het treffen in een 0-0 gelijkspel.

'Ik denk dat de fans altijd het beste verwachten. Ze verwachten altijd spektakel van het Braziliaanse nationale elftal', zegt Neres, geciteerd door BN Esportes. 'We kunnen niet altijd winnen en dat is onderdeel van het voetbal, of we nou applaus krijgen of dat we uitgefloten worden. We gaan altijd het veld op om alles te geven.'

Neres geeft tot slot aan dat de Brazilianen er alles aan doen om in de volgende wedstrijd(en) beter voor de dag te komen. 'Er zijn altijd dingen die beter kunnen. Sommige details kunnen altijd beter uitgevoerd worden. Daar moeten we aan werken. We werken eraan om iedere wedstrijd beter te worden.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MPAjax
bij drie afgekeurde goals snap ik het fluitconcert naar de scheidsrechter lol
0 0
markk
Brazilianen zijn meer onder de indruk van de vervanger van Neres, Everton. Zou geweldig zijn als wij Everton kunnen aantrekken om Ziyech te vervangen. Zowel Everton als Neres kunnen aan beide kanten spelen en hebben de kwaliteit om verdedigers helemaal gek te maken. Voor 20-25 miljoen is hij van ons, die heb ik vele malen liever dan Bergwijn.
1 0
Cupmetgroteoren
Jammer dat Neres tot nu toe niet overtuigd heeft op de Copa. In Brazilië kan dat snel het einde betekenen
0 0
WZAWZDB14
Speelt Neres nog een beetje goed de laatste wedstrijden?
0 0
AFCA***
Overtuigd niet. Mag van mij ook wel verkocht worden als er 60 a 70 miljoen neergelegd wordt. Mist net dat overzicht om een echte topper te worden.
1 -6
Ajax27
Hoor je jezelf... overtuigd niet dus verkoop maar voor 60-70 miljoen.
Echt om te huilen hier de opmerkingen op AS. Meer en meer reden om steeds minder op AS te komen en meer op blogs waar inhoudelijk nog wel goeie discussies ontstaan.
7 0
AFCAsphere
Hoe is het niveau op de Ajax subreddit? En welke andere blogs zijn interessant?
0 0
afcamuc
bestaan zulke blogs dan?
0 0
Sterspeler
Ik heb hem er juist graag nog even bij. Heeft nauwelijks op zijn favoriete positie gespeeld. Veel als wissel en liet geweldigr dingen zien.
1 0