Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Neres komt met Brazilië niet langs Venezuela

BartVeenstra, 19-06-2019 om 07:05, 4807 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

David Neres is er met Brazilië niet in geslaagd om ook de tweede groepswedstrijd van de Copa América te winnen. In de nacht van dinsdag op woensdag kwamen de Brazilianen tegen Venezuela niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Drie doelpunten van Brazilië werden afgekeurd.

Voetbal International schrijft dat Neres, die wederom in de basis stond, er mede voor zorgde dat Venezuela vooral moest tegenhouden. 'Brazilië gaf veel voorzetten waarvan er echter maar weinig aankwam. Neres kreeg ook nog een grote kans vanaf de linkerkant, maar hij schoot naast.'

Nadat Salomón Rondón namens Venezuela rakelings naast had gekopt, was het Roberto Firmino die aan de andere kant wel wist te scoren. Zijn doelpunt werd echter afgekeurd, omdat hij bij zijn treffer een overtreding had begaan op Mikel Villanueva. Ook een doelpunt van invaller Gabriel Jesus - na rust - werd afgekeurd. Een eerdere poging van Jesus vlak daarvoor belandde via een verdediger van Venezuela bij Firmino, die buitenspel zou hebben gestaan.

Na de wissel van Neres dacht Philippe Coutinho Brazilië eindelijk op voorsprong te zetten. Ook zijn treffer ging niet door, omdat Firmino vlak ervoor hands had gemaakt. Zodoende bleef het bij 0-0, waardoor Brazilië nu op vier punten staat uit twee duels. Daarmee staat het gelijk met Peru. Venezuela staat derde met twee punten.

Denk jij dat Vivianne Miedema scoort en de Oranje Leeuwinnen winnen van Canada? Zet in en krijg 3,80 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!