Gerbrands: 'Niemand heeft zich gemeld voor Bergwijn'

GinoHaverkamp, 18-06-2019 om 13:40, 7763 views, FOX Sports; Twitter |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Vooralsnog heeft niemand zich gemeld bij PSV voor Steven Bergwijn. Dat onthult Toon Gerbrands, algemeen directeur van de club uit Eindhoven, aan FOX-Sports-verslaggever Cristian Willaert. Zodoende heeft ook Ajax zich niet gemeld voor de rappe buitenspeler.

Willaert sprak dinsdag met Gerbrands over de door PSV gepresenteerde visie die de club moet helpen aan successen. Ook Bergwijn kwam ter sprake, al kon de directeur weinig nieuws melden. 'Er heeft zich niemand gemeld voor Bergwijn, dus hoef ik er niet over na te denken', luidde zijn korte reactie.

Bergwijn, tot en met 2011 actief in de jeugdopleiding van Ajax, wordt de laatste tijd meermaals gelinkt aan zijn oude club. Er ontstond een heuse transfersoap die vooralsnog niet is afgelopen. De speler zelf gaf in mei nog aan 'niet concreet' te zijn benaderd door een club.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Voor de juiste prijs bespreekbaar lees ik. Dus nog geen concrete interesse in Bergwijn. Hmmmm dan zou ik niet verder gaan dan 15 a 20 mln
0 0
edalm
Ik hoor net dat PisVee het uitzicht aan de gemeente Eindhoven heeft verkocht nadat ze al eerder de grond onder stadion hadden verkocht. Nu hebben ze voldoende liquide middelen om spelers te halen
0 0
JanBiesbos
Ja de lucht om het stadion heen is inmiddels via een erfpacht constructie verpacht aan de gemeente , waardoor jaarlijks extra geld van de gemeente binnenstroomt.
0 0
Willem410
Dit speelt Marc weer slim, in mei al een proefballonnetje laten op gaan via de media.
Alle boeren kwaad en dat gaat nooit gebeuren maar langzaam beginnen ze aan het idee te wennen, van Bommel heeft vandaag al gezegd dat Bergwijn voor de juiste prijs te koop is voor Ajax, die is dus ook al aardig aan het bijdraaien.
Nu is het wachten tot ze uitgeschakeld zijn voor de Cl en dan gaan ze heel blij zijn met 20 miljoen van Ajax om hun elftal nog enigszins te kunnen renoveren.
3 0
sucre
inderdaad! mooi geredeneerd, zeker m.b.t. CL kan je wel eens gelijk hebben!
1 0
Radie125
dus voor 10 miljoen op te halen. Bedankt voor de info.
1 -1
BrandjeXL
Lees nu net dat Psv Affelay een contract heeft gegeven.
1 -1
Cruijffthebest
Weer een kwal waar we ons aan kunnen irriteren, past lekker bij die oppperkwal Van Bommel!
1 0
Ardoe
Dan moeten wij Jantje maar ophalen. Kon m goed opnaaien.
1 0
MrPink
Past precies bij dat vieze clubje.
1 0
Raoul14
Zegt eigenlijk alweer genoeg over het verschil. Zelfs onze wisselspelers staan al overal op hotlists, voor Bergwijn heeft zich nog niemand gemeld. Wel prima als wij hemalsnog willen, kunnen ze niet schermen met andere aanbiedingen.
1 0
Joodhannus73
Had Isak gehaald voor 8 miljoen... Real Sociedad lukt het. Wederom een gemiste kans!
0 -12
Ferd
Tadic, Dolberg, Traore, Huntelaar, met Bande, Brobbey en Danilo op de toekomst. Ja, lekker, laten we voor 9 miljoen nog een spits halen.
1 0
Ajaxadept
Wat heeft deze Isak tot nu toe laten zien in de Nederlandse competitie dat daarmee een transfer naar het ambitieuze Ajax een reden zou zijn? Middelmatige speler waarvan er in de Ajax jeugd ongetwijfeld betere straks doorkomen!
0 0
PJSM
Op basis waarvan? 8 pingels van zijn 12 doelpunten. Heb meer vertrouwen in Dolberg. Voor mij is prio nr 1 Odegaard
0 -2
BrandjeXL
Wie Ajax? Wat moeten we ermee?
0 -1
mgtow
8 miljoen kunnen ze amper ophoesten en dan moeten ze van dat beetje geld ook nog een linksback zoeken.
0 -1
AFCAU
Denk dat ze die Palacios halen van willem 2.
0 -1
BrandjeXL
Die schijnt het niet worden.
0 -1
AFCA-B93
Die wilt kennelijk naar Barca B
1 -1
AFCAjax
Heb je het tegen pisvee? want voor ons is ie niks.
0 0
AFCA-B93
Iemand dat VI Pro stuk gelezen van Gerbrands? Over Plan 2030: PSV bij de subtop van Europa. Wat een hoop lulkoek is dat zeg. Ik zie niet in hoe PSV moet gaan aanhaken bij de Europese (sub)top. Hij geeft aan dat PSV nagenoeg alle schulden nu net heeft afgelost en dat de financiele achterstand onoverbrugbaar is. Als Ajax met die financien al moeite heeft gehad tot nu om aan te haken, hoe komt hij erbij dat PSV dat kan dan?
2 0
Ajax27
Geen VI pro hier, dus nee helaas niet. Artikel niet gelezen, maar hoezo per definitie lulkoek? Wie had er in 2010 gedacht dat Ajax in 2019 op een haartje na in de finale van de CL zou staan?

Als je dat in 2010 had gezegd, had iedereen je op straat uitgelachen. De financiele verschillen zijn te groot, blablablaaa. Je ziet bij Ajax door het beleid van de afgelopen 10 jaar, de financiele mogelijkheden die het heeft gecreeerd, dat je een heleboel kunt bereiken. Gerichte sterke aankopen, toptalenten, een verhoogd salarisplafond, ervaring met kwaliteit in het team... die mix van jongens was zonder al die financiele mogelijkheden gewoon niet mogelijk. Dan had je geen 45 miljoen kunnen uitgeven, dan had je niet sommige spelers 3 miljoen kunnen bieden.

En wanneer PSV nu met een degelijk plan komt, net als Feyenoord, AZ, Vitesse en hey, wie weet Twente weer... wie zegt dan dat het Nederlands voetbal NOOIT meer kan aanhaken met andere competities? Als het beleid beter wordt, de teams rijker worden, we uit andere vijvers met talenten kunnen vissen, dan zal deze competitie een stuk meer aanzien krijgen. Geen top-5, maar laten we al eens voor die 6-8e plek gaan. Daar staan nu Rusland, Portugal en België. Dat moet toch te doen zijn?
0 0
Ajaxadept
Je moet ergens als grote baas je ambitie laten horen. Is niks mis mee, maar of het gaat lukken is een tweede...!
0 0
behangdelul
Nou ja, PSV heeft ook best aardige jeugd rondlopen. Zodra ze eens in gaan zien dat die gewoon meer moeten spelen en een kans moeten krijgen kunnen ze net als Ajax prima gaan cashen. Tot dat besef er niet is blijft het lekker tobben in Eindhoven.
1 0
BrandjeXL
Het mooie vind ik nog steeds dat ze daar zo trots op die deal met die hoofdsponsoren waaronder Philips en ASML. Al die bedrijven draaien een miljardenomzet en leggen per bedrijf slechts één miljoen euro in.
1 -1
AFCA-B93
Hij heeft het over het gat verkleinen met de rest van Europa, maar die groeien aanzienlijk harder dan dat PSV voor ogen heeft. Zo’n beetje alle grote competities zijn in vrijwel elk voetballand te volgen op tv, wat dus meer tv-gelden voor die clubs betekent. Dit zal maar blijven groeien omdat die competitie van ons niemand wat boeit buiten Nederland. Zonder die belachelijke transfersommen die wij nu krijgen kunnen wij ook niet aanhaken. Aangezien PSV die sommen helemaal niet krijgt, zie ik niet in hoe zij zo willen groeien.
1 -1
mgtow
Deze sponsordeal is ook maar gewoon een constructie. Ze konden geen enkel bedrijf vinden dat een beetje geld wilde spenderen aan dat provinciale hoopje ellende.
1 -1
AFCAjax
lol appelvlaai naar pisvee.
1 0
ajaxpat
past daar goed tussen die andere kwalletjes.
1 0
mgtow
Lekker slim ivm kunstgras. Wat een oelewapper.
0 0
mgtow
Was ook alleen om even af te lezen hoe enorm de paniek is in Eindhoven. Nou die is groot hoor en de wanhoop nog groter.
0 0
L1tman3n
We gaan gewoon Promes halen. We Gaan de kas van die lampen toch niet spekken! Ieder club betaal 25 voor die jongen en wij mogen dan waarschijnlijk 35-40 aftikken. We zijn toch niet gek geworden?
5 0
ajax4ever01
Gewoon Suarez alsnog halen nu Neymar hoogstwaarschijnlijk naar Barca terugkeert
1 0
Yeshyeshyall
Ik stel voor elk jaar interesse te tonen in de beste speler van psv, gewoon als vermaak, zeer vermakelijk circus dit!
10 0
mgtow
Inderdaad. Nieuwe Ajax traditie haha.
2 0
jo1
Zo goed is die Berwijn niet
6 0
ajax4ever01
Hou op man
0 -5
Redrum
Gerbrands is een heel eng mannetje geworden bij psv. Maar goed, niemand is er leuker of beter op geworden bij dat smerige clubje.
2 -1
mgtow
Het is daar net een handenarbeidclubje: je wordt verdomde creatief in het wanhopig zoeken naar manieren om niet verder achter op Ajax te komen.
0 0
insectenverdelg
Bergwijn is wat verder, masr zie zelf meer potentie in Malen. Tenminste als gij zijn kop niet door Raiola op hol laat brengen.
2 0
BrandjeXL
Ik dat talent in Malen tov Bergwijn totaal niet. Laatste wedstrijden mocht hij in de spits staan maar vond vooral zijn afronding om te janken.
0 0
BrandjeXL
Moet je ook wel je telefoon aanzetten beste Toon want Marc heeft je al tig keer gebeld
0 -2
mgtow
Ze werken daar nog schriftelijk. Schuld van de postnl!
0 0
behangdelul
Nope, de Telefax is kaduk
0 0
Ajaxxxisdebeste
Voor de juiste prijs wel, anders niet. Aantal voordelen, het is een product van de AJAX jeugdopleiding, heeft al CL wedstrijden achter de rug, hetzij zonder enige resultaat voor PSV, maar toch. Heeft jaren in de jeugd met Donny samengespeeld dus die vinden elkaar blindelings en is een Amsterdammer. 20 miljoen of minder prima anders niet.
0 0
Petterson1964
Bergwijn heeft alles om een moderne buitenspeler te zijn (aan de bal goed en snelheid) maar begint echt op Depay te lijken met zijn te bonkige lichaam.
Dat verandert je speelstijl.
1 0
JordanAFCA
Tja.. is nu ook niet echt nodig aangezien er nog niemand weg is.
0 0
ambtenaar
Paar weken geleden waren ze helemaal in paniek over Ajax en Bergwijn.
2 0
DeMeervanweleer
Zie graag spelers bij Ajax die een surplus aan technische bagage hebben. Weet net of Bergwijn dat voldoende heeft. 15-20 miljoen moet haalbaar zijn, maar haal je voor dat geld niet twee grotere talenten elders? Aan de ene kant gun ik PSV met zijn kruiperige uitstraling een enorme sportieve neergang, waarvan het vertrek van Bergwijn naar Ajax een symbool zou zijn, aan de andere kant heeft Ajax een sterk PSV nodig. De rest van de competitie is al zo zwak.
0 -2
Vierendertigste
Er heeft zich niemand gemeld: jeetje wat moeten we nou?
0 0
witchmaster11
de italianen willen niet over de 15 miljoen gaan uiterste prijs geloof ik 20 miljoen incl bon
0 0
AjaxDaniel
Voor dat bedrag zou ik altijd proberen om Bergwijn te halen. Alles boven de 30 zou ik niet doen.
1 0
AjaxDaniel
Psv denkt trouwens dat ze voor Pereiro, een wisselspeler met nog een 1-jarig contract, 20 miljoen kunnen vangen. Die zijn echt de weg kwijt daar.
6 0
JanBiesbos
Ja marcje heeft het beter voor elkaar alle contractjes geüpdatet , mooie transfer sommetjes, kassa ping ping
0 0
AFCAU
Denk dat ze niet anders kunnen. Angelino houden ze niks aan over, die had wel de potentie om uiteindelijk voor veel geld te kunnen vertrekken, hebben zich flink laten naaien door City.

Lozano houden ze als ik het goed heb ook niet veel aan over, omdat hij voor groot gedeelte niet in handen is van psv?

Uiteindelijk moet je dan de meest gekke bedragen vragen voor spelers, die helemaal die waarde niet dragen.
0 0
Cisco2
Lozano is 100% van PSV. Een speler mag geen eigendom zijn van 2 partijen.

Maar ze moeten een flink percentage van de transfersom (of winst) betalen aan de vorige club.
0 0
AFCAU
Oke, dankjewel voor toevoeging!
0 0
EersteAanname
Tja dat kunnen ze vragen maar gaan ze natuurlijk nooit krijgen. PSV gaat nu de prijs betalen voor vage constructies en korte termijnbeleid terwijl Ajax meer en meer de vruchten zal gaan plukken van een gezond financieel lange termijnbeleid.
1 0
WZAWZDB14
Nou reken er maar op dat ie er over nagedacht heeft. Sterker nog, die zielige man schrikt al weken snachts wakker, badend in het zweet, met de gedachte dat hun beste speler naar ajax vertrekt.
1 0
Patrick78
Inmiddels Angelino gaat naar Man City.
1 0
JanBiesbos
Mooi , geen concurrentie ,dus lage prijs, kom op Ajax....
1 0