Sinkgraven: 'Tijd om een nieuw avontuur aan te gaan'

GinoHaverkamp, 18-06-2019 om 11:50, 3981 views, Instagram |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Daley Sinkgraven heeft middels een bericht op Instagram afscheid genomen van Ajax en haar fans. De naar Bayer Leverkusen vertrekkende Ajacied deelt via dat medium één laatste dankwoord richting alle betrokkenen bij de club.

'Voor mij is het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan', schrijft de multifunctionele speler bij het bericht. 'In vier jaar heb ik bij deze mooie club nieuwe vrienden gemaakt en zoveel mooie herinneringen met jullie mogen maken. Dingen die ik nooit meer zal vergeten en altijd in mijn hart zal meedragen. Ook was er een zware periode waar jullie me doorheen hebben geholpen.'

Met dat laatste doelt de nog altijd 23-jarige Sinkgraven op de vele blessures die hij opliep. Vooral de linkerknie speelde hem parten. In april 2017 raakte hij daar zwaar geblesseerd aan en een half jaar later, toen hij net terug kwam van die blessure, weer. Die laatste tegenslag hield hem nagenoeg een jaar aan de zijlijn.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Ajacieden, Voor mij is het tijd om een nieuwe avontuur aan te gaan. In 4 jaar heb ik bij deze mooie club nieuwe vrienden gemaakt en zoveel mooie herinneringen met jullie mogen maken. Dingen die ik nooit meer zal vergeten en altijd in me hart zou meedragen. Ook was er een zware periode waar jullie me doorheen hebben geholpen. Ik wil alle medespelers, de staf, medewerkers en de supporters van Ajax enorm bedanken voor deze top tijd! ❌❌❌ Ajax bedankt

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Daley sinkgraven (@daleysinkgraven) op

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Peterv13
Succes Daley, hoop dat hij het goed gaat doen in Duitsland
0 0
Babayaka
Alleen maar geblesseerd , en dan toe aan een nieuw avontuur. Het zal allemaal wel
0 -1
Ajaxbrl
Grote opruiming, we moeten gewoon naar een smallere selectie van 18 zeer goede basisspelers en de rest aanvullen met de absolute top van de jeugd zoals Barca dat ook altijd deed onder Pep..
1 -1
Ajaxxxisdebeste
Ja die Pep is van de jeugdopleiding... City wordt er gek van
1 -1
Ozymandias
Hij schrijft toch ook "zoals Barca" ten tijde van Guardiola?
1 0
WZAWZDB14
Heeft nooit echt de kans gekregen op zijn eigen positie, maar je hoorde hem nooit klagen. Prima voetballer, had miss niet de over mijn lijk mentaliteit, maar kijkend naar zn techniek en aanvallend inzicht geloof ik dat hij wel van meer waarde had kunnen zijn als hij iets meer geluk had gehad (blessures, concurrentie, etc.).
2 0
TimAFCA
Bedankt voor alle leuke berichtjes! Ik lees ze allemaal, groetjes Daley.
1 -3
MisterAFCA
Hahahaha
1 0
AFCAMM
Ik hoop voor hem dat het nu gedaan is met de blessures, zodat hij in Duitsland kan schitteren en daar uit kan groeien tot een gewaardeerde speler.
1 -1
Murtagh
Het ga je goed strijder!
3 -1