'Familie en naasten De Ligt raden PSG af'

GinoHaverkamp, 18-06-2019 om 10:25, 28374 views, Esport 3 |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Paris Saint-Germain als toekomstige bestemming voor Matthijs de Ligt zou vooral de voorkeur van zaakwaarnemer Mino Raiola zijn. De familie en andere naasten van de Ajacied zouden die club juist afraden. Dat meldt Esport 3, geciteerd door AS.

Journalist Oriol Domenech beweert dat. Ondanks dat de familie en andere bekenden van de jonge verdediger een overstap naar Parijs dus zouden afraden, betekent dat volgens Domenech niet per definitie dat De Ligt naar FC Barcelona zou vertrekken. 'Er zijn andere clubs die ook interessante voorstellen hebben gedaan.' Eén van die clubs zou Juventus kunnen zijn. De Italiaanse grootmacht werd de afgelopen weken meermaals in verband gebracht met De Ligt.

Vooralsnog wil De Ligt wachten met zijn beslissing tot na de vakantie, zo verklaart Domenech. Dit ligt in lijn met eerdere uitspraken van Keje Molenaar, de vader van De Ligts vriendin Annekee. Hij zei afgelopen weekend eveneens dat de aanvoerder van de Amsterdammers niks beslist tijdens zijn vakantie.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Hele hoop blablaa om Barca en PSG heen. Barca kan blijkbaar financieel niet tippen aan een paar andere voorstellen. PSG gaat ie gewoon niet doen, sportief gewoon geen goede keuze en dat weet ie.

Dan krijg je Juve en City... dat zal 1 van de 2 keuzes worden. Bij City is Kompany weg en zijn ze bereid om enorm te investeren in de allergrootste verdediger van Europa. Ik denk persoonlijk dat het allang op wat kleine plooitjes geregeld is.

De Ligt gaat naat City.
0 0
AjaciedNB
Ik ben geen raiola fan. Maar die kerel heeft wel een aardig CV. Als je kansen berekeningen gaat maken, zit hij procentueel toch wel bij de zaakwaarnemers die zoveel mogelijk uit een transfer kunnen halen. Wat een trainer, op zijn vakgebied, weer bij een elftal moet doen.
Secundaire arbeidsvoorwaarden moeten ook goed uitonderhandeld kunnen worden, genoeg dingen waar een speler door over de streep kan worden getrokken.
Persoonlijk zou ik het wel jammer vinden als hij naar PSG gaat. Van Ajax met zo’n rijke historie, en financieel op eigen kracht. Naar een gekochte club. Maargoed met raiola als zaakwaarnemer weet je het nooit.
0 0
cantharel
Had na een wedstrijd tegen Excelsior commentaar op de nederlandse clubs omdat hij er geen uitdaging in zag maar bij PSG en Juventus heb je ook geen uitdaging want die worden zonder slag of stoot kampioen. Dus zeker niet naar deze clubs lijkt mij.
0 0
MrPink
Blijf nog 1 jaar en dan heb je gewoon echt alle clubs voor het uitkiezen en mag je zelf je salaris invullen.
0 0
Ruff Rhythim
Zo onderhand zal het me een worst wezen waar ie naar toe gaat.
Teveel gezeik over deze transfer, niks relaxed meer aan.
2 0
Babangida83
De Ligt gaat gewoon naar Barcelona. Alleen zit Raiola nog even te schermen met andere clubs om een hoger salaris te bedingen bij Barça. Enige is dat Barça daar niet intrapt. Einde Raiola is in zicht. Werkt alleen nog maar goed met enkele clubs. Deze transfer met De Ligt laat m wel erg in zijn kaarten kijken.
1 0
Tagliafigoat
Ik snap de frustratie richting Raiola, maar eerlijk gezegd vind ik hem niet schuldig aan deze situatie. Los van dat 99% van wat de media schrijft onzin is, Matthijs heeft zelf met zn volle verstand voor Raiola gekozen. Misschien wil hij juist dat dit spelletje gespeeld wordt. Matthijs is echt niet zo braaf als hij doet overkomen hoor jongens, kom op.
2 -1
3*stars*3
Eens met jouw laatste zin.
Hij komt sympathiek over, een echte Hollandse jongen, nuchter, etc,
Maar als je bij Raiola zit, wil je vooral cashen.
3 0
JSF
Bij PSG krijgt Raiola de hoofdprijs aan makelaarskosten
0 0
insectenverdelg
Ik denk dst PSG alleen maar gebruikt wordt om anderen meer te laten betalen.
0 0
Ansjo
Niet naar PSG, City of Chelsea gaan. Ik zou denk ik als ik de keuze zou hebben kiezen tussen Liverpool en United. De Franse, Spaanse, Duitse en Italiaanse competities daar worden altijd dezelfde 1 of 2 clubs kampioen. In de Premier League ligt dat anders. Dan wel de clubs ontwijken die worden gesteund door olie geld. Met United zou je als er weer een goed beleid is de weg omhoog kunnen inzetten voor die club en daarmee misschien jezelf onsterfelijk maken en het winnen van de verveelde oliesjeiks. Liverpool is dan een goede 2e.
0 0
Red Devil
Daar zou ik maar naar luisteren als ik hem was en lekker naar Barca gaan.
0 0
Vierendertigste
Verstandige familie (en naasten)
0 0
altijdwelwat
Er blijven door die pizzabakker nog maar weinig clubjes over, onbegrijpelijk dat de Ligt met die clown in zee is gegaan. Brengt alleen maar twijfel , chaos en verdeeldheid, en dat alles voor in eerste instantie zijn eigen portemonnee. Dit heeft niets meer met de belagen van de Ligt te maken, dit is zelfs schadelijk voor zijn tot nu toe zorgvuldig opgebouwde carrière....
4 0
Rdk1983
Hij moet van die Raiola af. Die jongen had zonder hem allang bij mooie club aangesloten. Of je nou 15 of 20 m per jaar pakt als 19 jarige boeit niet. Miljoenen naar een zaakwaarnemer kan breakpoint voor club zijn.
2 0
PJSM
Die jomgen gaat 100% zeker weg bij Ajax. Waar hij naar toe gaat ...... ik vind alles prima zolang het maar de club is die het meeste betaald.
0 0
Gonzalez75
Gewoon nog een seizoen blijven.
0 0
Ajax114
Die verschijnt gewoon op de eerste training bij Ajax. Toch wel leuk dat we hem nog even terugzien dan.
0 0
Duif63
De beste optie van allemaal is gewoon bij Ajax blijven
2 0
kaashaas
Ze raden hem nog 1 jaar Ajax aan ;-)
0 0
Wesl
Ik vind Barcelona, Liverpool, Bayern en City de beste opties als je kijkt naar het spel dat ze spelen. Matthijs De Ligt is een van de weinig CV's die met veel ruimte in de rug uit de voeten kan...
2 0
behangdelul
Barcelona moet sowieso opdonderen met hun "we hebben geen geld en kunnen niet mee met de grote bedragen" want ze tikken zo wel ff 100 mio (+3 spelers) voor neymar af....
1 0
TheRiviera
Je realiseert je eigen wel dat we hier praten over Neymar vergeleken met De Ligt. Dat is niet een vergelijking die je kan maken. Daar komt ook bij kijken dat geen ene club realistisch gezien 100 miljoen op tafel gaat leggen voor De Ligt. Als Virgil van Dijk al bijna 85 miljoen kostte waarom zou je dan meer betalen voor De Ligt? Mensen vergeten even dat De Ligt zichzelf nog niet heeft bewezen in 1 van de top 5 grote competities. Daar word door clubs naar gekeken. Hij is een geweldig talent met de potentie om absolute wereld top te zijn. En hij heeft zichzelf in de CL en bij het nationaal elftal al bewezen. Maar dat hij kampioen is geworden van de Eredivisie en de beker heeft gewonnen word niet meegerekend door clubs vanwege het niveau.

Dus geen enkele club ook niet PSG zou 100 miljoen aftikken voor De Ligt. Dus Barcelona kan makkelijk wel mee met de grote bedragen maar ze zijn niet gisteren geboren. Waar De Ligt naar toegaat zal meer afhangen van welke club bereid is die pizzabakker te willen vetmesten. En ik kan volkomen begrijpen dat Barcelona dit niet wilt doet.

En zover ik weet heeft Ajax hun aanbod qua transfersom al geaccepteerd. Het is alleen De Ligt zelf die de aanbieding nog niet heeft geaccepteerd van Barcelona. En hier gaan er geruchten van rond dat dit aanbod financieel niet goed genoeg is. Maar dan komt het er weer op neer dat het niet financieel genoeg is voor de pizzabakker. Want ik zou het heel erg laag vinden van De Ligt als hij het aangeboden salaris niet goed genoeg vind ook al heeft hij gezegd dat geld er niet toe doet.
1 0
kleinedraaicirkel
Matthijs de Ligt moet lekker naar het Maagdelijk Wit gaan. Hij is bij uitstek de vervanger van Sergio Ramos. Qua leiderschap en voetbalkwaliteiten lijken zij zo erg op elkaar. Je mag de club Real haten of verschrikkelijk vinden, maar De Ligt is een CV waar je als club 10 jaar op kan bouwen. Ik zou Real meer toejuichen dan een Barca of PL-club. Puur vanwege de mentaliteit en leiderschapskwaliteiten die Matthijs nu al bezit.

Barcelona heeft prachtige spelers, maar het blijven een stel jankerds met Pique voorop. Ik ben bang dat Frenkie volgend jaar in Oranje al zulke trekjes gaat vertonen en dat vind ik niet bij De Ligt passen.
3 0
AjaxForEverAjax
Feit is dat Barcelona op het moment en eigenlijk de afgelopen 10 jaar de baas is over Real Madrid. Real komt voetballend gewoon tekort tov Barcelona. Daarom maakt Real zich vaak schuldig door veel smerige overtredingen en het escaleren van de onderlinge wedstrijden. Neymar overdreef weleens, maar Messi zeker niet. Pique frustreert de Madrid spelers extra vanwege zijn Catalaanse afkomst en ter bescherming van Messi, Neymar, Xavi, Iniesta, ...

Het spel van Frenkie kun je ook arrogant noemen. Bal onder de voet, uitdagen van tegenstanders door extra lang te wachten met spelen van de bal, extra lichaamsschijnbewegingen, ...Ben benieuwd hoe Real in een onderlinge confrontatie daarop reageert.
0 0
Babangida83
Behalve in de CL dan.
0 0
AjaxForEverAjax
Ik heb het over onderlinge confrontaties.
0 0
TheRiviera
En jij bent van mening dat ze bij Real geen jankerds hebben? Nee laten we De Ligt lekker naast Ramos zien spelen. Een speler met zo'n grote arrogante houding dat hij express een gele kaart pakte in het thuis duel met Ajax omdat hij dacht dat de buit al binnen was. En jij wilt De Ligt naast zulke typetjes. Daarnaast is real ook meer een team van sterren. Dus als De Ligt niet presteert ligt hij er snel naast. Persoonlijk denk ik dat hij bij Barcelona meer tijd en ruimte krijgt om te groeien.

En als hij niet naar Barcelona of PSG gaat dan naar Liverpool. Hij zou een geweldig duo vormen naast Van Dijk.
0 0
Schip
City, Liverpool, Barca, Real. Dat lijken mij de mooiste opties. Eventueel Bayern, maar persoonlijk vind ik dat een onsympathieke club. Juve kan, maar dan speel in vechtvoetbal.

Dus...gewoon een jaar wachten. Bij Ajax wordt hij op handen gedragen. Weer proberen CL af te dwingen en zo ver mogelijk te komen. Hoe gaaf zou dat zijn. En dan blijven Neres en Ziyech wellicht ook.

Komop Mathijs, nog EEN JAAR de handen ineen slaan met dit team en ervoor gaan.
1 0
GvanderK
Bayern onsympathiek?????
0 0
Capi86
Van alle clubs die je opnoemt, de Bayern de onsympathieke club noemen (!) Holy fuck.
0 0
KleinMiljoen
Haha ja, wereld op zn kop. Die andere 4 die hij noemt zijn walgelijke clubs
0 0
Rentokill
Stel je hebt op je 33 als voetballer 200 of 300 miljoen bij elkaar gesprokkeld. Zou dat dan uitmaken? Met 100 miljoen krijg je toch ook nooit meer op? Financieel maakt het eigenlijk niet zoveel uit denk ik. Binnen is binnen. Het gaat nu om: Wat vind je het leukst: Waar kun je het meeste leren, winnen, leuke stad, roem etc.
1 0
talent020
verstandige Familie heeft hij, ook ik raad hem PSG af,jammer dat zijn zaakwaarnemer alleen naar zijn portemonnee kijkt
1 0
L1tman3n
Je bent gewoon gek als je naar PSG gaat. Juve kan ik nog enigzins begrijpen om in de leer te gaan bij Chiellini en als tussenstap.
Maar als voetballer met zulke kwaliteiten wil je toch in Engeland of Spanje eindigen?
1 -1
AjaxBaggio
Als PSG 100 mil wil betalen. En Barca 75 mil.
Tja, dan hoor je mij niet klagen.

Maar goed. puur sportief gezien moet je dit natuurlijk nooit doen. Van alle top/semi-top competities is de Lique 1 wellicht de zwakste.

En Neymar gaat daar ook vertrekken. Mbappe wil ook weg. Hoop dat Matthijs slim genoeg is. En niet alleen naar de centen kijkt (hoe aantrekkelijk het aanbod ook mag zijn).

Als je als verdediger wil groeien, moet je sportief altijd voor de maximale weerstand kiezen. Alleen daarom zou ik Man United een betere keuze vinden dan PSG. Ook al speelt hij volgend seizoen dan wel EL; 1-2 seizoenen PL. En hij is op niveau van van Dijk. Daar ben ik van overtuigd.

We gaan het zien.
0 0
Siemmie
Als dit echt waar is zou het top zijn, want De Ligt heeft meerdere keren aangegeven de mensen om zich heen heel erg belangrijk te vinden voor zijn carriere. Als zij PSG afraden, gaat Matthijs daar niet heen.
0 0
Wereld
Ik weet niet waarom PSG een slechte optie zou zijn.
Het is maar de vraag hoe Barça er over een aantal jaar voor staat als Messi gestopt is.
Het is wel veel mooier om daar te wonen en te leven, maar Pique is vaste basisspeler en Umtiti speelt hij er ook niet zo 1, 2, 3 uit. Umtiti heeft de snelheid waardoor het een goed duo is.
Net zoals De Ligt en Van Dijk/Wöber ook minder goed lijkt te werken dan wanneer ze een snelle speler / ander type naast zich hebben. Bijv. Viergever en Sanchez vulden elkaar aan.
Blind/Frenkie en De Ligt ook. Maar Pique is toch een beetje hetzelfde type als De Ligt.

Overigens valt De Ligt vaak erg tegen als hij tegenover snelle, behendige spelers staat en dan moet hij eigenlijk niet naar Spanje, al zou het misschien niet zo opvallen aangezien Barcelona toch vrijwel altijd de bal (meteen terug) heeft.
Hij past het beste bij Bayern, maar die betalen niet zoveel.
1 -1
Ansjo
Geen eer te behalen bij PSG als het gebacked wordt door oliesjeiks uit het Midden-Oosten. Dat moet je toch niet willen. Ik denk dat de Ligt meer eergevoel heeft dan voor een club als City, PSG of Chelsea te kiezen.
0 0
Ajacied33
Liever naar Juve als ik de Ligt zou zijn. De ideale competitie voor een verdediger, spelen voot Italiaanse begrippen leuk voetbal. Je zit in een mooie stad, mooi land, goed klimaat en traint dagelijks met Ronaldo. Alles beter dan PSG, dat lijkt me echt helemaal niks
0 -1
KlaasJanDolberg
Bayern zou ook goed zijn voor hem denk ik. Hummels en Boateng vertrekken/zijn geen zekerheden meer. Hij zou met Süle het centrum voor de komende 10 jaar kunnen zijn daar. De competitie is natuurlijk ook prima.
Buiten dit zou een extra jaartje Ajax ook goed voor hem kunnen zijn. Maar misschien is dat meer een wens...
2 0
Adios
Jezelf 4 jaar ontwikkelen in een competitie waar je af en toe een foutje kan maken en dan op je 24e klaar zijn voor elk team dat de CL wil winnen. 80 miljoen rijker in de tussentijd, geen slechte leerschool!
0 0
Stamhoofd
Ik ook
0 0