Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hongaar Gabor Szirtesi nieuwe eSporter Ajax

SJvanveen, 13-06-2019 om 20:56, 4058 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft een nieuwe eSporter aan zijn team toegevoegd. De Hongaar Gabor Szirtesi gaat de Ajacieden die namens de club FIFA spelen versterken.

Een tijd lang vonden zogeheten Ziggo eBattles plaats. Liefst 8763 spelers deden mee en de afgelopen dagen speelden de laatst overgebleven gamers tegenover elkaar. Donderdag vond de finale plaats en daarin was Szirtesi de sterkste, zo laat Ajax weten via de officiële kanalen

De verwachting is dat de Hongaar een contract krijgt bij Ajax en zo het team met onder meer Dani Hagebeuk versterkt. De laatste jaren is Ajax, ook in de gamewereld, steeds internationaler geworden. Zo werd vorig seizoen een Amerikaan gecontracteerd, waardoor de Amsterdammers al hun naam in de internationale gamescene verbeterden. 

Meer informatie is te vinden op de Twitter-pagina en Instagram-page van het eSports-kanaal van Ajax. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax-4-ever
Hebben we al een elftal?
0 0
Dit is mijn club
Komkommertijd?
0 0
GvanderK
Kan er nogsteeds niet bij dat dit populair is.
1 -1
MrIvez
Ik snap het harstikke goed, heb zelf een internationaal toernooi namens Nederland gespeeld in Taiwan (League of Legends) en geloof me e-sports is razend in opkomst. Ook steeds meer commerciele partijen willen een rol erin spelen. Zodoende dat ik deze ontwikkeling alleen maar zal aanraden voor Ajax om interessant te zijn voor meer sponsering en/of andere bedrijven.

Bijvoorbeeld: PSG/ Schalke 04 / Fenerbache en nog andere teams hebben allemaal al e-sporters in dienst en als je kijkt naar de jeugd op basissscholen kijken die jongens/meisjes ontzettend op tegen bekende gamers of streamers. Uiteindelijk is Ajax ook een commerciele partij die deze ontwikkeling in de gaten houdt en zal willen volgen wanneer dit rendabel voor Ajax zal zijn nu of in de toekomst.

Besides, het is ook echt topsport deze mensen spelen 40-80 uur per week en passen ook hun voeding / slaapritme hierop aan. Daarnaast is het ook echt van belang dat je mentaal goed gefocust bent en een goed ritme hebt want je zou het misschien niet verwachten maar wanneer je minder fit bent als persoon zijnde reflecteert dit door in je spel.

Ik hoop dan ook dat Ajax deze mensen beter zal begeleiden en deze tak ook zal uitbreiden vanuit commercie maar ook vanuit professionalisering ervan.
1 -1
Ajax-4-ever
Dat het een hoop moeite en training vergt maakt het nog steeds geen (top)sport. Maar het kan inderdaad geen kwaad dat Ajax hier aan meedoet.
1 0
AFCA020!
Helemaal eens...

Maar ik ben met me 29 misschien een ouwe zak geworden... vlogers, insta, twitter, esports en andere ellende... ik kan er met me verstand niet bij.

Praat met mekaar, ga buiten voetballen en ga socializen ipv alleen maar de social media op.

Maar nogmaals, ik zal wel van een andere tijd zijn
1 -2
JesseMKB33
Ben er zelf ook totaal niet van en ik volg dit ook allemaal niet, maar het is wel een goede manier om de jongere generatie te bereiken. Toch goed van Ajax dat ze op dit vlak ook heel actief zijn.
4 0
Sallons@AS
FIFA 20 heeft ook de Volta-optie. Eigenlijk FIFA streets dat in het spel is geïntegreerd. Ik ben benieuwd of daar ook een toernooiopzet voor komt vanuit EA of een andere grote sponsor.
0 0
Mocrodammerr
fifa naait hun spelers ieder jaar weer. er gaat vrijwel niks veranderen. fifa streets wordt 1v1. zij lopen achter op pes qua gameplay.
1 0
insectenverdelg
Een buitenlander? Ik wil Nederlanders anders kan ik me niet meer met de e sporters identificeren.....
1 0
Dennis1964
Je leeft in het verleden
0 -1
insectenverdelg
is dat het....
1 0
Wout1988
en met Ajax 1 wel
0 0
Woodenshoe
Sodemieter op met die onzin man...
3 -1
3*stars*3
Ah, dacht dat we na Horvath en die Schön, nu wel 1 toptalent uit Hongarije voor De Toekomst heeft binnen gehaald.
1 -1
MrPink
Slaat nergens op dit. kijk die teams altijd.
1 -2
jariafca020
Nog een e-sporter?
1 0
Dennish
Ging stuk toen Ajax (Dani) hem het shirt overhandigde met de verkeerde achternaam:D(die van zijn tegenstander)
0 -4
Gronkjaer
Dit is een zeer belangrijke slag die Ajax heeft geslagen. Gabor speelt altijd verzorgd voetbal en zijn restverdediging staat als een huis. De beste eigenschap die Gabor meebrengt is zijn hoogte waarop die in de concentratie kan zitten, wel 2,5 meter. Zijn neusje voor altijd de juiste pass in de opbouw te vinden is van ongekende klasse. De manier waarop Gabor L1 en driehoekje samen laat komen is van een andere wereld. Hij staat bekend onder de Messi der E-sporters en we mogen in onze handen wrijven dat zo'n topper onze gelederen komt versterken, mijn steun heb je Gabor!
1 -1
Superjan
Hehehe
0 0
mgtow
Zelfs online zijn wij de beste. Mooi man.
0 0
MrIvez
Haha precies
1 0