'De Jong één van beste middenvelders ter wereld'

GinoHaverkamp, 06-06-2019 om 10:05, 5795 views, NOS |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Jamie Redknapp, voormalig international van Engeland, is zeer te spreken over de kwaliteiten van de Oranje-spelers. Vooral van Ajacied Frenkie de Jong is de oud-speler van onder meer Liverpool en Tottenham Hotspur een groot fan. 

'Hij speelt met zoveel autoriteit, zelfverzekerdheid, elegantie', somt Redknapp op bij de NOSVolgens hem hebben niet veel spelers dat. Sterker nog: 'De Jong is absoluut een van de beste middenvelders ter wereld.' Zijn zoon is ook een enorm fan van de toekomstig FC Barcelona-speler. 'Die is tien jaar oud en zit op voetbal. Samen kijken we vaak naar beelden van De Jong op YouTube.'

De Ligt

Redknapp heeft het ook even kort over De Ligt. In zijn ogen passen de Ajacied en Liverpool-vedette Virgil van Dijk perfect bij elkaar in de defensie van het Nederlands Elftal. 'Jullie hebben met Virgil van Dijk de beste centrale verdediger van de wereld en met Matthijs de Ligt iemand die in de toekomst op hetzelfde niveau kan komen. Hij is weergaloos' zegt hij.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Ik zou niet weten wie op dit moment beter is dan Frenkie.
0 -1
AnsB
Hij is onvergelijkbaar met andere middenvelders.
Dat, plus zijn geweldige kwaliteiten maken dat ik geloof dat hij tot dat hele kleine, selecte groepje Groten der Aarde kan gaan behoren, waar men het járen na hun stoppen nog steeds over heeft. Juist omdat ze zo uniek in hun soort zijn/waren.
0 0
Sneijdertje
Groten der Aarde, man man, hij ken nog net niet over water lopen voor zover ik weet. Het zijn maar sporters hoor
0 0
AppieForever
Messi, staat ook op het middenveld
0 0
Joseph
Als Messi op het middenveld zou staan, is hij zeker de beste. Al hecht je dan wel weinig waarde aan zijn verdedigende kwaliteiten.
0 0
Suarez16_
Donny Van de Beek.
1 0
TimAFCA
Ik begin nu pas de beseffen dat Frenkie niet meer bij Ajax speelt.. :(
0 -1
BrandjeXL
Kom je erover heen denk je?
0 0
kade88
klote gevoel.
0 0
Schip
Ben wel klaar met loftuitingen van aanstaande tegenstanders. Erop en erover en dan afrekenen met een (voormalig) aartsvijand. Zou heerlijk zijn om Portugal met Ronaldo en Pepe voor eigen publiek te verslaan.
3 0
AnsB
Ik denk dat Portugal - ondanks Ronaldo en spelen voor eigen publiek - 'zéker' wordt verslagen. Volgens mij koken de Nederlanders om Portugal opnieuw te verslaan en zullen ze werkelijk álles geven om dat te bereiken. De drie goals van Ronaldo zijn extra motivatie om hem helemaal uit te schakelen.

Maar eerst Engeland. Misschien een lastiger tegenstander met hun snelheid, dynamiek, efficiëncy en scorend vermogen. Ook zij zullen niet schromen om zich tactisch aan te passen aan Oranje en rustig hun kansen afwachten.
Het kan een hele mooie wedstrijd worden met veel aanvallend voetbal, maar ik vrees dat Engeland niet in die val trapt en vooral probeert te scoren in de omschakeling.
Ik voorzie een lastige wedstrijd voor Nederland, maar hoop op dat eerste scenario.
0 0
robinozzi
Als er nog een paar aanvallers doorbreken komend seizoen, zijn wij zeker weten een van de favorieten om het EK te winnen
0 -1
Sneijdertje
Ik ken me de tijden nog herinneren dat we ons altijd zo'n zorgen maakten over de achterhoede en dat we voorin een luxeprobleem hadden met Bergkamp, Kluivert, Nistelroode, Hooijdonck, Makaay, Hasselbainck... en Rene Eykelekamp en Michael Mols niet te vergeten :)
0 0
gi0vanni
Doe er ook een paar snelle backs bij.
0 0