'Ajax-werknemers opgelucht met vertrek Arisz'

GinoHaverkamp, 04-06-2019 om 08:55, 9067 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Op de werkvloer bij Ajax zou men verheugd hebben gereageerd op het nieuws dat operationeel directeur Rutger Arisz per 1 juli vertrekt bij de club. Volgens De Telegraaf was iedereen bij Ajax, inclusief sponsoren, klaar met de oud-roeier. 

Maandag deed journalist Valentijn Driessen al een boekje open over alles wat onder Arisz fout zou zijn gegaan bij Ajax. Diezelfde Driessen meldt nu dat men bij Ajax blij is met het vertrek van de directeur, maar tegelijkertijd verbaasd is over het persbericht dat de club naar buiten heeft gebracht.

Driessen: 'Het leek alsof Arisz een enorme bijdrage had in de sportieve, commerciële en financiële successen van de Amsterdammers, terwijl de praktijk volgens vele bronnen juist is dat Arisz-Ajax een mismatch was en hij van meerdere dossiers een puinhoop maakte.'

Derhalve spreken De Telegraaf en Ajax elkaar tegen. De krant meldt dat de directeur op non-actief is gezet, terwijl de club mededeelt dat Arisz uit eigen beweging weggaat. Maandagavond reageerde Ajax op de berichtgeving van haar mediapartner: 'Ik laat het aan u wie u betrouwbaarder acht: het persbericht van een beursgenoteerd bedrijf of De Telegraaf.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
fanforeffer
de Telegraaf en vooral Falen tijn Driessen willen graag zoveel mogelijk zand in de ajax motor gooien.
1 -5
debarbaar
Blijft leuk een slechte naamgrap. Shoot the messenger. Je kunt nauwelijks volhouden dat Arsiz geen fuck-up was. Begint met een charter naar de finale van de EL met alle topsponsors uren op de tarmac, zit met zijn dronken kop aan vrouwen van de topsponsors, gaat in Athene de stad in tegen de wens vand e politie, weigert inklaar geslagen Ajax supporters op te zoeken, maakt een puinhoop van het niouri dossier en laat vand er Sar het opknappen, is verantwoordelijk voor het inslag van Slop en fucked de veiligheid rond de )19 wedstrijd met Feyenoord op... Nou dat is Falen Tijn... (Schrijf ik die slechte naamgrap goed zo?)
0 0
Blankenburg
Dat is enige dat je goed geschreven hebt
0 0
Cupmetgroteoren
Lol.
0 0
Bjorn
Wie er ook gelijk heeft, Ajax of De Telegraaf, ik hoop dat de mensen op de werkvloer erop vooruit gaan. Dat is voor Ajax het belangrijkste.
1 0
Cupmetgroteoren
Het is een behoorlijke hitjob van De Telegraaf. Die willen zijn reputatie totaal de vernieling in helpen. Het volk geniet ervan, want het is brood en spelen.
0 -4
Ajax114
En terecht. Mensen als Arisz en Schurkenboom verdienen dat. Ik ben blij voor de mensen op de werkvloer bij Ajax alhoewel je niet raar moet staan kijken als een nog erger persoon voor terug komt. Lekker een hockey bal nemen deze keer .
1 -1
Cupmetgroteoren
Ja zulke mensen worden ook vaak neergezet op die positie omdat de mensen van hogerhand zelf conflicten vermijden. Dus dan zetten ze zo'n terriër/manager neer die hen uit de win kan houden en waar iedereen een hekel aan heeft. Als er dan geklaagd wordt, wordt er niet geklaagd over de grote baas maar over die verschrikkelijke manager. Het moment dat ie eruitgaat hangt iedereen de vlag uit, maar vaak komt er inderdaad een zelfde type voor terug, want ja, je hebt zulke types gewoon nodig om het maximale rendement eruit te halen.
0 -1
je
Nu Arie ratje van Os nog en huichelaar Henrichs .
2 -2
waayop
Tsja, die werken niet bij Ajax. Dus hoe wil je dat doen?
0 0
Bjorn
Het liefst vandaag nog. Maar door de recente successen wordt hier geen aandacht meer aan besteed. Dat terwijl deze wandelden ziektes nog steeds binnen de club aanwezig zijn en meer kapot maken dan ons lief is.
0 0
Ajax114
Dat zou geweldig zijn maar ben bang dat Henrichs er tot zijn 95 e bijft zitten.
0 0
Joodhannus73
Mensen, mensen, denk even na. Valentijn Driessen en de Telegraaf. Die verzinnen gewoon het nieuws. Grootste roddel krant van Nederland. Krantoplages gaan elk jaar naar beneden, dus ze gaan de Sun en Bild kant op. Gewoon onzin schrijven om maar sensatie te genereren. Zodat wij er op forums ook weer over kunnen schrijven bijvoorbeeld.

Hoe kan een individu de vertraging op Schiphol verkomen? Leg mij dat uit. Ja, een dag eerder wegvliegen. Maar sponsors moeten werken. Die willen alleen op de dag zelf vliegen. Grootste giller om te bedenken dat hij daar verantwoordelijk voor is. Bovendien regelt een reisbureau dat...

Ajax heeft een veiligheidscoordinator in dienst die speciaal verantwoordelijk is gemaakt voor het inschatten van risico's, de afstemming met politie en het inregelen van veiligheidspersoneel.

Welke directeur is niet een keer dronken geweest? En hoe groot is Athene? Natuurlijk ga je het ergens in een besloten club vieren. Wat is er dan gebeurd? Niets.
4 -3
AjaxRobEnschede
Muv dat dronken zijn ben ik het helemaal met je eens ... wat ik ook al eerder zei .. er zijn ook heel veel goede dingen gebeurd afgelopen seizoen, is hij daar dan ook niet verantwoordelijk voor ??? Dat dronkenschap vind ik niet kunnen, was dacht ik geen besloten club. maar los daarvan je bent als CEO dan het uitgangsbord naar al je gasten. Fout ! Ondanks het geroddel van de Televaag is het wel opvallend dat deze man een jaar vantevoren vertrekt ... De diverse persverklaringen zijn zo koel en netjes dat ik denk dat zijn vertrek onvrijwillig is ....
0 0
Ajax114
Vaak zeg jij wel zinnige dingen maar dit slaat nergens op. Het is bizar wat voor puinhoop deze man ervan heeft gemaakt. Zijn gewoon feiten. Met Nouri is ook verkeerd gehandeld met betrekking tot erkenning aansprakelijkheid en daar was hij verantwoordelijk voor en wie moest het boetekleed aantrekken ? Precies Vd Sar.
1 -1
MK77
En los van of het waar is is de toon zo overtrokken sensationalistisch (geen woord) als of het de scoop van de eeuw is.
0 0
Aeter
Arisz zal zijn reputatie geen schade aan willen doen en Ajax wil geen worstelingen met contractueel gezeik en gerommel. Dan is dit de beste manier om uit elkaar te gaan uiteraard. Later nadat Arisz een tijdje weg is, zal de waarheid vast nog wel boven tafel komen. De geruchten zijn natuurlijk ook niet zomaar ontstaan. Al vind de laatste zin van Driessen wel erg triest. Beetje doen alsof de Telegraaf een fatsoenlijke krant is en geen bullshit verkoopt elke dag.
1 -1
BokkieBokstra
Ik denk dat er helemaal geen waarheid naar boven komt, niet uit Ajax, de verhalen van De Telegraaf misschien. Dit hebben ze afgehandeld zoals dat gaat in dit soort gevallen. In goed overleg uit elkaar, geen lelijke dingen zeggen. Straalt op iedereen slecht af. En hij zal nog wel wat centen meekrijgen, laat dat maar over aan de de mannen uit het circuit. De oorlogskas zit tenslotte vol. Die dekken zich wel in. Wat is het toch dat het zo aantrekkelijk is voor bank en corps mannen om bij Ajax wat te doen. Werken bij Ajax, dat zijn erebanen.
0 0
NoFX
Die laatste zin kwam van Ajax af als reactie op vragen n.a.v. artikel in TG van gisteren.
Veelzeggend dat Ajax niet vol achter hun eigen persbericht staat, maar eigenlijk geen antwoord geeft op de vraag door een soort tegenvraag te stellen in de vorm van: wie vind je geloofwaardiger?
1 -2
Rentokill
Iemand op non-actief zetten geeft diegene een sterke onderhandelingspositie in het arbeidsrecht (Bergkamp had dit tot in den treure uit kunnen vechten maar is gelukkig niet zo).

Ze zullen daarom besloten hebben dat Ajax niet lullig doet bij een vertrekregeling als meneer Arisz zelf het initiatief nam. In dat geval zijn ze sneller van elkaar af en is er minder kans op verassingen achteraf.

De Telegraaf is juist wel gebaat bij een langere afwikkeling en verassingen achteraf. Zullen zoveel mogelijk vuil wat ze vinden publiceren om hier aan bij te dragen. Dat is nu eenmaal waarin de krant zich onderscheid van de rest en haar bestaansrecht aan ontleed.
4 0
EuforischeRealist
Precies dit!
0 0