Neres: 'Pijn in mijn hart als ik eraan denk'

BVeenstra, 25-05-2019 om 09:50, 15729 views, O Globo |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

David Neres heeft de pijnlijke uitschakeling in de Champions League nog niet kunnen verwerken. De aanvaller bereidt zich met het nationale elftal van Brazilië op dit moment voor op de Copa América en tijdens een perspraatje op vrijdag werd hij gevraagd naar het Champions League-seizoen van Ajax.

Uitgerekend Lucas Moura, landgenoot van Neres, deed Ajax de das om. De droom van de Ajacieden was in één klap voorbij. 'Ik heb het nog niet verwerkt. Het deed veel pijn. Wanneer ik erover nadenk, doet het een beetje pijn in mijn hart', laat Neres, die door een blessure overigens niet mee kon doen tijdens de return tegen Tottenham Hotspur, zich emotioneel uit tegenover O Globo.

Volgende week zaterdag staat de finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool op het programma. Het zal Neres weinig uitmaken wie uiteindelijk de winnaar wordt van het miljardenbal. 'Oh, het kan me nu niet schelen. Beide teams hebben Brazilianen. Wie wint, wint.'

Copa América

De Braziliaan focust zich voor nu dan ook liever op de Copa América. Het toernooi begint op vrijdag 14 juni en dus moet Neres nog even zijn geduld bewaren. 'Het is moeilijk, zo'n lange voorbereidingsperiode. Elke dag ben ik weer nerveus. Ik probeer mijn hoofd koel te houden als ik ga trainen. Dan geef ik alles, vreet ik het gras op, zodat mijn angst wegneemt', aldus Neres, die pas sinds kort Braziliaans international is.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
mistermiyagi
De selectie van Brazilie en Argentinie zijn wat minder kwalitatief..
Mooi voor een Neres om toch voor zijn land te mogen spelen.. :)
0 -2
3*stars*3
Brazilië minder kwalitatief???
Gewoon een topselectie.
0 0
Cruijffthebest
Hoop zo dat hij blijft, dat geldt ook voor Van de Beek en Ziyech, want met het vertrek van Frenkie en De Ligt moet het eigenlijk stoppen wil je niet teveel er op achteruit gaan!!!
4 0
gi0vanni
Als een goede club langs komt mag Ziyech vertrekken. Door de CL successen is die waarschijnlijk niet te behouden. Donny mag eerst hier nog een succesvol seizoen draaien. Zonder enkele sterren maar eens laten zien dat hij heel goed is. De grootste sterkte van Ajax was vooral het team. Natuurlijk met sterspelers erin maar vooral het hebben van kwalitatief goede spelers die voor elkaar door het vuur gaan was mooi om te hebben. Nu de Jong is vertrokken gaan we er altijd op achteruit en als de Ligt gaat ook. Ziyech kun je wat makkelijker oplossen door Neres op RB te zetten.
0 0
Joseph
Blijft zo ontzettend jammer dat hij geblesseerd raakte, zo'n tweede helft met een Tottenham dat naar voren wilt was door Neres keihard afgestraft..
4 0
insectenverdelg
Dat hebben we allemaal David. Het blijft een open wond in ern prachtig seizoen. De manier waarop ging het vooral om. Iedereen dacht na die corner dat we er al waren ..
2 0