Johnsen: 'Word liever verhuurd dan verkocht'

BartVeenstra, 24-05-2019 om 07:50, 6857 views, Nettavisen |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dennis Johnsen wordt volgend seizoen, mocht er geen plek voor hem zijn bij Ajax, liever verhuurd dan verkocht. De Noorse aanvaller heeft nog altijd de ambitie om te slagen in Amsterdam en denkt dat een verhuurperiode dan het beste voor hem zou zijn.

'Het is mogelijk dat ik opnieuw verhuurd word', zegt Johnsen, die sinds de winterstop werd verhuurd aan sc Heerenveen, tegenover het Noorse Nettavisen. 'Als Ajax mij opnieuw wil verhuren, is dat prima. Ik word ook liever verhuurd, omdat het mijn doel is om tijdens mijn contractperiode uiteindelijk in het eerste elftal van Ajax te spelen', aldus Johnsen, die bij Ajax een contract heeft tot de zomer van 2021.

Mocht Johnsen bij Ajax blijven, maakt hij er mogelijk de komst van een landgenoot mee. Ajax zou namelijk interesse hebben in Martin Ødegaard, die nu door Real Madrid aan Vitesse wordt verhuurd. 'Hij is een goede vriend, dus het zou erg leuk zijn als hij naar Ajax zou komen. Nee, ik heb niet met hem over Ajax gesproken. Zijn CV spreekt voor zich, ik denk niet dat hij mijn hulp nodig heeft.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Ik zou hem nu nog niet verkopen en hem in de voorbereiding wel weer een kans geven, indien hij er nog niet klaar voor is dan kun je hem gewoon weer verhuren.
0 0
ram
Respect voor deze instelling!

Mooi dat hij zo graag bij ons wil slagen. En ik zou hem daarvoor belonen. Bij vlagen laat hij gewoon zien een groot talent te zijn. Het kwartje moet alleen vallen en ik heb het idee dat zijn inzet wat omhoog kan.

Ik hoop ook op verhuur en dan hopen dat hij de kans pakt. Ik had Matusiwa overigens precies hetzelfde gegund, maar dat terzijde.
0 0
Hollister
Gewoon verkopen deze jongen.. een profvoetballer moet over meerdere aspecten en kwaliteiten beschikken, ook mentaal en qua persoonlijkheid... op die vlakken gaat hij het absoluut niet redden... ontegenzeggelijk dat deze jongen kwaliteiten heeft... 1,5 a 2 miljoen verkopen.. door selecteren zoals we meer moeten doen.. de lat ligt vanaf dit jaar gewoon hoger... en die lat gaat hij nooit bereiken
0 -1
komopajax777
Laat het dan zien zou ik zeggen Johnsen.Voetballen kan hij wel.Nu het mentale gedeelte nog.
2 0
robinozzi
Ik verhuur hem ook liever. Typisch zo'n speler die het licht opeens kan zien en als een gek ontwikkelt in 1 seizoen
5 0
GvanderK
Dat idee heb ik ook nogsteeds bij Dolberg. Als het kwartje valt heb je een topspits in huis.
3 0
Ozymandias
Inderdaad, puur zo'n geval van 'het kwartje moet vallen' maar ik betwijfel of dat kwartje bij hem ooit wel zal vallen. Toch lijkt het me slimmer om hem nog een seizoen te verhuren (aan Heerenveen) dan hem nu al te verkopen. Wie weet...
2 0
Lane 8
Een beetje een anderson verhaal..
0 -2
AJAIXIXIXI
Duidelijk dat deze jongen kan ballen, het komt er (zoals bij veel spelers) gewoon niet uit.
1 0