'Ook Watford heeft zich gemeld voor Pavón'

FinnDekker, 23-05-2019 om 18:00, 11695 views, TyC Sports |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Ajax is mogelijk niet de enige kandidaat als het gaat om het aantrekken van Cristian Pavón. Ook in de Premier League zouden clubs geïnteresseerd zijn, zo brengt het Argentijnse TyC Sports woensdag naar buiten.

Vooral Watford zou de aanvaller willen kopen van Boca Juniors. Sterker nog, volgens het medium zou er al een formeel bod liggen bij de werkgever van Pavón. Mocht Watford de aanvaller inderdaad halen, dan is het niet de eerste keer dat de Engelsen Ajax te slim af zijn. In het recente verleden was Watford daadkrachtiger dan Ajax in de strijd om Richarlison.

De waarde van de multifunctionele aanvaller zou wel zijn gekelderd na blessureleed en een minder seizoen, maar Ajax zou nog steeds oren hebben naar Pavón. Scout Henk Veldmate schijnt Pavón en zijn 'kamp' al gesproken hebben.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Ritsu Doan has more future in Ajax than Pavon! Fact
0 0
AFCAsphere
Ajax fan from abroad?
0 -1
Willamys
Yes!!!
0 0
Joodhannus73
Als je toch voor een buitenspeler gaat, zou ik voor Berghuis gaan. Je weet zeker dat hij goed in de Eredivisie presteert en hij is tactisch onderlegd. Bij een Zuid-Amerikaan moet je dat nog afwachten. En het is lekker om de beste spelers bij Feyenoord weg te kopen. Die reacties alleen al zullen smullen zijn... Voor 10-12 miljoen moet je hem op kunnen halen. Dan Bergwijn erbij voor 25-30 miljoen. Prima! Odegaard voor 20 miljoen en nog een ervaren verdediger (Vertonghen?). En koop nog een tropische verrassing als Neres. Ben je in ieder geval volgend jaar weer kampioen. Labyad zou ik inruilen voor Doan. Zou wel eens een verrassing kunnen worden. De transferinkomsten van De Jong kan je daarvoor aanwenden. Dan met de 100 miljoen aan CL inkomsten in een pot stoppen om de salarissen op te hogen, zodat genoeg sterkhouders blijven. Dan kan je makkelijk 5 jaar volhouden en met nieuwe CL inkomsten kan je steeds die pot aanvullen. Dan had je nog 200 miljoen op de bank staan en komen daar nog de verkopen van een paar spelers bij (Ziyech en De Ligt?), al hoop ik dat niemand meer weggaat.
2 0
Willamys
Ritsu Doan has more future in Ajax than Pavon! Fact!
1 0
Willamys
I thought only I noticed Ritsu Doan ... This player has a promising future!
1 0
Juichtoon
Ajax te slim af? Hahahaha. Ze hebben veel meer geld . Thats all.
Watford, die douchten 5 jaar terug nog in een sloot.
0 0
Willamys
in Brazil we see him as a promising player, I do not know if you are following the Pavon games ... I say games and not YouTube videos that only show correct moves! Pavon here in America is considered a promising player, he is quite skilled and plays offensive at the far ends of the field. I do not discard it in ajax. He was injured, this has disrupted this season. He has soccer to play in Ajax, but what I do not think Ajax's philosophy fits is his mentality, not humble ... Very excited, if he goes to Ajax tera, Ajax will have to take care of it. No one likes to stay on the couch and Pavon is not humble for this ... YOU HAVE A BETTER TALENT AI CLOSE. WHAT DO YOU THINK OF Ritsu Doan?
2 -1
Babayaka
Stop met je babbelfish vertaling programma aub.
1 -2
Ardoe
Stop met dit soort achterlijke commentaren. Het siert die gozer dat hij het probeert op deze manier. Kan ik alleen maar waardering voor opbrengen.
3 0
Willamys
Man you do not understand that I just want to leave my point of view ... It's not my fault if Google translator does not transmit the same way I want to speak neither in English or Dutch ... What do you want me to do ??? This is the only team I've been wrestling since I was a kid!
1 0
SammyR
Die gast is een Braziliaan die geen Engels kan maar wel een echte Ajax fan is.
4 0
Willamys
thanks for helping me.
1 0
AFCAsphere
Niet dat ik Pavon zozeer een top target voor Ajax vind, maar wat voor een pauperclub is dat Watford dan? Het kan geen toeval zijn dat zij opnieuw een mogelijke grote transfer weg proberen te kapen van Ajax. Die volgen het nieuws gewoon en gooien een hengel uit naar een aantal van dezelfde spelers als Ajax. En je kunt ook niet zeggen dat ze daarmee goed beleid voeren, want als jij Richarlison koopt maar tegelijkertijd Daryl Janmaat in de verdediging hebt staan, dan haal je spelers dus niet om er een bepaalde speelstijl op na te houden, maar puur omdat deze spelers in belangstelling staan van een club (Ajax) die erom bekend staat om talentvolle spelers voor veel geld door te verkopen.

Tja, je moet maar zo denken: Watford werd afgelopen zondag compleet weggevaagd door Manchester City in de FA cup finale, terwijl wij in de Champions League verder kwamen dan datzelfde Manchester City. En ik weet dat dit een vrij unieke prestatie van Ajax is en we dit niet jaarlijks zullen meemaken, maar als je als speler zijnde dan nog geneigd ben om voor Watford te kiezen omdat je daar meer verdiend en in de grootste competitie tegen degradatie (of incidenteel voor een EL ticket) moet strijden, dan zijn wij ook gewoon beter af met een andere speler. Je moet een liefhebber van voetbal zijn als je voor Ajax wilt voetballen i.p.v. voor het geld te kiezen. Bij Ajax kun je een heel mooi avontuur op het grootste Europese podium beleven, wie wil dat nou niet?
0 0
Nick88
tja en wij wonnen niet zo heel lang geleden van City ;) https://fcvideo.nl/video/samenvatting-ajax-manchester-city-3-1-groepsfase-cl~MaXZmEK/
0 0
Pierre Heno
Watford laat Ajax al het voorwerk doen en slaan vervolgens toe met hun Sky TV miljoenen: 'kip ik heb je!!" Maar qua voetbal doen ze helemaal nergens aan mee.
2 0
3*stars*3
Dit doet geld.
Nietszeggende clubs als Watford, Bournemouth, Burnley, kunnen concurreren met clubs met grote naam als Ajax, Benfica, Porto etc.
Qua naam en historie spreken deze clubs meer aan maar het blijft voor veel spelers moeilijk om nee te zeggen tegen die Britse piraten.
5 0
ajaxrulesz
watford zal er wel mee aan de haal gaan: (twijfel, ajax nog kans)

Aanbod van hen raakt de 30 miljoen euro aan:

https://www.dobleamarilla.com.ar/superliga/watford-y-rennes-quieren-a-pavon-y-ya-hay-un-poker-de-interesados_a5ce6e6b1a94bf842f170af06
0 0
Ajaxbrl
Neemt ook Pavon de Richarlison-Jet?
1 0
JanBiesbos
Lekker laten gaan niet meer betalen, ga maar lekker naar Watford..WAT voor Ford? Lekker goals en verlies partijen om je oren krijgen..
1 0
TontoKarnaggel
Hoeft van mij niet te komen, past van wat ik zo hoor niet echt bij Ajax, zowel qua speelstijl als persoonlijkheid.
0 0
Santiago
Hopelijk gaat hij daar naartoe. Pure middelmaat
1 0
Red Devil
Snel zaken doen nu.
1 0
JariJari
Ah daarom hebben wij interesse. Het is fake interesse om Watford hem te laten kopen (die denkt Ajax heeft interesse! Kopen) om ze terug te pakken voor Richarlison. Anders snapte ik de interessecniet echt of het moet veel goedkoper kunnen. Ons bod van 13 miljoen plus 3 miljoen variabel is zeker te hoog.
0 0
ajaxrulesz
neen geen fake interesse, lees deze bron maar is mbt. interesse van watford in pavon:
bereiden onweerstaanbaarbod voor van meer dan 25 miljoen euro.

https://tn.com.ar/deportes/esencial/watford-de-inglaterra-esta-interesado-en-cristian-pavon-y-prepara-una-oferta-irresistible-para-boca_964760

hierin wordt ook vermeld dat ajax enkele dagen geleden een bod deed, maar ajax sindsdien niks meer heeft ondernomen waardoor watford er nu is ingesprongen....
JUIST JA . RICHARLISON 2.0.
0 0
JariJari
Nee ONZE interesse is fake hoop ik. Zonde van het geld, is geen bijzondere speler.

Ik ben blij dat hij niet naar ons gaat.
0 0
ajaxrulesz
blij nog wel? whaah.
0 0
JariJari
Opgelucht. Veel betere opties en we kunnen ons geld maar 1 keer uitgeven.
0 0
Mokum31
Watford!!!! Whahahahahahaha
0 -2
ajaxrulesz
ja maar geld regeert nu eenmaal in de voetballerij, en ze spelen in de premier ligeau..
dus . Ik vind wel als je interesse toont in een speler van het kaliber pavon, dan kun je niet aankomen met 13 miljoen euro en dan 3 miljoen bonus/variabel.. of je bent serieus of je bent het niet..
0 0
Mokum31
Wij weten helemaal niks.
Niet of Ajax heeft geboden, niet wat en zelfs niet of we gesproken is.
De kranten roepen daar ook maar wat.
Ga je voor echt geld, heb je geen uitdaging en wellicht degradatie kies je voor Watford.
Kies je voor redelijk geld, glorie, mooi voetbal, liefhebber, prijzen en kans op mooi vervolg dan kies je voor Ajax.
Deze jongen heeft ook aardig salaris bij Boca.
0 0
Van Reenen
Stel dat dit waar is, dan wordt het toch de hoogste tijd dat Overmars c.s. eens nagaat wie dit allemaal naar buiten brengt. Of zijn het de tientallen! zaakwaarnemers van zo'n speler die dat aan de grote klok hangen.
Ik ben alleen maar geïnteresseerd in spelers die bij ons komen spelen. Dus niet in spelers, die misschien of misschien en misschien.......
Dus misschien komt het wel van AS af.
0 0
Ozymandias
"Of zijn het de tientallen! zaakwaarnemers van zo'n speler die dat aan de grote klok hangen."

Natuurlijk zijn dat de zaakwaarnemers, het is hun taak om zo veel mogelijk clubs in hun clienten geinteresseerd te maken. Als Ajax interesse heeft in een speler moet de zaakwaarnemer van die speler dat natuurlijk direct aan de grote klok hangen.
0 0
Markopantelic007
Natuurlijk hangen zaakwaarnemers dit graag aan de grote klok! Wel eens van het principe vraag en aanbod gehoord?
0 0
ajaxrulesz
hier is de bron mbt het bod van watford:

https://twitter.com/PelotaAlPie_/status/1131609834489622528
0 0
AFCA_OneLove
Iedereen heeft hier toch kunnen lezen dat ajax een bod heeft gedaan..
0 0
Eastwood
Het werd hier al eens geopperd. Maar zou Depay niet haalbaar zijn voor Ajax? Ik denk dat die jongen hier geweldig zou floreren.
0 0
3*stars*3
Gaat niet gebeuren.
Pakt in Lyon al 6/7mil per jaar.
Daarnaast wil hij naar een sterke competitie en is hij op een leeftijd waarin hij de stap moet maken.
Komende zomer kan hij zijn stempel drukken, als hij een goed toernooi speelt en pakt hij een grote transfer.
0 0
FrankBeton
Whowww .. Nieuws dat Watford wellicht Pavon wil en meteen wordt Pavon hieronder op het forum compleet afgeserveerd .. damnnn
1 0
JariJari
Dat deden we eerder al. Pavon is niet goed genoeg klaar.
1 -1
ajaxrulesz
als pavon al niet goed genoeg is voor ajax.?? ben benieuwd wie er dan op de scoutingslijstjes staan..... en hoever ajax dan komt als er nog geen bieding de 13 miljoen heeft overstegen van ajax deze transferperiode.
0 0
atalantanio
Lainez 2.0. Lekker naar Watford laten gaan.
1 0
Alexander40
Prima, deze jongen is namelijk niet goed genoeg. Denkt niet snel genoeg en is niet wendbaar genoeg.
0 0
Van Reenen
Ach, ach, ach, wel geld maar de eerste honderd jaar speelt Welk Ford niet in de Champion League, O nee, Wat-ford !!!& Who the fuck is watte ?? ford. Een cluppie van een oliezeik die niet weet waar hij heen moet met onze poen voor te hoge olieprijzen.
0 0
Frank1978
Ik volg voetbal sinds 1988 en ook vrij intensief, maar ik had een jaar of tien geleden serieus nog nooit van deze club gehoord.
0 0
FrankBeton
Elton John ..?? Nooit van gehoord?
0 0
Frank1978
Van Elton John wel ja...
1 0
amthree
Hahaha zou wel heel triest zijn als ajax weer gaat verliezen van een niets zeggend clubje als facking watford voor de 2e keer. Ze doen alleen maar leuk mee omdat ze 100 miljoen krijgen door die bizarre tv rechten daar.
3 0
Van Reenen
Wordt hoog tijd voor een Brexit.
1 0
Van Reenen
En een oliezeikerd
0 0
Frank1978
Inderdaad, mocht onverhoopt ooit de regel van maximaal drie buitenlandse spelers in een team terugkomen, hebben ze in die patserige PL sowieso een dik probleem.
0 0
Golberg
Veel plezier ermee, overschat spelertje.
0 -1
ajaxrulesz
hahah we zouden willen dat we een aanvaller hadden van nivo pavon.
0 0
kerk309
Please niet deze jankende droeftoeter van glas kopen! Hij is altijd geblesseerd - scoort zelde en geeft weinig assists. Is al 4 jaar een zogenaamd wonderkind....nou ik geloof er niet in
2 -1
4EVERAJAX
hahahaahah whatfort ....die kennen we nog
0 0
kaashaas
Tja Ajax of watford... nou nou wat een moeilijke keuze..
1 0
Radie125
De Dolberg van Argentinië
1 -4
MosesD
Pavon raakt al een jaar geen knikker meer. Lekker laten lopen.
1 0
JPM
Super kut, want ik heb Pavon dit seizoen zien spelen en hij deed het echt fantastisch; zeer duidelijke ontwikkeling te zien...

Said no one ever.
2 0
Arie Vink
Laat gaan, Pavon is niet de speler die we nodig hebben.
1 0
markk
Richarlison flashbacks
0 0
ajax0916
Even off: las net ergens dat Hoogewerf naar man utd gaat volgend seizoen? Zou erg zonde zijn, veel potentie die jongen
0 0
Joseph
Spelers die Ajax verlaten hebben niet de mentaliteit die nodig is om de top te halen. Dit soort domme keuzes zeggen veel over een speler. Het is dus enorm zonde als het waar is, maar hij had het dan toch niet gehaald.
1 -1
DeMeervanweleer
Het is of je carriere zorgvuldig plannen, leren en groeien bij de club bij wie dat het beste kan, met een toptrainer die spelers dus echt beter maakt, of cashen in Engeland, met zijn achterstandswijken, fish and chips en lelijke wijven...
2 0
Danos
Ach ja boeiend toch! Als hij niet wil dan niet ga dan lekker naar warford ik wil alleen spelers die echt voor ons cluppie willen spelen.
Qua salaris zal het denk ik niet super veel verschillen dus het enige voordeel van watford kan zijn de PL denk ik.
0 0
davidgravemaker
Was toch afgeketst met Ajax las ik gister hier? Overmars wilde niet aan de vraagprijs voldoen?
0 0
Cupmetgroteoren
Gelukkig, pavon is een rommelaar met een airtje. Zou een pure broodvoetballer zijn en als het mentaal ff niet meezit heb je straks een ontevreden speler op de bank die niet presteert.
1 0
Joodhannus73
Watford heeft een heel effectief scoutingssysteem. Gewoon de krant lezen welke speler Ajax wil hebben en dan vlug in actie komen. Net iets meer bieden, een slijmerig verhaal ophouden en klaar is Kees.
4 0
4EVERAJAX
Razvan, Lisandro, Kjell en kik kozen niet voor Watford.....
1 0
marrene
Los van het feit of wij hem moeten halen denk je meteen aan Richarlison. Fucking Watford. Ongelooflijk als dat nietszeggend clubje de voorkeur krijgt.
2 0
NelsonAFCA
Halen die Pavon en gauw!
0 -2
GvanderK
Who's Next?
0 0
mvdk
The Undertaker.
3 0
DMDTagz
Haha WWE fan?
0 0
mvdk
Ja :p.
0 0
AJAIXIXIXI
Ik zou eerder Bergwijn of Danjuma halen.
1 -7
kaashaas
Lekker wegblijven die bergwijn... laat een italiaanse midden moter of engelse laagvlieger lekker 15 miljoen voor hem neerleggen.. meer is hij gewoon niet waard..
0 0
NelsonAFCA
Hou is op over Bergwijn.
5 -1
mvdk
Voor Bergwijn betaal je 40 miljoen en Danjuma zet ik mijn vraagtekens bij. Leuke speler, maar weet niet of hij het niveau van Ajax aankan.
3 -1
Duif63
Doe maar niet. Geen enkel vertrouwen in Pavon. Boekt al 2 jaar geen progressie meer. Zijn spierblessures zijn ook een teken aan de wand.
1 -5
Mikee
Spierblessure zegt niet veel over progressie bij Pavon, dat zegt meer over de sportmedische begeleiding, periodisering en begeleiding bij training vd club zelf. Wanneer dat alles op orde is, kan je zéér veel spierblessures voorkomen.
0 -2
BrandjeXL
kleine blessures komen van voort uit het feit dat je je niet goed voelt en/of ongelukkig bent.
0 0
Mikee
Nee, dit is toevallig mijn werkgebied. Blessures ontstaan zeer vaak door overuse, verkeerde belasting en niet goed monitoren van de conditie van de speler, zodat je vervolgens daar de trainingsintensiteit op aan kan passen. Ongelukkig zijn en niet goed voelen behoren bij intrinsieke signalen welke door een club en begeleiding serieus moeten worden genomen. Met juiste begeleiding en individuele aanpassing kunnen blessures worden voorkomen.
0 0
makaveli
zijn ze marcie weer te slim af straks xD
1 -1
ajaxrulesz
precies jij zegt het!. Dat wordt dadelijk weer een sensatie in watford let maar op, net als richarlison dat was. kan overmars zich weer achter de oren krabben.
0 0
Ozymandias
Heeft niets met te slim af zijn te maken. Heeft te maken met wie het meest geld op tafel wil leggen.
0 0
ajax4ever01
next
0 0
Mikee
Hahaha, nou daar gaan we weer hoor.
0 0