Taylor: 'Daar zijn we nog veel te jong voor'

FinnDekker, 20-05-2019 om 16:40, 8069 views, NOS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zondag werd de EK-winst goed gevierd door Oranje O17. De talenten wonnen in Ierland het prestigieuze toernooi door de Italië te verslaan. Reden voor een feestje, maar uiteraard wel zonder alcohol. 

'Nee, dat is niks voor ons, hoor. Daar zijn we nog veel te jong voor', aldus Kenneth Taylor, aanvoerder van de ploeg en jeugdspeler van Ajax, tegenover de NOS na een vraag over het drinken van champagne. 'Vandaag was even een rustige dag, bijkomen van gister. Het was wel een beetje laat geworden. Beetje dansen, cola. Dat mag wel op zo’n avond.'

'We hebben een team dat af en toe gek kan doen. Maar in het veld zetten we een knop om, dan zijn we unstoppable', vervolgt de middenvelder. 'Wij zijn gewoon de beste van Europa. Dat hebben we wel bewezen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
koenos1
Off topic:
https://toplistoftheworld.com/home/detail/most-popular-50-football-soccer-teams

even stemmen op Ajax helden!
0 0
Ferd
Spammertje, ga lekker op de kleuterschool Feyenoord gedrag vertonen.
0 0
Ferd
stop met spammen sukkeltje.
0 0
KevinDurant
wij zijn de besten van Europa. oké AS
0 0
Ajax meister
Hij zegt we zijn te jong voor alcohol maar drinken wel champagne. Bijna alle jongere drinken voor het eerst drank rond hun 14/15 jaar.
0 -10
AFCAMM
Ja joh, ze zitten elke avond gewoon in de zuipkeet met z’n allen, paar chickies over de vloer en beetje brommers kiek’n.
1 0
GvanderK
Jij bent de slimste thuis
1 0
Kaito
De meeste van die 14/15 jarige zijn geen grote voetbaltalenten die bij grote BVO's voetballen. Waarom zou je een potentiele carriere als profvoetballer en een multimiljonair op spel zetten door te zuipen?
2 0
mvdk
Iemand willen verbeteren en er dan zelf volledig naast zitten is echt nog dommer dan dom. Hopelijk zet je jezelf in het echte leven niet zo voor schut.
1 0
Wout1988
Kan je lezen?
2 0
willycicci
Na een vraag over champagne zegt hij “ Nee daar zijn we nog te jong voor” waar lees jij dat hij wel champagne drinkt? En wat de gemiddelde tiener allemaal wel niet doet is niet direct toepasbaar op deze jongen wiens hele leven in teken staat van het worden van een topatleet en profvoetballer
4 0