Martínez aangekomen op luchthaven Schiphol

BartVeenstra, 20-05-2019 om 12:05, 7547 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax' aankomende aanwinst Lisandro Martínez is zojuist aangekomen op luchthaven Schiphol. De Argentijnse verdediger zal in Amsterdam medisch gekeurd worden. Mocht hij de keuring doorstaan, tekent hij volgens De Telegraaf voor vier seizoenen met de optie voor nog een jaar.

Dat contract zal maandag of dinsdag ondertekend gaan worden, zo schrijft Ajax-watcher Mike Verweij op Twitter. Naar verluidt betaalt Ajax zo'n zeven miljoen euro voor de linksback uit Argentinië. Martínez komt over van Defensa y Justicia.

Bij Ajax zal Martínez wellicht rustig kunnen wennen aan zijn nieuwe club en omgeving. Zijn landgenoot Nicolás Tagliafico blijft nog een seizoen. Daley Sinkgraven lijkt op zijn beurt echter te vertrekken uit Amsterdam. Voor hem lonkt een transfer naar Bayer Leverkusen.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
zivkabrimovic
Kan iemand mij vertellen of Martinez snel is?
0 0
DirkvanDam
denk het niet... hij schijnt aangekomen te zijn op Schiphol.
0 0
de_pitbull
Update : Martinez heeft de keuring doorstaan en stouwt op dit moment 3 dubbele whoppers met kaas naar binnen.
1 0
Bil
Update : Martinez is bij de röntgen afdeling
1 0
Wesl
Update: Martinez zit inmiddels op de toilet
0 0
MPAjax
Update: na de medische keuring moest hij even een grote boodschap achterlaten
0 0
Ozymandias
Ik kijk ernaar uit om te zien wat Overmars en Ten Hag in gedachte hebben voor het komende seizoen. We weten niet eens in wat voor een soort systeem Ajax volgend seizoen zal spelen en het is dus lastig om in te schatten voor welke rol deze Martínez wordt gehaald. In de drie wedstrijden die ik van hem zag maakte hij een geweldige indruk en ook de analises die ik van hem heb gelezen maken mij zeer enthousiast. Daarbij zijn de Argentijnse fans ook ongelofelijk positief over hem. Het zou me niet verbazen als Martínez direct goed genoeg is voor een vaste basisplaats.

Als dat klopt kan Blind naar de '6' om met Marin en Vd Beek een middenveld te vormen. Ajax heeft dan twee spelers die van achteren het spel kunnen verdelen. Daarbij is Martínez ook een speler die met de bal aan de voet het middenveld over kan steken. Op Reddit waren er meerdere Argentijnse fans die schreven dat hij in dat opzicht waarschijnlijk een deel van de taken die De Jong dit seizoen heeft op zich kan nemen. Op z'n minst heeft Ajax voor het komende seizoen een geweldige back-up binnen gehaald voor de linksback en linkercentrale verdediger en een toekomstige opvolger van de spelers die nu op die posities spelen. Na de transfer van Marin is dit de tweede transfer waar ik ongegeneerd blij mee ben.
1 -1
ajaxxcied4life
Wat zie jij als voornaamste kracht van Marin?
0 0
Ozymandias
Zijn (lange) pass- en traptechniek is wat hem speciaal maakt maar zijn loopvermogen en drive zijn ook indrukwekkend. Hij is iemand die van achteruit het spel middels zijn passing kan verdelen en vervolgens zonder de bal het middenveld oversteekt om in de aanval zijn steentje bij te dragen.
0 0
Bensco
Dan ben ik benieuwd hoe jij ons centrales duo voor je ziet want De Ligt lijkt te verkassen dus je houdt alleen Blind, Pierie, Magallan en Schuurs in mindere mate over om centraal op te stellen.
0 0
Ozymandias
Zoals ik al schreef is dat nu lastig in te schatten omdat we niet weten hoe Ajax volgend seizoen gaat spelen. Zal Ajax weer met een '10' gaan spelen of wordt het een '6'?
0 0
Bil
Martinez staat met Overmars in de Albert Heijn to go voor een bakje koffie.
Overmars heeft voor zich zelf een ham kaas crossaint gehaald.
4 0
MPAjax
en een redbull..
0 0
Bil
Update: Martinez staat bij de inschrijfbalie bij de Poli ( begane grond )
1 0
DannTheDon020
Update: Lisandro zit nu op de tandem richting het stadion, de eerdere aankop Lisandro zit op de andere zitting en leert hem fietsen
3 0
Ajax#1900
Hahaha heerlijk dit
0 0
Arie Vink
Erg benieuwd naar deze speler! Het lijkt een koopje.

Offtopic: Om een één of andere vage reden heeft Mike Verweij mij geblokt zie ik nu. Bijzonder...
2 0
Ozymandias
Hij blokt mensen om de vreemste redenen. Ik werd geblokt omdat ik hem (op een keurige manier) vroeg waarom de Telegraaf in hun artikelen over de transfer van Lainez niet vemelde dat ze Univision als bron gebruikte terwijl het overduidelijk was dat ze hun berichtgeving van Univision overnamen. Ze kwamen namelijk keer op keer met precies hetzelfde bericht als Univision maar dan een halve dag later.
4 0
Arie Vink
Dat blijkt. Ik kan me niet herinneren ooit iets kwetsend, grofs of vervelends gezegd te hebben. Misschien een iets te scherpe vraag gesteld..? Hij is nogal snel op z'n pik getrapt dus...
2 0
Bil
IK sta bij het AMC, Martinez is daar zojuist onder begeleiding van 6 politie motoren in een Mercedes A model gebracht.
1 0
meerzicht
dat is beter dan met een ambulance
2 0
Milanajax
Mooi! Jaartje wennen en rijpen achter Nico of Blind, om vervolgens seizoen daarna te vlammen. Denk dat hij komend seizoen genoeg aan spelen toe kan komen (moeten we wel de CL halen).
Toch zou ik Sinkgraven nog niet van de hand doen. Als hij deze zomer de hele voorbereiding mee kan doen en fit blijft, wil ik hem nog wel zien op het middenveld. Hij is zo technisch en wendbaar. Denk heel goed bruikbaar in de kleine ruimtes. Hij zal daarnaast wel fysiek sterker moeten worden.
1 0
Ajax#1900
Ik denk dat Lang de plek van Sinkgraven gaat innemen.
1 0
Kokakola
Benieuwd naar deze speler.
0 0
OpNaarNummer4
We kunnen wel is een bijna volledig argentijnse verdediging krijgen als Blind naar het middenveld doorschuift.
0 0
dimitri1903
we kunnen bijna een volledig spaans sprekende verdediging maken
0 0
Ajax#1900
Haha Onana spreekt ook Spaans uiteraard
0 0
OpNaarNummer4
Had Mazrouai spaans in z’n pakket op VWO? Haha
1 0
FrankBeton
Nee maar wél Marokkaans, dat ligt tegenover Spaans
0 0
Bacta
Top! heb veel goede dingen over hem gehoord. Hoop dat hij het kar waarmaken, 7 miljoen goede prijs wel haha
0 0
mgtow
7 miljoen voor zo'n talent. Dat is echt een prachtdeal en misschien kan hij samen met Nico Fico ervoor zorgen dat zijn voornaamgenoot Magallan ook wat beter gaat voetballen. Goeie dingen!
1 0