'Martinez wordt deze week gekeurd en gaat tekenen'

NielsOpdam, 19-05-2019 om 10:50, 11625 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Freek Jansen weet dat Lisandro Martinez deze week naar Amsterdam komt om gekeurd te worden. Ook gaat de Argentijnse verdediger tekenen bij Ajax. Dat meldt Jansen bij De Tafel van Kees. De Ajax-watcher gaat ook in op de geruchten rondom Steven Bergwijn.

'Martinez komt deze week naar Amsterdam', opent Jansen over de Ajax-target. 'Hij wordt gekeurd en gaat tekenen.' Naast de transfer van Martinez, zijn er de laatste weken geruchten rondom Bergwijn. 'Het is eigenlijk hetzelfde als de laatste dagen. Ze hebben Bergwijn al langer op de korrel. Alleen de reacties uit Eindhoven zijn wel heel fel geweest. Het is eigenlijk even afwachten hoe dat zich de komende weken gaat ontwikkelen.'

Toch heeft Ajax zich nog niet gemeld bij PSV. 'Maar dat gaat er natuurlijk wel komen.' Jansen weet dat Ajax binnen Nederland twee verschillende lijsten heeft. 'De talenten, die ze de tijd gunnen, zoals Schuurs vorig jaar en nu met Pierie en Scherpen. Ze kijken ook naar de beste spelers van de Eredivisie, die direct van waarde kunnen zijn. Ödegaard is daar een voorbeeld, maar ook Bergwijn.'

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Bergwijn er bij zou mooi wezen ,Odegaard ook .
0 0
Whatever
Lamprou, van Leer, Orejuela, Kristensen, Veltman, Sinkgraven, F. de Jong, S. de Jong, de Ligt, Labyad, Neres, Dolberg, Ziyech, Cerny worden allen doorgeselecteerd of verkocht voor een mooi bedrag.

Onana; Mazraoui, Alderweireld, Blind, Tagliafico; van de Beek, Pröpper, Tadic; Bergwijn, Suarez, Memphis.

Varela; Fosu-Mensah, Magallán, Vertonghen, Martinez; de Wit, Schöne, Marin; Ødegaard, Huntelaar, Pavón.

Scherpen; Dest, Schuurs, Pierie, ?; Gravenberch, Eiting, Ekkelenkamp; Bandé, Traore, Lang

0 -5
Ozymandias
Alderweireld is onhaalbaar, hij kost 25 miljoen pond en eist een salaris van meer dan 10 miljoen euro. Op je breedte aankopen ga ik maar niet in want ik neem aan dat je die niet al te serieus bedoelde.
2 0
insectenverdelg
jij ziet ze echt vliegen. Verthongen , odegaard en pavon voor een brede selectie. Zoveel anakopen van dit kaliber gaan er echt niet komen. Zie eerder een rechtsbsck komen wasrmee Nous door eordt geschoven naar t middenveld.
2 0
grannig mokum1
En Magallan moet dit nieuwe seizoen de kans krijgen en graag op het goede plek zetten rechts van de verdediging en niet links
0 0
Ozymandias
Waarom is volgens jou zijn goede positie de positie waar hij nog nauwelijks heeft gespeeld in zijn loopbaan als voetballer? Hij is rechtsbenig maar hij heeft tot nu toe bijna altijd als linkercentrale verdediger gespeeld. Zijn staande tackle in zijn linkerbeen is dan ook minstens net zo goed als die in zijn rechterbeen.
0 0
Kibbahimovic
Is die Martinez eigenlijk een beetje goed?
0 -1
Mocrodammerr
Ajax moet vol gaan voor Alderweireld. Per Schuurs gaat m niet worden.
1 -5
Ozymandias
Schuurs was in de tweede helft van het seizoen de beste en meest constante speler van Jong Ajax. Hij heeft in potentieel alles wat een centrale verdediger van Ajax moet hebben maar zal alleen fysiek nog een stap moeten zetten voordat hij klaar is voor een vaste basisplaats. Alderweireld wil niet bij Tottenham bijtekenen omdat die niet aan zijn eis van een salaris van minstens 10 miljoen euro wil voldoen. Ik begrijp echt niet waarom zo veel AS-leden hem keer op keer noemen als mogelijke aankoop.
1 0
Mocrodammerr
alderweireld wilt duidelijk terug naar Ajax. het is een kwestie van tijd. Schuurs is heel matig, is geen killer, geen sloper, hij is een watje. Als je er niet bovenuit stijgt over dit jong ajax, dan ben je wel heel erg slecht.
0 -3
Ozymandias
Schuurs steeg er de gehele tweede seizoenshelft alleen wel degelijk bovenuit bij Jong Ajax. Voordat hij bij Ajax tekende was zijn verdedigende positionering zijn grote zwakte maar daar heeft hij een enorme verbetering in doorgemaakt. Schuurs was dit seizoen in mijn ogen duidelijk de beste speler van Jong Ajax (waarmee ik niet wil zeggen dat hij ook het grootste talent is). Dat hij een watje is klopt totaal niet. Hij gaat zijn duels juist behoorlijk fel in. De verdedigende fouten die hij maakte kwamen (zeker in de eerste seizoenshelft) bijna altijd uit een verkeerde positionering en niet door een gebrek aan felheid in de manier waarop hij één op één duels aangaat.
1 0
MosesD
Geheel eens. Ik ben benieuw naar Schuurs. Hij zou in de basis kunnen als je een type de Ligt naast hem hebt staan. Een centrum Blind Schuurs is verdedigend te kwetsbaar. En is Magallan goed genoeg? Imo niet. Dat is een dure mispeer net als Bandé overigens. Wellicht komt Blind wel op et midden terecht en gaat Martinez (waar ik erg van gecharmeerd ben) wel in het centrum spelen. Ik zou vooral investeren in twee uitstekende vleugelspelers, er vanuit gaande dat zowel Ziyech als Neres vertrekken. Daarvoor moet en mag de portemonnee getrokken worden. Verder zou ik de Jong vervangen door Maher. Heeft nog altijd een geweldige potentie. Koop je een dure jongen als Pröpper, dan blokkeer je imo de ontwikkeling van bijvoorbeeld Gravenbergh. Het is zoeken naar de juiste balans tussen aankopen en eigen toptalent.
1 -1
DeMeervanweleer
Schuurs heeft de potentie, de bouw, maar is nog te braaf, moet harder worden.
Denk dat er toch ergens nog een RCV opgepikt moet worden, Aldeirwereld is te duur.
2 0
Mocrodammerr
hij is niet te duur. heeft nog 1 jaar contract. wilt nog niet bijtekenen. zal hooguit 15mil kosten. ik zeg, doen. Schuurs is een pussy. veel te soft.
0 -1
Ozymandias
Hij wil een salaris van meer dan 10 miljoen euro per seizoen en Tottenham zal hem waarschijnlijk alleen laten gaan als iemand zijn afkoopsom van 25 miljoen pond betaald. Schuurs is helemaal niet soft. Hij is juist behoorlijk fel maar fysiek is hij nog niet sterk genoeg voor een basisplaats bij het eerste.
0 0
Mocrodammerr
Als hij elders voor 4 jaar gaat tekenen, hoef ik hem daarna niet meer terug bij Ajax. te laat! ik vind Schuurs echt te matig. Voor zijn lengte is hij fysiek te zwak, die knul moet aan de anabolen en snel de gym in. Als wij geen toby kunnen halen, kies ik voor een meedogenloze afrikaan of zuid amerikaan.
0 0
GinoAFCA
Haha anabolen! en dan wordt die voor ik weet niet hoelang geschorst
0 0
DeMeervanweleer
Dat ik dat felle er niet aan af zie heeft te maken met zijn uitstraling denk ik, oogt nogal braaf. Maar krachttraining kan wonderen doen.
1 0
Ozymandias
Tja, net zoals Marokkaans Nederlandse spelers hier op AS snel als "moeilijk" worden weggezet hier op AS worden blanke Nederlandse jongens snel als "braaf", "ideale schoonzoon" of "vriendje van de trainer" weggezet. Schuurs maakt inderdaad een brafe indruk maakt als je zijn één op één duels bekijkt zie je dat hij die altijd vol overgaven ingaat.
0 0
DeMeervanweleer
ik maak die associatie niet, dat doe jij. Ik ga af op wat ik zie en ik zie bij Schuurs nog echt een jongens koppie. De Ligt, lelieblank, heeft altijd wel dat verbetene op zijn gezicht gehad.
0 0
Ajax#1900
Alderweireld behoort tot de beste verdedigers ter wereld en kan nog jaren mee. Die gaat waarschijnlijk voor 10 mln per jaar nog 4 jaar voor Juve spelen. Schuurs viel mij ook erg tegen maar heeft zich goed herpakt uiteindelijk.
2 0
FrankBeton
De beste transfer van dit jaar is al geweest.

De contractverlenging van Marc Overmars!
2 0
ajax4ever01
Lekker bezig die Marc.
1 0
De Stift
Voor komend seizoen verwacht ik dat De Jong, De Ligt en Ziyech vertrekken. Ik hoop dat Overmars de overige sterkhouders weet te behouden. Daarnaast hoop ik ook dat er wordt doorgeselecteerd. Dat wil zeggen dat spelers als Kristensen, Labyad, en bijvoorbeeld Cerny verkocht worden. Al met al komt er dan bijna 200 miljoen aan transferinkomsten binnen. Een deel daarvan moet geïnvesteerd worden in een topspits, een goede rechtercentrale verdediger en eventueel nog een speler voor de flanken.

Voor de spits hoop ik op Depay. Daarmee haal je champions Leaugue niveau binnen. Iets wat Dolberg en Huntelaar nog niet of niet meer hebben. Depay zal tussen de 30 en 40 miljoen kosten. Dat kan Ajax makkelijk betalen. Een kwalitatief vergelijkbare vervanger van de De Ligt zal onmogelijk zijn, maar met bijvoorbeeld Fosu-Mensa halen we een groot Nederlands talent binnen. Tot slot hoop ik op Odegaard en/of Kluivert. Voor iets minder dan 100 miljoen koop (inclusief aankopen die al gedaan zijn)je dan spelers die de selectie als geheel weer ijzersterk maken.
1 -5
bremovic
depay is nooit te betalen
0 0
MosesD
Ajax heeft helemaal geen spits nodig. Ik verwacht dat ook Neres gaat, dus heb je 2 buitenspelers nodig en een middenvelder. Dan ben je klaar. Maar dat moeten dan wel 3 spelers zijn die er direct staan. En Ajax gaat echt geen 40 mio uitgeven aan één speler, zo krankzinnig is men gelukkig niet.
1 0
DeMeervanweleer
Bijna. Jouw verhaal helemaal en nog een RCV.
0 0
Marvolo
Fosu-Mensah doet het toch helemaal niet zo goed in Engeland? Zeker niet voldoende om De Ligt op te volgen. Kluivert is ook wel een gepasseerd station na zijn teksten.

Denk ook niet dat Overmars meer dan 30 miljoen gaat neerleggen voor een speler, denk dat er wel iemand gaat komen voor 20-25 miljoen.
4 0
Gajes
Zo denk ik er ook over behalve de spits positie. Traore heeft de potentie om die topspits te worden maar heeft dan wel minuten nodig, met Huntelaar en Tadic en daarachter een Brobbey zijn er voldoende opties. Zou Dolberg voor een jaar aan bijvoorbeeld een Kopenhagen verhuren, wellicht kan hij daar zijn vorm weer vinden.
0 0
Ferd
‘Kan Ajax makkelijk betalen’, transfersom wel, maar 5 miljoen salaris per jaar niet
5 -1
AJAIXIXIXI
Krijgen Blind en Tadic niet zo’n salaris?
0 0
gi0vanni
Blind krijgt 3920949 euro per jaar en Tadic ongeveer 3500000 euro per jaar. Natuurlijk zouden ze voor zo weinig nooit komen maar ze zullen flink wat geld verdiend hebben door tekengeld, bonussen in contract en waarschijnlijk een deel van het verkoopbedrag bij vertrek. Ajax zorgt tegenwoordig voor een goede balans en is op deze manier verzekerd van 2 topspelers voor waarschijnlijk 2 seizoenen in totaal. Andere spelers ophalen gaat een stuk lastiger gelukkig komen goede spelers niet alleen uit de BPL.
0 0
MosesD
Blind krijgt bijna 4 mio per jaar? Waar haal je dat vandaan?
0 0
ajax4ever01
Hij zal dat wel uit zijn Fifa management spelletje vandaan hebben
0 0
JariHeijden
Die bedragen kloppen ook niet volgens mij. Van Blind ongeveer wel, dat komt omdat ManUtd nog een deel mee betaalt. Tadic krijgt geloof ik zo'n 2,5mln, net als Ziyech. Blind krijgt dat van Ajax ook, aangevuld met wat ManUtd nog betaalt.
0 0
MosesD
Ajax had een salarisplafond van 1 mio, dat hebben ze echt niet verhoogd richting 4. Zo gek zijn ze natuurlijk ook weer niet.
0 0
Ajax#1900
Denk dat het minder is. En je kan maar een paar spelers zo'n salaris geven natuurlijk
0 0
afcklaasf
je verwacht dat de jong weggaat? hahah
1 0
lauw
Malen heeft nog een contract voor 1 jaar bij de boeren. Die zou ik nu al benaderd om na aankomend seizoen gewoon weer lekker z'n wedstrijden in Amsterdam te komen spelen
8 0
Radie125
koop Malen ook
2 0
Bramzel
Dat zal wel niet gaan gebeuren, maar dat zou wel echt de concurrent verzwakken zijn want zijn contract loopt als het goed is over een jaar af. Dus ze krijgen geen geld binnen (zo doet Bayern het ook vaak)
2 0
koppensneller
Jezusss ! Ok hij wordt ernaar gevraagd maar dit zijn zulke open deuren . Nog wat dan van deze Ajax watchers. Ze hebben ook nog een lijstjes met fitte oud-spelers die nog steeds op niveau spelen en open staan voor een terugkeer en eentje met betaalbare jonge buitenlandse talentvolle spelers die net op doorbreken staan. Etc. Etc.
3 -1
glob
Ze worden gek in Eindhoven wanneer dit doorgaat.
1 0