'Matusiwa in beeld bij promovendus FC Twente'

JesseTH, 17-05-2019 om 21:00, 8901 views, RTV Oost ; VoetbalPrimeur |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Volgens Bert van Losser, journalist bij RTV Oost, staat Azor Matusiwa in de belangstelling van FC Twente. De middenvelder gaf onlangs aan dat er volgend jaar geen plek is voor hem in Amsterdam en dus lijkt hij verder te gaan kunnen kijken.

Om volgend seizoen een stabiele factor te kunnen zijn in de Eredivisie is FC Twente opzoek naar het best mogelijke materiaal en daarbij zouden ze dus onder anderen bij Matusiwa uitgekomen zijn. 'Als verdedigende middenvelder', zegt de verslaggever bij De Oosttribune, geciteerd door VoetbalPrimeur.

Tijdens de tweede seizoenshelft van de huidige jaargang was de middenvelder op huurbasis actief voor De Graafschap. Matusiwa maakte indruk in Doetinchem, maar een langere periode lijkt niet tot de opties te behoren. De 21-jarige Ajacied kwam zestien keer in actie voor de club waarvoor de nacompetitie voor het afwenden van degradatie nog staat te wachten.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAPolarBear
Ik vind het echt doodzonde dat Ajax hem niet een kans geeft in de voorbereiding van komend seizoen. Ik vond hem erg goed spelen tegen en bij Ajax. Want na de voorbereiding kan hij nog altijd verhuurd/verkocht worden.
1 0
Eastwood
Over een paar jaar speelt hij bij PSV.
0 0
Rood Gevaar
wederom het bewijs van Ted van Leeuwen een neusje voor talent heeft
3 0
Dapperestrijders81
Mocht Overmars ooit vertrekken is hij toch echt de man die van niks heel veel kan maken. Echt bizar. Lekker 30 % doorverkoop afspreken. Wellicht cerny erbij.
0 0
talent020
Matusiwa is geen supertalent, maar voor FC Twente zou Matusiwa een prima speler zijn en als je hem.transfervrij kan binnenhalen doet Ted dat idd uitstekend,
0 0
Ferd
Niet transfervrij. Contract tot 2020. Dus gewoon dokken voor die oplichters.
0 0
Dapperestrijders81
Dvk van 30% lijkt me prima.
0 0
Jelephi
Verdedigend prima maar kan aanvallend nog geen bal over twee meter passen
4 -2
Tomajax1990
Past dus prima bij Twente
0 0
VinAmsterdam
hopelijk haal AZ of Vitesse deze jongen op. kan bijna niet geloven dat Ajax zo'n mooie speler laat gaan. domme keuze
1 -5
Ferd
Vitesse als opvolger van serero zou wel een optie zijn
0 0
Adios
Eens!
0 0
Ozymandias
Ik heb persoonlijk niets tegen FC Twente en in potentieel zijn ze de vierde/vijfde club van Nederland dus is Ajax erbij gebaat dat FC Twente zijn potentieel vervult zodat de Eredivisie kwalitatief een klein beetje beter wordt. Matusiwa is een goede speler voor FC Twente en ik denk dat hij zich daar goed verder kan ontwikkelen. Ik zou hem voor één ton verkopen met een doorverkoopclausule van 25% en een terugkoopclausule van twee miljoen euro.
2 0
AFCAPolarBear
Ben ik niet met je eens. Twente heeft een 5de/6de club van Nederland verworven door te frauderen. Er is nog een lange weg te gaan voordat ze structureel om de plekken voor rechtstreekse plaatsing voor EL gaan spelen. AZ heeft er ook een tijd over gedaan na promotie uit de Eerste divisie.
0 -1
3*stars*3
Dacht dat hij transfervrij mocht vertrekken maar hij heeft nog een 1-jarig contract.
Maar idd een goede optie van jou.
25% en een goede terugkoopclausule erin zetten.
2 0
Postmus
Dat zou ik oprecht jammer vinden voor hem als hij daar terecht zou komen.
Ik heb niks tegen FC Twente, maar ik gun hem een betere club, middenmoter-subtopper. Persoonlijk denk ik dat hij zich goed kan ontwikkelen bij een club als FC Utrecht.
Hij speelde toch meer dan aardig voor Graafschap en had eerlijk gezegd hem er ook wel bij willen hebben, op zijn minst een kans willen geven, voor het fenijn op het middenveld.
2 0
appeltje
Utrecht gaat hem echt niet halen. Die hebben namelijk al genoeg mensen voor die positie: Emmanuelson, Van Overeem en Strieder.

Matusiwa moet naar een club als Groningen of Twente. Twente want die zie ik wel weer aanhaken.
0 0
Aeter
Twente komt echt wel weer terug naar het niveau Utrecht. Normaliter is Twente beter dan Utrecht. Lijkt me juist een mooie club die weer op de weg terug is. Utrecht is zo'n vieze haatclub net als ADO.
2 0