'Mensen niet dronken? Niet veel gezien, haha'

BVeenstra, 17-05-2019 om 12:55, 2612 views, Veronica |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Donny van de Beek heeft donderdagmiddag enorm genoten van de huldiging van Ajax. De spelers werden gehuldigd op het Museumplein, waar ruim honderdduizend fans van Ajax op af waren gekomen.

'Fantastisch, wat een mensen, ongelooflijk mooi. Ik kon het einde (van het veld, red.) niet eens zien', spreekt Van de Beek tegenover Veronica. 'Vier uur was niet het beste tijdstip, maar dat er zoveel mensen waren, zegt veel. Ongelooflijk.'

Na het behalen van de landstitel woensdagavond vierde Ajax tot in de vroege uurtjes het kampioensfeest. 'Het zijn wel zware dagen, haha', lacht Van de Beek, die de vraag krijgt of er ook mensen waren die niet dronken waren. 'Die heb ik niet veel gezien. Wie het meest gek was? We hebben best veel gekken, iedereen ging wel los. Ja, Kasper (Dolberg. red.) kan wel losgaan hoor, haha.'

Na de huldiging van donderdagmiddag maakten de spelers van Ajax zich op voor een nieuw feestje. 'We blijven feesten', zegt de middenvelder, die de vraag krijgt of hij volgend seizoen weer met de schaal in Amsterdam staat. 'Dat zou heel goed kunnen, ja. Je weet het nooit, maar het zou een hele goede optie zijn', hint hij naar een langer verblijf bij Ajax.

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Numero34
Mooi om ook eens deze kant van onze jongens te zien. Je ziet al het hele seizoen dat er een goede sfeer heerst in de groep en daarom is het nu extra genieten om ze zo te zien ontladen na een mooi en lang seizoen.
0 0