[Update] Ajax Vrouwen bijten het spits af

FinnDekker, 16-05-2019 om 16:25, 12113 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Niet alleen Ajax 1, maar ook de Ajax Vrouwen worden donderdagmiddag gehuldigd op het Museumplein. Dit omdat ze afgelopen weekend de KNVB Beker voor vrouwen hebben gewonnen.

De huldiging van de dames vindt plaats tijdens de huldiging van de Ajax mannen. Om 16.15 uur, een kwartier nadat alle festiviteiten beginnen, betreden de vrouwen het podium om de gewonnen KNVB Beker te tonen aan het publiek.

Afgelopen zaterdag trokken de vrouwen aan het langste eind in de finale van de KNVB Beker. PEC Zwolle werd met 2-1 verslagen. Linda Bakker en Vanity Lewerissa scoorden voor hun ploeg.

De huldiging van beide teams is te volgen via het officiële YouTube-kanaal van Ajax. De uitzending start om 15.30 uur

Update - 16.25 uur (16 mei 2019) - Ajax Vrouwen bijten het spits af

De Ajax Vrouwen zijn gehuldigd op het Museumplein. De vrouwen toonden het Ajax-publiek de gewonnen KNVB Beker. 'Het is echt heel gaaf, echt super', vertelt speelster Kika van Es aan FOX Sports.

Bestel nu het nieuwe thuisshirt van Ajax!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Cisco2
Leuk. Vind t niet meer dan normaal dat zij ook een huldiging krijgen.
2 0
JariJari
Hebben geluk dat Ajax een huldiging heeft en het kunnen combineren anders komt er natuurlijk geen hond op af.
3 -1
AFCAjax
Is een beetje hetzelfde als de Ajax amateurs te huldigen op het museumplein, al zouden die de vrouwen oprollen met 14-0.

Dit elftal krijgt alleen maar aandacht omdat ze vrouw zijn.
4 -7
JariJari
Eens. Als ze echt goed waren deden ze wel mee in normaal voetbal.

Ik kijk ook geen special olympics ofzo.
0 -1
ram
Zucht...
2 -1
niquedegraaff
Zit wel een kern van waarheid in. Het wordt extreem opgepompt. Mooi an de ene kant, extra aandacht. Mag wel. Maar aan de andere kant een gemaakt sfeertje zeg maar..
1 -1
nosrettep
Gadverdamme, altijd weer dat machogelul.

Mensen als jij zijn de hoofdreden dat vrouwenvoetbal nog een flinke inhaalslag moet maken. En mensen als jij zijn de hoofdreden dat dat nog steeds moeilijk is.

Als jij eens stopt met denken dat je geslacht spontaan op de grond valt als vrouwenvoetbal ook aandacht krijgt, hebben ze misschien de kans om verder te groeien.
3 -3
JariJari
Waarom bestaat "vrouwenvoetbal"? Laat ze lekker met de mannen meedoen. Hoe het nu werkt is discriminatie, ze zijn niet gehandicapt.
0 0
AFCAjax
machogelul? het is gewoon een niveau van 3x niks in de 3e klasse amateurs degraderen ze gewoon..
Daar zit niemand op te wachten. waarom zou dat geforceerde aandacht moeten krijgen.. als ze fantastisch voetbal laten zien komen de mensen vanzelf kijken.
Als vrouwenvoetbal van enig niveau was dan zouden vrouwen gewoon bij de mannen meedoen.
1 -1
nosrettep
Je bevestigt exact mijn punt.

Je wil er geen aandacht aan geven, maar fantastisch voetbal krijg je in dit geval alleen maar als het aandacht krijgt en er meer geld naartoe gaat.

Vrouwenvoetbal is altijd een ondergeschoven kind geweest en er was nooit geld voor. Dan kun je ook niet verwachten dat er op niveau gevoetbald wordt. Types als jij zorgen er alleen maar voor dat die situatie in stand gehouden wordt. Dat je dat niet begrijpt is weer heel erg typisch.

Dus ja. Machogelul.
1 -1
AFCAjax
Vroeger deden vrouwen gewoon mee bij de mannen, tenminste zo ging dat hier die vrouwenelftallen zijn hier iig een recent fenomeen, puur omdat vrouwen gewoon niet zo goed kunnen voetballen, de beste vrouwelijke voetballer zou in de keukenkampioen divisie niet meekunnen.

zelfde als met de wnba.. vrijwel al die teams draaien verlies en dat word gecompenseerd door de inkomsten van de mannen.. tegenwoordig moet er allemaal geforceerd aandacht voor vrouwen sport komen je reinste bullshit niemand zit erop te wachten anders kwamen de mensen wel kijken.
0 0
Ajax#1900
Klopt, maar helaas kan een deel van de mensen gewoon niet meer logisch nadenken lijkt het. Tunnelvisie denk ik.
0 0
jariafca020
Mooi!
1 -1
Mocrodammerr
dan schreeuwen ze massaal... "wij wille tietuh zien"
1 -5
Adios
Daar moet een beker in ;)
2 -2
ditisdebeslissing
dat zou intens triest zijn.
4 -3
Mocrodammerr
ja precies..boobs hebben ze niet.
3 -4