Veltman: 'Appeltje te schillen met De Graafschap'

JesseTH, 14-05-2019 om 19:30, 6044 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman is vastbesloten om de competitie op bezoek bij De Graafschap goed af te sluiten. Niet alleen door het binnenhalen van de titel, maar ook door oud zeer weg te spelen in Doetinchem. Na de wedstrijd kan het feest losbarsten, al gebeurde dat zondag in de Johan Cruijff ArenA ook al.

'Ik denk dat dat ook wel een beetje hoort als officieus kampioen', vertelt de verdediger in gesprek met VTBL. 'Dat mag wel een beetje gevierd worden. Je bent officieus kampioen, maar je wilt gewoon die schaal omhoog houden. Dan weet je het pas echt zeker. Iedereen weet dat we nog een appeltje te schillen hebben met De Graafschap. We moeten gewoon winnen daar, simpel.'

Na afloop van Ajax - FC Utrecht vond er in de Johan Cruijff ArenA een feest plaats waarbij het bijna leek alsof de schaal al uit was gereikt aan Ajax. In werkelijkheid gebeurt dat woensdag pas door Sonny Silooy, maar wel ging het feest zondag nog even door. 'We zijn nog even de stad in geweest. We hebben lekker gegeten en een drankje gedaan.'

Denk jij dat Matthijs de Ligt scoort en Ajax wint van De Graafschap? Zet dan in en krijg 5,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
grannig mokum1
Het eerste sec al graafschap bij het strot pakken en 90min lang en hopen dat tadic de topscorer van eredivisie wordte
0 0
markk
Gewoon met het basis elftal spelen en doen alsof het de CL finale is. Je wilt het seizoen toch mooi afronden? Ik zou toch een beetje balen als PSV op punten nog gelijk zou komen met Ajax.
0 0
glob
Het is uiteraard onzin om De Graafschap de schuld te geven van het verliezen van de titel destijds. Ik was erbij en na een kwartier in de tweede helft was duidelijk dat het niet zou gaan lukken. Niemand die de oplossing wist en zeker Frank niet. Die maakte het allemaal nog erger. Blunder van de bovenste plank.
0 0
Labrador
Een beste appel. Die wedstrijd was de meest pijnlijke waar ik ooit ben geweest.
0 0
ajax4ever01
Huntelaar speelt morgen jongens dus wees gerust
3 0
FlyingDutchMan
Schitterend dat The Hunter bij zijn roots ons met een hattrick officieel kampioen maakt!!
0 0
BokkieBokstra
Een appeltje te schillen. Een hele grote appel.
4 -1
BrandjeXL
Hoe dan? Wij zijn kampioen en zij spelen 100% zeker nacompetitie er is voor beiden niks te winnen of te verliezen. Dat gejank naar de Graafschap moet eens stoppen. Wij toch Ajax en wij zijn toch de beste dus sta hierboven man.
2 -4
BokkieBokstra
Valt ook wel mee, maar als ik de naam de Graafschap hoor kan ik ik maar aan een ding denken. Zie ik weer de Boer daar ontgoocheld in de bus zitten. Toch een tikje gespannen voor vanavond.
0 0
BrandjeXL
Pfff heb je hem weer. Ajax heeft daar destijds zelf de titel verspeeld,mede door FdB die Millik eruit haalde en je zelf voor rust op 0-3 had moeten staan.
1 -6
Noxin
Inderdaad. Superspits Veltman had minstens 3 keer moeten scoren daar. Allemaal zijn schuld.
0 0