Bijna 5,5 miljoen mensen zagen Ajax-eliminatie

BVeenstra, 09-05-2019 om 09:10, 1377 views, Stichting Kijkonderzoek |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Bijna 5,5 miljoen mensen hebben woensdagavond naar de pijnlijke uitschakeling van Ajax in de Champions League gekeken. De Amsterdammers gingen in de Johan Cruijff ArenA met 2-3 onderuit, waardoor de finale niet bereikt is.

Op Veronica keken 4.840.000 mensen naar de wedstrijd, zo meldt Stichting Kijkonderzoek. De nabeschouwing op die zender werd door 1.711.000 mensen bekeken. Op Ziggo Sport keken er nog eens een half miljoen mensen naar de dramatische eliminatie van Ajax.

Ajax leek woensdagavond hard op weg naar de finale van de Champions League. Na de 0-1 zege in Londen leidde Ajax in het eigen stadion in de rust met 0-2. Na rust ging het echter mis voor de Amsterdammers, al leek het in de slotfase de finale toch te halen. Uiteindelijk ging het diep in de blessuretijd alsnog mis. Een paar seconden voor tijd maakte Lucas Moura de 2-3.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
De pijn is groot..
0 0
behangdelul
Was gisterenavond weer zo genieten van El Sierd...
0 0
Mocrodammerr
dit doet zoveel pijn man.
0 0
koenos1
Het idee dat het weer kan. Een kleine revolutie voor de clubs die dachten dood en begraven te zijn tegen de financiële agressie van de grootmachten en oliesjeiks. Dat je dan uiteindelijk niet de finale haalt is meer dan zuur, maar Ajax laat de wereld zien hoe er gevoetbald moet worden en dat aansluiting wel degelijk mogelijk is met een goed beleid. Alleen dit maakt mij al meer dan trots.
0 0
Leviathan
Wel bizar veel kijkers dat zegt ook wel genoeg over de prestatie van Ajax. Nu op naar NR 34 en maximaal naar Amsterdam komen voor de huldiging van deze helden
0 0