Blind: 'Je hunkert naar een prijs'

NielsOpdam, 05-05-2019 om 21:15, 4034 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind is erg blij met de bekerwinst van Ajax. De centrale verdediger weet dat er in Amsterdam 'gehunkerd werd naar een prijs' en dat maakt hem extra tevreden, zo vertelt Blind in gesprek met FOX Sports. 

'Dit is de eerste', opent de mandekker na het winnen van de KNVB Beker. 'Hopelijk kunnen we nog meer prijzen pakken.' De verdediger kopte Ajax na 38 minuten eigenhandig op voorsprong na een voorzet van Dusan Tadic. 'Het was een beetje op gevoel, want normaal kop ik ze niet zo in. Een heerlijk gevoel dit.'

'Het leeft heel erg in Amsterdam', gaat Blind verder over het veroveren van zilverwaar. 'Je hunkert naar een prijs. De afgelopen jaren heb ik ook gekeken als supporter en dan hoop je elke keer dat er een prijs naar Amsterdam gaat. Dit is de eerste, hopelijk kunnen we nog meer prijzen winnen.'

Goede vorm van Blind

Zelf is Blind de laatste weken ook in een goede vorm en dat heeft volgens hem ook te maken met zijn partner in het hart van de verdediging. 'Ik doe m’n uiterste best. Het duo met Matthijs (De Ligt, red.) is fantastisch. Het lijkt of alles klopt bij ons, zowel binnen als buiten het veld. Dit gevoel moeten we vasthouden en koesteren.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schip
Blind was weer sterk, zo belangrijk in deze fase. Tadic en Ziyech lijken een beetje in hun reserves te zitten. Tadic oogde wat bleek. Hopelijk herstellen ze goed.
1 0
talent020
komt wel goed, zeker Tadic weet wanneer hij tot het uiterste moet gaan, die is ookal in de 30, die doseert het wat meer, op naar Woensdag!
0 0
NouriVandeBeek
Zo blij dat Daley Blind onderdeel is van dit team. Echte Ajacied. Doet het maar toch bij zijn terugkeer.
3 0
MPAjax
Daley is terug en ze winnen weer een keer een prijs, wat zullen de mensen denken die het niet in hem zagen in 2011/2012 :-) zelfde als geval met Ten Hag, zonder kritiek, verbetering op voetbalvlak of met kritiek, verbetering? Wie zal het zeggen.
4 0
ghouleseddik
Wat een hernieuwd respect dwingen we af in 't buitenland: https://www.bbc.com/sport/football/47961674

Argentinos Juniors: The 'Argentinean Ajax' where Diego Maradona emerged

Where Europe has Ajax Amsterdam, South America has Argentinos Juniors. Both clubs stand for two things most of all: a love for the ball and a devotion to their youth academies.
1 0
JanTa
Blind was weer de man van de wedstrijd.
4 0
JordyAjacied
Off; Ziyech en Ajax is ook weer een gelukkig huwelijk, weer goed met fans, goed met ten Hag lacht ontzettend veel. Poste zojuist zelfs een foto op Instagram, sinds die ruzie met Ajax fans bij de bus heeft hij niks meer van Ajax gepost, hopelijk blijft hij nog een jaar.
4 0