Ten Hag: 'Voetballen voor zichzelf, niet voor Ajax'

JesseTH, 03-05-2019 om 16:20, 8141 views, AS |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Erik ten Hag neemt het Willem II niet kwalijk dat PSV de onlangs door hun gespeelde uitwedstrijd in Tilburg eenvoudig won. Er was na afloop het een en ander te doen over de inzet van de ploeg van Adrie Koster, maar de oefenmeester van Ajax kijkt daar niet eens naar.

'Ik denk dat ze voor zichzelf voetballen en niet voor Ajax', aldus Ten Hag op de persconferentie voorafgaand aan de bekerfinale van zondag. 'Wij moeten ons eigen werk doen. Wat tegenstanders in competitie doen, moeten zij weten.'

Wel hebben de Tilburgers Ten Hag dit seizoen verrast, in positieve zin. 'De laatste jaren waren ze wat kleurloos, maar nu hebben ze duidelijk weer wat kleur op de wangen. Ze hebben een positieve spelopvatting, spelen attractief en leuk voetbal en dat is uiterst knap.'

Denk jij dat Matthijs de Ligt, namens Ajax, een kopgoal maakt tegen Willem II? Zet dan in en krijg 8 keer je inzet terug!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MrPink
Zelf gwn die 2 potjes winnen. Klaar. Fuck psv
1 0
trooop
Klasse reactie. Daar kan de almaar uitdijende kleuterschare hier op AS nog wat van opsteken.
9 -3
Petterson1964
Echt he.
1 -1
FWAjacied
Mijn idee. Steeds maar afgeven op de calimero's van PSV, maar ondertussen reacties plaatsen waar zelfs Mark van Bommel zich voor zou schamen.
2 -1
Schip
Eensch.
2 -1
jollie18
Ten Hag kan niks anders dan dit zeggen. Maar Willem II mag best verliezen van PSV maar niet op deze manier. Aan Ajax de taak om dit af te straffen zondag.
5 0
Marcao
Willem II heeft nul keer op goal geschoten. Schandalig. Hopelijk vernederen we ze in de Bekerfinale.
4 0
Redrum
Dit is een hele nette en volwassen reactie van Erik. Knap dat hij dit op kan brengen, want het is natuurlijk een regelrechte schande wat Willem 2 heeft laten zien tegen psv. Ik kan me een bepaalde coach bedenken die heel anders had gereageerd.
8 -1
Ajacied33
Klopt, vooral als hij de wedstrijd zelf niet gezien heeft en zich laat influisteren door zijn kinderen hoe de pot gegaan is...
4 0
Redrum
Haha precies, wat een ongelofelijke kneus is die gozer toch ook echt.
1 0