Tadic verwacht dat Ajax klaar is voor Son

BVeenstra, 02-05-2019 om 09:25, 8014 views, Tribal Football |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Dusan Tadic verwacht dat Ajax volgende week woensdag klaar zal zijn voor Heung-min Son. De aanvaller van Tottenham Hotspur was geschorst voor de heenwedstrijd tegen Ajax, maar in Amsterdam zal hij zeer waarschijnlijk aan de aftrap verschijnen.

'Son is een geweldige speler en hij is erg belangrijk voor Tottenham. Het zal moeilijker worden voor ons, maar wij zullen ons eigen spel spelen. Dat doen we altijd', zegt Tadic tegenover The Mirror. 'Tegen Juventus en Real Madrid, topclubs, hebben we laten zien dat we beter zijn. We spelen goed voetbal, met veel persoonlijkheid, en we zullen daarmee doorgaan. Dat is onze grootste kracht.'

Tadic had veel verwachtingen bij zijn transfer van Southampton naar Ajax. Dat de club het zo ver zou schoppen in de Champions League had hij niet verwacht. 'Ajax is een club waarbij men nooit tevreden is. We willen altijd meer en nu willen we de finale bereiken.'

Premier League

Tadic speelde in de afgelopen jaren in de Premier League, waar hij merkte dat het als aanvaller erg lastig is. 'Je krijgt niet veel bescherming. In Europese wedstrijden is het heel anders. Je krijgt meer bescherming. Ik houd ervan om bij Ajax te spelen. We lijken tegen ieder team te domineren', aldus Tadic, die de laatste tijd vooral als spits speelt. 'Ik krijg op die positie veel vrijheid. Ik kan lopen waar ik wil. Ik houd ervan om die vrijheid te hebben en ik werk graag hard voor het team.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Redrum
Ik heb eens naar de statistieken van de Spurs gekeken en daarin valt op dat ze zelden gelijk spelen. In de competitie hebben ze 23 keer gewonnen, 12 keer verloren en slechts één keer gelijk. In uitwedstrijden hebben ze 7 keer verloren en 10 keer gewonnen. Van die 10 gewonnen uitwedstrijden zaten er maar 3 clubs bij uit het linkerijtje (Everton, Wolverhampton en Leicester). De nummers 7, 8 en 9. In de Champions League hebben ze 5 keer gewonnen, 4 keer verloren en 2 keer gelijk gespeeld. Uit hebben ze maar één potje gewonnen van Dortmund met 0-1. Nou zegt dit niet misschien niet alles, maar het blijkt wel dat Tottenham uit niet vaak wint en zeker niet van de echte topploegen. Ajax daarentegen heeft dit seizoen thuis slechts één keer verloren, van Real Madrid. Toch wel hoopgevende statistieken in mijn ogen, al biedt zoiets natuurlijk geen enkele garantie.
1 0
Aad82
Overtreding Sanchez op Tadic op die foto en zo ging het de hele wedstrijd met dat vasthouden. Matige scheids.
0 0
litmanendebest
https://www.youtube.com/watch?v=NUagN1UuhwM&list=RDQMBuhMkOnSpq8&start_radio=1

3e goal is wel een lekkere actie hoor
0 0
Causio
Bij Ajax zijn we.......nooit tevreden!
0 0
JPM
Mensen, ik zat in Wembley om de Spurs aan te moedigen tegen PSV in november en Son was werkelijk dra-ma. Met afstand de slechtste van het veld, samen met die back die nu geblesseerd is (Aurier?).

Hij is de laatste tijd in vorm en het is een rappe speler met een mooie techniek die sinds Kane niet speelt ook meer in de spotlights staat / meer scoort, maar als Denzel f*cking Dumbfries deze vent volledig uit de wedstrijd kan spelen dan kunnen onze verdedigers dat ook.

Gewoon kort op zitten en geen ruimte geven. Het is een gevaarlijke speler zoals Lucas dat ook is, maar dat betekent niet dat we hoeven te bibberen voor ze. Valt allemaal reuze mee.

We pakken ze!
1 -2
Redrum
Als Ajax zijn eigen spel speelt dan komt Son niet veel in het stuk voor. De Spurs kunnen dan beter Llorente weer laten spelen en lekker die ballen naar voren pompen.
0 -2
AnsB
Ik verwacht dat beiden spelen en dat Moura op de bank zit.
Ik weet dat dit niet de normale opstelling is, maar Pochettino heeft wellicht gezien dat Llorente het de verdedigers knap lastig maakte, omdat alleen De Ligt een echte goede kopper is (en die meed hij, heel leep, waar mogelijk).
In de doorstartende/aansluitende Son en Delle Alli heeft hij ideale afspeelmogelijkheden.
0 0
Schip
Eens, al hebben ze dan wel weer meer aan Son om Llorente heen dan Moura.
0 0
glob
Mazraoui rechtsback, dan heb je met Nico en mazraoui twee extra middenvelders in balbezit. Frenkie en Lasse meer centraal blijven en het probleem is opgelost.
0 -2
Sanalologo
Son moet je niet de ruimte geven, gewoon kort erop zitten en met steun van het publiek gewoon de wedstrijd afmaken en op slot gooien.
0 -1
munser
misschien is het wel een voordeel wanneer son meedoet. kunnen ze minder de lange bal spelen zoals met llorente. zal vast een prima speler zijn, maar geen ronaldo
0 -1
KleinMiljoen
We verliezen niet van Lewandowski. We winnen van Bale en Modric. We winnen van Ronaldo. En nu moeten we bang zijn voor een Koreaans aanvallertje van een Engelse subtopper? Hou op hoor
1 -2
SfeervakZuid2
Te arrogant weer. Vorig jaar niet eens Europees.

Ik ben een trotse Ajacied, finale EL en halve finale CL. Maar we hebben nog niks behalve aanzien in heel Europa.

Spurs zijn nog steeds bij macht om ons alsnog eruit te knikkeren. Beetje meer relativeren mag wel. Al heb ik er wel vertrouwen in dat onze boys het kunnen
3 0
KleinMiljoen
Iedereen doet net alsof Son van het niveau Messi is. Spurs is gewoon een baggerploeg
0 0
Hagmag
Is Son klaar voor Ajax ?
1 0
Daniii
Krijg beetje het gevoel alsof het Juve met of zonder Ronaldo is, dat Son niet speelt voor Spurs.

Zeg maar alvast tegen Valverde dat hij Messi moet opstellen, want we willen ook tegen hem spelen!
0 0
Jelephi
Mensen doen alsof Son de nieuwe Cruijff of Pele is. Hou op zeg.
3 0
Simpelishetmoeilijkst
Ze denken daar dat hij beter is dan Messi, domkoppen!
0 0
Schip
Nee, maar hij is een speler met diepgang. Die hebben Llorente en Mousa niet echt. Hij scoort makkelijk en het verschil is niet groot in goals.

Maar goed. Ajax zal sowieso meer grip moeten krijgen op de 4-4-2 van Spurs. Lukt dat niet, dan wordt het 90 minuten lang billenknijpen en vechten. Lukt het wel, dan gaat Son niet het verschil vormen. Mogelijk moet Nico steeds het middenveld in om een extra man te creeeren.
0 -2
terminator10
moura geen diepgang??????????????? volg jij voetbal??
0 -1
Schip
Ja. Heb jij de wedstrijd tegen Ajax gezien? Heb jij Moura ooit in de diepte zien gaan en niet in de bal zien komen? Dat hij snelheid heeft en helemaal naar de achterlijn kan lopen betekent niet dat je diepte in je spel hebt vriend. Son is een compleet ander soort spits.
0 0
Frank1978
Is natuurlijk een geweldige speler, maar Ronaldo, Lewandowski, Bale enz. zijn ook niet bepaald de minsten. Als AJAX alles geeft, zie ik het goed komen in hopelijk een kolkende ArenA...
1 0
Danos
precies er wordt nu en beetje gedaan of Son het 8ste wereldwonder is.
3 0