Mazraoui snel hersteld: 'Wonder boven wonder'

BVeenstra, 02-05-2019 om 08:50, 2946 views, NRC |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui noemt het een 'wonder boven wonder' dat hij dit seizoen nog in actie kan komen voor Ajax. In de kwartfinale van de Champions League tegen Juventus raakte hij na een duel met Paulo Dybala geblesseerd aan zijn enkel en de eerste diagnose schetste zwarte perspectieven, zo laat hij weten aan het NRC.

Mazraoui vertelt dat hij te horen had gekregen dat hij één enkelband had afgescheurd, terwijl een andere was ingescheurd. Twee dagen later kon Mazraoui echter alweer lopen zonder krukken. 'De dokter zei al: het is per persoon verschillend hoe je herstelt. Gelukkig ben ik een persoon die er snel bovenop komt.'

Tegen Tottenham Hotspur begon Mazraoui vanaf de bank. Een halfuur voor tijd kwam hij in het veld voor Lasse Schöne, als middenvelder. 'Als je er vanaf het begin instaat, groei je mee met de wedstrijd. Nu kom je erin: gelijk heen en weer, heen en weer, druk zetten, naar voren, weer terug. Ik moest na twintig minuten wel even ademhappen, kijken hoe lang we nog moesten.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Maar dan ook gewoon starten op de rechtsback positie. A team gaat nu prijzen pakken. Ajax go go.
0 0
AlexIbarra
Klinkt zeker niet als een topfitte speler, ik verwacht dus meer Veltman de komende tijd.

Raar dat dit bericht naar buiten wordt gebracht, tenzij het een rookgordijn is en hij op een of andere manier toch 110% is.
0 0
markk
Misschien, heeel misschien was het een foute diagnose en was de enkelband niet afgescheurd.
0 0
EuforischeRealist
Snel herstel is in deze dus gewoon een manier om niet te hoeven zeggen dat de eerste diagnose totaal verkeerd was?
1 0
PetrusKeizer
jongen, in 1 woord: fantastisch. Dit is niet alleen een 'fysiologisch wonder'. Jij hebt een ongelooflijke sterke wil. Anders gaat het zo niet.
1 0
Sterretje73
Hmm dat is inderdaad een godswonder. Een afgescheurde enkelband en dan binnen 2 dagen weer lopen @ praise the lord for this miracle !!! ;-)
0 0