Veltman schrok van bloedende Vertonghen

BVeenstra, 01-05-2019 om 10:10, 11337 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman vond het dinsdagavond akelig om te zien dat Jan Vertonghen bijna flauwviel tijdens het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en Ajax. De oud-Ajacied kwam in botsing met zijn teamgenoot Toby Alderweireld en André Onana, waarna hij hevig bloedde en zich minutenlang liet behandelen.

De Belg kwam daarna nog wel het veld in, maar al snel gaf hij aan dat hij niet verder kon. De verdediger wankelde op zijn benen en moest vervolgens met steun van de medische staf naar de kleedkamer gedragen worden. 'Het was heel akelig om te zien', zegt Veltman in gesprek met De Telegraaf

Veltman legt uit wat hij zag. 'André kwam uit en nam Toby en Jan mee. Ik zag hem liggen met overal bloed, ook in z'n ogen. Toen hij aan de zijlijn stond dacht ik: hij kan wel door, maar hij zei op een gegeven moment dat het niet ging. Uiteindelijk moest hij er echt af, want hij had het niet meer. Hij viel half flauw.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Simpelishetmoeilijkst
Vond Veltman uitstekend spelen, en dan vind ik het niet eerlijk dat hij zo vaak werd afgekraakt in het verleden. Heft zich prima opgetrokken asn het top niveau van Europa! Jammer van Vertonghen.
1 0
altijdwelwat
Veltman was gister cijfermatig de beste verdediger , won veruit de meeste persoonlijke duels, en was zelfs in de passing beter dan de Ligt. Ik vond Tagliafico een mindere wedstrijd spelen , onrustig en matig in de duels.
1 0
Rood Gevaar
Was verschrikkelijk om Jan gisteren zo weggesleept te zien worden.
1 0
Gecko
Idd. Toen ging Tottenham ook beter voetballen.
0 0