Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De Jong hoopt op Eiting: 'Zou ik mooi vinden'

FinnDekker, 29-04-2019 om 13:55, 7209 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Frenkie de Jong zou het mooi vinden als Carel Eiting zijn vervanger wordt op het middenveld bij Ajax. De talentvolle middenvelder begon dit seizoen vaak in de basis, maar zit nu al maanden aan de kant wegens een blessure. In de podcast van Ajax bespreekt De Jong de kwaliteiten van Eiting.

'Ik hoop het, dat zou ik mooi vinden. Volgens mij heeft Carel al laten zien dat hij meer dan goed genoeg is voor Ajax 1. Ik denk dat hij een speler is met heel veel potentie. Hij heeft het aan het begin van dit seizoen ook heel goed gedaan in de wedstrijden waarin hij speelde, dus ik denk dat hij het zeker makkelijk aankan', aldus de middenvelder over zijn collega.

Ook Razvan Marin zou een potentiële kandidaat kunnen zijn als opvolger. De Roemeen tekende onlangs bij Ajax en voegt zich deze zomer bij de groep. 'Het is niet aan mij om die vervanger te kiezen. Ajax heeft al heel veel goede spelers en ze hebben enkele jongens aangetrokken met kwaliteit.'

Denk jij dat Ajax, net als bij Juventus, met 1-2 wint van Tottenham? Zet dan in en krijg 9,40 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajaxtrouw
Lief van De Jong dat hij vriendje wil helpen, verder grote onzin natuurlijk
0 -1
EricAjax1
Hoe gaat het mer Eiting trouwens? traint ie alweer?
0 0
stefanwillem
Nee. Eiting heeft niet het niveau en verzoop in de wedstrijden dat hij mee mocht doen.
1 -3
ajaxinho
Bedoel je Ajax - Sturm Graz?

Zonder Eiting hadden we
niet in de CL gespeeld.
2 0
stefanwillem
Jij bent met Huntelaar in de war denk ik.
0 0
AFCAPolarBear
Ik hoor niemand over Matusiwa. Ik vind dat persoonlijk echt een beest! Een soort Seedorf, speelt volgens mij goed en functioneel bij De Graafschap en vond de enkele wedstrijd die hij voor Ajax 1 speelde ook echt wel goed. Is wel meer een speler als vervanger voor Schöne, maar je hoort weinig van hem
2 -1
diamanti
Moet zeker terugkomen. Is sowieso lekker om zo'n type in je selectie te hebben.
0 0
off
Klopt, was tegen Groningen ideaal geweest als invaller toen we achteruit liepen. Of tegen Heerenveen toen we het weg begonnen te geven.
0 0
de-Ajacied
Inderdaad Matisiwa stak er bij Jong Ajax al vaak bovenuit, net zoals dit jaar Gravenberg al vaak de uitblinker is
1 0
ghouleseddik
Hoort zeker een kans bij het 1e te krijgen in de voorbereiding!
0 0
A'dam Oud-West
Eiting en Marin samen op het middenveld is echt het ideaal voor volgend seizoen. Marin heeft het loopvermogen en de dribbel van De Jong, maar ook een betere trap en doelgerichter. Carel voegt daar de passing, intelligentie en tackles aan toe. Frenkie 1 op 1 vervangen gaat niet lukken, maar je kan het middenveld wel anders invullen om zo tot eenzelfde doel te komen.
5 0
off
Eens, zat vanochtend alleen nog te denken aan Sinkgraven op de positie van de Jong.
Heeft verdedigend de meters gemaakt, heeft ook dat draaien en kan het spel verdelen.
1 -2
TomAjaciedd
Wat ben ik blij dat AS reageerders niet over het selectie beleid en de opstelling gaan. Sinkgraven op de plek van de jong?? Dan zet je niet 1 stap terug maar 10.
1 -6
geDaante
Je zet sowieso stappen terug, maar Sinkgraven is qua kwaliteiten ideaal. Draait en keert zeer makkelijk, kort en vlot, is snel en vrij explosief, lichtvoetig, technisch, passt makkelijk, handelt vlot.

Wat hem lang heeft tegengewerkt is gebrek aan (zelf)vertrouwen, maar speelde onder Bosz als back een zeer sterk seizoen.
2 0