'Reserveplek Vinícius biedt Neres kans op Copa'

JesseTH, 25-04-2019 om 18:35, 10377 views, Globoesporte |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Vinícius Júnior zal volgens Globoesporte mogelijk opnieuw niet opgeroepen worden voor het Braziliaanse elftal en dat kan mogelijkheden bieden voor David Neres om deel te nemen aan de Copa América. De jongeling van Real Madrid raakte geblesseerd in de Champions League-ontmoeting met Ajax en is nu zijn basisplaats kwijt bij zijn club.

Sinds afgelopen vrijdag traint Vinícius wel weer met de groep mee, maar bleef afgelopen weekend op de bank tijdens de 3-0 overwinning van Real Madrid op Athletic Bilbao. Zinedine Zidane, die na het ontslag van Santiago Solari weer trainer is van de Koninklijke, vraagt om geduld omtrent Vinícius.

Tite, de bondscoach van het Braziliaans nationaal team, zal de trainingen en eventuele wedstrijden van het talent volgen, maar naar verwachting speelt Vinícius ook donderdag niet. Dan treedt Real Madrid aan tegen Getafe. Tite moet op uiterlijk 17 mei zijn definitieve selectie voor de Copa América doorgeven en de laatste keer dat Vinícius afwezig was bij Brazilië, werd Ajacied Neres opgeroepen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
milan-jantje
Mooi weer 20 miljoen meer waard.
0 0
Red Devil
Hij verdiend het ook om mee te gaan naar de Copa.
1 0
rodnet
Na het uitstekende debuut van Neres zou het merkwaardig zijn als hij niet wordt opgeroepen. Van mij hoeft het niet maar het lijkt me dat hij behoorlijk indruk heeft gemaakt.
1 0
gi0vanni
Mooi voor hem maar slecht voor Ajax. De hoeveelheid wedstrijden is groot. Beter zou zijn dat spelers lekker in de zomer op vakantie kunnen maar dat is niet mogelijk met al die tournooien.
0 0
Tscheu
Hij wordt toch verkocht
0 0
Sterspeler
Ik heb niet de indruk dat Neres weg wil. Bovendien heeft hij toch nog een langlopend contract?
0 0
gi0vanni
Alleen als Ajax een vervanger kan strikken misschien maar er mogen er dit jaar dus niet zo veel weg. Denk dat ze na de Jong, Ziyech en de Ligt de rest aan hun contract houden of alleen bezopen bedragen accepteren. En dan moet er dus ook een goede vervanger komen.
0 0
ajaxinho
Bezopen bedragen zullen komen.
Zeker als we de CL-finale halen.

Neres en Tagliafico zijn directe versterkingen voor elk team.
Een goede scout weet dat zij onmisbaar zijn voor Ajax.

Ajax moet alvast vervangers benaderen.
1 0
0h0Litmanen0h0
Finale is 7 Juli dus als je geen voorronde hoeft te spelen (CL winst :D) dan heb je best nog paar weekjes vakantie. Plus het is in Brazilië dus hij kan daar gewoon lekker blijven.
0 0
AFCA-B93
Als ik Zidane was zou ik de rest van de competitie Vinicius zoveel mogelijk minuten geven indien fit. Real speelt toch nergens meer voor, zo kan die jongen lekker ervaring op doen
1 0
PetervanAmsterdam
Maar Neres zat dinsdag ook op de reservebank...
2 0
JariJari
Opladen om te schitteren in de CL!
0 -1