'Ajax pakt door en maakt werk van Ødegaard'

JesseTH, 24-04-2019 om 20:32, 31337 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Na het aantrekken van Kjell Scherpen, Kik Pierie en Razvan Marin hoopt Ajax snel de vierde aanwinst aan zich te binden. De Amsterdammers richten het vizier nu serieus op Real Madrid-huurling Martin Ødegaard, zo meldt Voetbal International.

De Amsterdammers zouden de twintigjarige Noor al langere tijd op de radar hebben en zien in hem nu de opvolger van de hoogstwaarschijnlijk vertrekkende Hakim Ziyech. Ajax weegt op dit moment de opties af om Ødegaard aan te trekken, maar enkele clubs uit Spanje bieden daarbij concurrentie.

Tijdens het huidige seizoen speelt Ødegaard op huurbasis bij Vitesse. Real Madrid verhuurde hem aan de Arnhemmers en daar is hij een van de bepalende spelers. In Madrid heeft het talent nog een contract dat loopt tot medio 2021.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Tja, sportblaadjes moet vol geschreven worden en verkocht. Levert de makers, vaak leugenaars, geld op. Dus maakt niet uit wat erin komt, als de oplage maar verkocht wordt. Marca in Spanje is daar een goed voorbeeld van.
0 0
vdhaas
Ljjkt me onhaalbaar omdat hij behalve real speler ook real fan is, en omdat hij kennelijk 5 miljoen per jaar verdient.
0 0
GinoAFCA
https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/875573/marca-real-madrid-ziet-potentie-degaard-in-en-wil-hem-niet-verkopen-aan-ajax.html laat dan maar. huren al helemaal niet
0 0
Leprechaun
Ik geloof er echt geen zak van. Die jongen gaat nooit van z'n leven een eerlijke kans in het eerste krijgen.
0 0
chloorbestendig
Ik heb vorige week 34 seconden van een youtube filmpje gezien waarin hij een bal verloor, dat hele scoutingapparaat van Ajax snapt er geen klote van! #overmarsout #tenhagout #vdsarout !
0 -3
Van Reenen
Als je écht chloorbestendig bent, zou ik er maar eens een paar minuten in gaan zitten. De jalouzie druipt eraf. Neem huilie, huillie, maar mee in bad.
0 0
Aeter
Sarcasme?
0 0
SuperKanu
Mooi man! Het getal 34. Zoveel titels hebben we op 15 mei gewonnen.
En nu terug naar het lampegatforumpje hè.
0 0
Schip
Hij heeft echte kwaliteiten en lijkt op basis van de tweede seizoenshelft nu ook wel te beseffen dat hij geen eeuwig talent moet worden, maar er gewoon moet staan elke wedstrijden.

Ik zie nog geen heilig vuur om bij Ajax te willen spelen, omdat hij zo verknocht is aan Real. Maar op het moment dat Real hem verkoopt, lijkt me dat bij hem dat kwartje wel moet vallen. Er is maar een manier naar een club als Real en dat is uitblinken op CL niveau bij een andere club.

Verder ben ik benieuwd wie ze gaan aantrekken als opvolger van De Ligt. Dat wordt echt een sleutelpositie. Zeker als je zonder verdedigend ingestelde 6 speelt en met een echte voetballer als Blind op 4. Die overigens als een kei staat te verdedigen de laatste tijd. Maar kopsterk en fysiek dominant zal hij nooit worden. Dat moet de 3 naast hem wel zijn.
0 0
Frank1978
Zeer welkom wat mij betreft!
2 0
PJSM
Voor nu zie ik nog niets in Pierie en scherpen. Maar goed gokje wagen voor 4mln, 4,3 mln is prima. Marin gehaald voor 12 mln en Odegaard straks voor 10- a 15 mln is voor Ajax ook wisselgeld. Hoop nog wel op 2 a 3 toppers. Alvares, Pavon en...... daarnaast zorgen dat er Max 3 a 4 spelers vertrekken. De rest proberen te behouden. Dan heb ik er voor volgend seizoen wederom vertrouwen in.
0 0
de-Ajacied
Dit jaar hebben we zo’n super elftal door grote talenten en hele goede aankopen. Ziyech, Neres, Blind en Tadic waren best duur maar stonden garant voor kwaliteit.
Met Marin, Ödegaerd zit je een niveau daaronder en met Pierie en Scherpen hoop je dat ze het nieau van Jong Ajax kunnen aantikken
Daarom moeten we dít jaar echt kampioen worden
2 0
Daveajax1976
Odegaard , marin welkom !
Goeie spelers
wij supporters moeten een aktie gaan beginnen: Ziyech nog 1 JAAR bij Ajax ! Ik denk dat hakim daar heel gevoelig voor is..
2 0
ajax4ever01
Als Neres en Tadic ook blijven dan wordt het volgend seizoen smullen
0 0
oudzuid2
ik zeg doen!
0 0
ETM
Nog niet zo lang geleden had ik een betoogje waarom ik Odegaard niet perse naar Ajax wilde zien gaan, maar ik moet bekennen dat ik inmiddels toch steeds warmer wordt van een eventuele komst. Ik heb hem nu tegen PSV en Ajax goed gezien, en dan zie ik toch wel een bijzondere speler. Dan heb ik het vooral over voetbalintelligentie. Daar hangt vaak de klepel bij jonge veelbelovende technische spelers.
Ook vind ik dat hij zich heeft laten zien in 2 wedstrijden waar het voor hem persoonlijk echt moest. Met labels als 'vervanger van Ziyech' kan ik verder weinig. Odegaard is geen Ziyech. En Ziyech is nog niet weg.
5 -1
Ajax2018
Dus je had een betoogje, ziet 2 wedstrijden en hebt het idee dat de klepel op de juiste plek hangt.. misschien transfersbeleid voortaan over laten aan mensen die zelf cl finales gewonnen hebben met Ajax, in de wereldtop hebben gespeeld en elke dag jaar in jaar uit er mee bezig zijn? Scheelt weer nutteloze betoogjes schrijven
1 -6
Joseph
Want een goede speler maakt ook een goede beleidsmaker?
0 0
Oeroeboeroe
iemand die spelers beoordeelt maakt geen beleid.
Dat hij (Overmars) ook beleid maakt heeft niets met dit functiedeel te maken.
0 0
ETM
Mijn god wat een giftige reactie. Wat doe jij dan op een Ajaxforum? Ben jij je er bewust van dat 100% van de gebruikers geen CL finale speelde?
Ik probeer net als iedereen te uiten wat ik bij een speler denk, en mijn mening is dus wat veranderd en dit leg ik ook uit. Ik voer daarmee niet het transferbeleid van Ajax uit.
Daarnaast is wat jij noemt geen garantie voor het aantrekken van de juiste speler. Dat maakt erover discussieren ook leuk.

Je wekt de indruk niet al te snugger te zijn. Geeft niet hoor, maar je neerbuigende reactie is laat ik zeggen tamelijk irritant.
3 -1
Pure
Ik vind dat hij wel een punt heeft eerlijk gezegd. Die 5 minnetjes snap ik dan weer niet. Altijd makkelijk roepen dat je een speler niet wil als er geen interesse is. Nu er toch interesse is wil je hem ineens wel. Dat is nogal hypocriet pik!
0 0
ETM
Waar heb je het in vredesnaam over? Een mening bijstellen is hypocriet?
Odegaard wordt overigens al heeeel lang besproken en of Ajax wel of geen interesse had is totaal niet relevant. (dat haal jij erbij) Ik heb toen (toen heel veel posters hier Odegaard wilde) mijn scepsis uitgesproken, maar ben daar van terug gekomen.
Wat is er zo moeilijk te begrijpen?

Jullie hebben alletwee absoluut geen punt.
0 0
DrD3k
Maar als je op het mogelijke vertrek van Ziyech in wil spelen en je Ødegaard aankoopt is hij toch in principe de vervanger van Ziyech?
0 0
ETM
Ja klopt. In die zin was Tadic ook de vervanger van Ziyech.
Maar wat ik bedoel is dat Ajax anders zal spelen als sleutelspelers vertrekken. En dat rollen binnen een team groeien naar gelang een team zich ontwikkeld. Maar je hebt gelijk. AM uit, AM in. Het is echter moeilijk te voorspellen wat de puzzel wordt. Neres is ook niet op zeker weg. Marin, van wat gezien heb is meer een AM dan een controleur. Ik kijk daarom nu meer sec naar of ik denk dat een speler de kwaliteit heeft om Ajax te helpen.
0 0
TheRiviera
Dat hij goed kan voetballen is overduidelijk maar persoonlijk zie ik het niet zo in hem zitten. Vooral op mentaal vlak denk ik dat Ødegaard tekort komt. Als hij in eerste instantie naar Ajax was gekomen had hij waarschijnlijk stappen verder geweest in ze carrière. Maar zoals vele koos hij voor het grote geld. Maar dan zou hij mogelijk nu wel interesse hebben? Waarschijnlijk omdat hij realiseert dat hij mogelijk niet eens mag banken bij Real?

En wat als hij toch naar Ajax komt een seizoentje goed speelt en dan Real of een andere grote club een zak geld voor ze gezicht laat hangen? Dan is hij waarschijnlijk zo weer vertrokken. Lijkt me niet een 100% toegevoegde waarde.
0 -2
Joseph
Geen talent ter wereld kiest op die leeftijd voor Ajax boven het contract dat Real Madrid hem bood. Sterker elk 16-jarig talent uit onze opleiding zou voor dit geld vertrekken, en dat zal niemand hem kwalijk nemen. 5 miljoen per jaar! Die jongen is al binnen voordat zijn carrière begonnen is, kan nu kiezen voor het sportieve plaatje..

Als er na een jaar een club komt die Ajax een grote zak geld voor houdt, zal hij misschien ook weer weg zijn. Maar als dat een reden is om een speler niet te nemen, moeten we misschien de selectie van Feyenoord over nemen, weten we zeker dat die tor het eind van hun carriere bij ons blijven..
1 0
DrD3k
Niet helemaal waar.
Zeg jij maar eens nee tegen 5mil per jaar.
Hij en heel zijn familie zijn financieel onafhankelijk gemaakt door Real. Hij had toen al heel goed door dat het een prestige strijd was, en dat hij wel degelijk voor Ajax wilde kiezen kan ik me herinneren. Niet voor niets dat ze zo een belachelijk salaris voor hem neer wilden leggen. Anders was hij zeker naar Ajax gekomen. Waarom wilde deze jongen eigenlijk verhuurd worden in de eredivisie? Zouden ze in Spanje niets met zo een jongen kunnen?
Of wilde hij graag weer bij Ajax op de radar komen?
0 0
Simpelishetmoeilijkst
Als deze jongen echt de top wil halen, dan wil hij zelf graag bij Ajax spelen.
1 0
Joseph
Hij krijgt nu 5 miljoen per jaar, hij zal inderdaad genoegen moeten nemen met minder om zijn carrière een goed vervolg te geven.
0 0
koenos1
Wie verwachten jullie nog meer helden?
0 0
robinozzi
Ödegaard en een opvolger van De Ligt en we zijn goed op weg
1 0
pizzapunt
Zoals de wijze van Bommel ooit zei: Als je garantie wilt, moet je een wasmachine kopen.

Zonder dollen, lijkt mij een typische Ajax speler! Kwalitatief ga je gewoon een halve stap achteruit over het gehele team gemeten. Wat er nu staat is uitzonderlijk en moeten we de resterende wedstrijden extra van genieten. De identiteit van Ajax is om met dit soort jongens mooie resultaten te behalen en daarom houd ik van de club. Laat het hem maar bewijzen, en als hij net zo goed gaat spelen als de afgelopen wedstrijd gaat dat wel goedkomen!
1 0
mallerd
Ødegaard, Pröpper, Pavon/Vargas/Anthony en dan nog een goede centrale verdediger en je hebt toch wel een lekker elftal weer voor volgend seizoen. Wat we nu hebben ga je gewoon niet meer terugkrijgen, dit is zo’n elftal waar je over 20 jaar nog over praat.
0 0
DrD3k
De Ligt en Frenkie zijn onvervangbaar maar de rest is te doen. Team bij elkaar houden en de spelvreugde bewaren is het allerbelangrijkst. En wie weet blijft Mathijs wel gewoon.
Alle vertrouwen in Overmars.
0 0
DrD3k
Hem wil ik er heel graag bij en hij lijkt ook graag naar Ajax te willen komen,
net zoals hij dat een aantal jaar geleden al wilde maar Real hem met een ongelooflijk salaris naar Madrid heeft gelokt.
0 0
eros
Scherpen en Pierie zullen vooral voor de toekomst gehaald zijn.
Voeg daar Sierhuis, Gravenberch, Traore, Schuurs, Ekkelenkamp, Kotarski, Kuhn aan toe en je heb aardige talenten voor de toekomst.

Odegaard en Marin zullen als directe versterking worden gezien.
Een eventuele Pavon, Anthony, Pröpper, Vetonghen of Alderweireld zullen worden gezien als buitencategorie.

Spelers als Labyad, Siem de Jong, vLeer, Cerny, de Wit, Eiting, Kristensen Orejuela verkopen.
1 -1
DUDE92
Ik denk dat Cerny, De Wit en Eiting vanaf de bank nog best nuttig kunnen zijn. Voor de rest met je eens, al vind ik 15m voor Pröpper wel echt te veel van het goede.
0 0
Jornnn
Prima aankopen als je deze weer aanvult met 2 top versterkingen deze zomer. We moeten niet de illusie hebben dat we de Ligt, Ziyech en Frankie kunnen vervangen door dezelfde kwaliteit. Maar je kan wel zorgen dat er over 2 jaar weer zo’n top team staat.
1 0
Godenzoon24
Wat verdient hij aan salaris bij Real? En nog een behoorlijke transfersom. Ik vraag me af of er niet wat beters te krijgen is voor zoveel geld. Zo overtuigend vind ik hem ook niet. Goed maar nog niet een elftal dragend. Niet zoals Ziyech bij Twente bv.
1 -2
Dolberg25
Hij verdient 100.000 per week las ik ergens.
0 -1
vdhaas
Als ajax hem 5 miljoen per jaar gaat betalen dan mogen behoorlijk wat contracten gaan opwaarderen lijkt me.
0 -1
Starring
5 miljoen p/j aan meerdere spelers? Dan is het grote geld bij Ajax snel verdampt kan ik je vertellen. Zie ik gelukkig niet gebeuren.
0 0
Voetbalverstand
Zoek op YouTube odegaard vs Ajax. mooi filmpje van 7 minuten waarin zijn klasse zeker zichtbaar is.
0 0
ST
Marin, Pierie en Odegaard zijn geen directe versterkingen in mijn ogen die van een vergelijkbaar niveau zijn als degene die ze moeten opvolgen. Een Pierie hebben we die niet zelf ergens in de jeugd rondlopen? Marin, die is toch veel minder dan Frenkie? Odegaard is toch nog lang niet op het niveau Ziyech? Ik besef mij dat het heel moeilijk is om jongens van zulk niveau naar de Eredivisie te halen, maar het is met Blind en Tadic ook gelukt. Ajax is nu echt wel in een positie om een niveautje hoger binnen te halen dan ze spelers die nu naar Ajax komen. Daarmee wil ik echter niet aangeven dat ik het niet zie zitten in de 3 nieuwelingen (als Odegaard doorgaat). Ik denk echter dat ze niet meteen volgens jaar in de CL er zullen staan. Ben benieuwd hoe jullie hierover denken.
2 -2
Ajaxbrl
Ik zie het ook meer als breedte versterkingen, ik verwacht nog wel wat grotere spelers voor de basis..
0 0
Kennykenkaa
Amen
0 0
Dolberg25
Marin zie ik wel als directe versterking. Iemand van het zelfde niveau als Frenkie is er nou eenmaal niet. Odegaard kan zomaar gaan verrassen. Heeft vreselijk veel talent en misschien rendeert hij wel heel erg bij een goed voetballende ploeg. Pierie is inderdaad niet heel bijzonder.
1 0
ajax4lifebaby
Frenkie kost 86m no shit dat we geen gelijkwaardige vervanger kunnen halen, maar wel waardige vervangers.
2 0
Ajax114
Ik ben het helemaal met eens maar dan ben je weer geen supporter en negatief. Terwijl je volgens de meesten hier elke speler moet steunen die ze halen. Geniet nog even deze weken van Ajax. Volgend jaar de sportieve vrije val, vrees ik.
0 -3
DonQ
Tuurlijk moet je elke speler die gehaald is steunen. Wat heeft het voor zin om aankopen neer te sabelen voor ze überhaupt minuten hebben gemaakt bij Ajax. Verder is duidelijk dat Pierie een project is voor de lange termijn, die is niet gehaald om volgend jaar even de Ligt op te volgen. Ook is Marin een compleet andere speler dan Frenkie, die zie ik eerder als een vervanger van Schone. Tot slot vind ik Odegaard enorm gegroeid dit seizoen. Die heeft alles om een fantastische speler voor Ajax te worden.
Sowieso vind ik het altijd een domme gedachtegang om te denken dat spelers altijd 1 op 1 vervangen kunnen worden.
2 0
Ajaxbrl
Prima toch lekker inversteren in een bredere selectie? Nu heb je maar 13 spelers waar het allemaal van moet komen..
1 0
Ajax114
Voor de bank zijn het goede aankopen. Mag hopen dat ze nog drie echte toppers aantrekken.
0 -1
Rdk1983
Vind t wel een aanvaller. En Van de Beek wil ik niet linie terug zien. Dus zal Ødegaard voor vleugel komen. Verdedigend is hij niet zo sterk als de Jong.
0 0
Rdk1983
Wel Ajax speler. Zou gaaf zijn als ie alsnog komt.
0 -1
Hagmag
Snel afronden deze aankoop svp.
1 0
PuurGeluk
Oké oké, zeker geen slechte aankoop. Maar...speelt Ziyech niet als rechtsbuiten bij ons en is Ødegaard geen aanvallende middenvelder? In dat geval hebben we dus een rechtsbuiten nodig. Of kan Martin óók rechtsbuiten?
2 -1
DonQ
Odegaard speelt ook hangend vanaf rechts bij Vitesse. Dus wat dat betreft komt zijn rol behoorlijk overeen.
5 0
PuurGeluk
Oh oké! Thanks.
0 0
AFC34
Ik zei gister ook al dat we Vitesse niet zo onder druk konden zetten en tot fouten te dwingen in de 1e helft omdat Odegaard telkens de goede oplossing had en goed weg draaide. Dit is exact wat Frenkie doet maar dan iets lager op het veld. Mocht Odegaard zijn rol overnemen, zou hij verdedigend iets beter mogen worden, aan de andere kant.. Als je hem hoger op het veld zet behoud je wel zijn scorend vermogen. Is daarin dan weer een stuk sterker dan Frenkie. Ik denk overigens dat het weinig uitmaakt waar hij komt te spelen. Ten Hag past zijn speelstijl aan aan de spelers die hij heeft (heel knap). Zie hem graag komen.
2 0
Joseph
Ik heb toch het idee dat Donny zich heeft moeten aanpassen aan ten Hag op 10, Neres ook op die positie en Frenkie moest dat als verdediger ook. Blind wordt in nood ook op linksback gezet ipv op 6. Dus nee, ten Hag past zijn selectie niet aan op zijn spelers. Ten Hag heeft een goede wisselwerking met zijn spelers, dat is zijn grootste kwaliteit, daar heeft hij hard voor moeten werken dit seizoen.
0 0
DannTheDon020
Zou naast Ødegaard ook gewoon Doan kopen, al is het voor op de bank. Is ook nog steeds een groot talent. Die assist van vandaag weer, pure wereldklasse. Kan net als Ødegaard nog beter gaan renderen met betere spelers om zich heen!
4 -10
Dolberg25
Onana - Veltman - Alvarez - Blind - Tagliafico - Mazraoui - van de Beek - Marin - Odegaard - Tadic - Neres
1 -3
JanTa
Wacht ff met allerlei opstellingen want ik weet zeker dat Marc nog lang niet is uitgeshopt.
0 0
Dolberg25
Dat is waar. Ben wel blij dat Marc eindelijk beseft dat er voor Augustus al een team moet staan.
0 -3
TheTruth
Prima elftalletje
0 0
TheTruth
Tadic - Huntelaar - Neres

Van de Beek - Odegaard
Schöne

Tagliafico - Blind - Schuurs/aankoop - Mazraoui

Onana

We gaan er niet de champions league mee winnen maar het is gewoon een kampioenselftal.
0 -4
Vertonghen
Een elftal bouwen om Huntelaar & Schone heen?
Schuurs in het centrum terwijl hij nog vast uit kan blinken bij jong Ajax...
Wazige opstelling.
Schone & Huntelaar moeten de 12/13e man worden komen jaar, ideale profs met kwaliteit maar voor de basis is een upgrade nodig.
2 0
TheTruth
Ik wilde gewoon visualiseren wat voor opstelling er volgend jaar kan gaan staan, ik snap ook wel dat het beter is als er een betere spits komt.
0 0
Dolberg25
Je vergeet Marin. Ik volg Luik een beetje qua samenvattingen en Marin is echt een goede technische speler. Een soort snellere Schöne met een betere dribbel.
4 0
AFCA4L
Odegaard was gisteren ook weer moeilijk van de bal te krijgen. Zijn bal behandelings snelheid is ook hoog. Van mij mag ie komen
3 0
AJAIXIXIXI
Lijkt me een goede versterking, naast Ødegaard zou ik ook graag Pavon of Matias Vargas (kan ook beide) zien. Dan moet je nog een linksback en een centrale verdediger vastleggen. Geen idee wie je hiervoor moet halen. Iemand ideeën voor deze 2 posities?
3 0
Hollister
Ik zie liever Pedrihno en Antony.. zo heeft iedereen zijn of haar voorkeuren.. maar vertrouw op Marcie
2 0
ajaxwestland09
Die spelers pavon en vargas heeft pisvee ook interesse in hoe bijzonder weer
1 0
AJAIXIXIXI
Mogen ze best interesse in hebben. Kunnen ze toch niet betalen en al helemaal niet wanneer Ajax ze echt wil.
1 0
ajaxwestland09
Dan nog te denken dat siem de jong terugkomt van een verhuur periode moet je toch niet aan denken
2 0
ajax4lifebaby
Marin, Odegaard, vd beek als middenveld met Schöne als backup. Dat is wel van goed Europees niveau hoor!
2 0
AjaxDaniel
Nog heerlijker als Ziyech blijft. Geeft een ongekende luxe positie.
3 0
ajax4lifebaby
Zekers, maar die zet je dan wel op de flank denk ik. Ook denk ik dat een mooie club hem gaat overnemen van ons en ik gun hem dat. Moeten wel wat spelers die mislukt zijn gaan verkopen deze zomer. Anders krijg je teveel spelers onder contract wat gewoon zonde is. Gewoon verlies nemen op sommige spelers.
0 0
Jajijdaar
Labyad + 4 miljoen ruilen voor Stengs lijkt me een leuke deal.
Alle mooie talenten naar Ajax toe. Zie liever ook Nederlandse talenten bij Ajax doorbreken. Stengs is iemand voor de toekomst en kan nog veel beter worden bij ons.
1 -2
ajaxwestland09
Stengs laatste tijd speelt deze gozer ook matig
0 0
Bensco
Goede transfer wel. Ik vind Odegaard zelfs wel wat weg hebben van Frenkie. Balvast, goede pass en draait mooi weg. Hij heeft inmiddels al 67 wedstrijden in de eredivisie op zijn naam, goed voor 5163 minuten, wat echt netjes is. En hij mag daar ook nog eens 20 wedstrijden als International aan toevoegen. Hij heeft dus de nodige ervaring en potentie. Vraag me wel af wat hij moet gaan kosten want ik zou geen 20 miljoen gaan betalen voor hem. 10 a 12 miljoen vind ik hem wel waard.
1 0
Barric
Ajax moet er echt alles aan doen om deze stylist binnen te halen. Zou mijn inziens met Marin een uitstekend koppel kunnen vormen op het middenveld. Niet zo'n sleurder als Ziyech maar wel veel balvaster en misschien wel creatiever. Marin voor het sleur en trekwerk en Odegaard als architect/vormgever voor de aanvalslinie. DOEN!!!
3 0
Raikkonen94
Top. Echt een versterking voor Ajax en je kon gisteren ook wel zien dat hij er echt met kop en schouders bovenuit stak.
3 0
louis60
Isak, Stengs, Lozano, Odegaard, Gakpo en Bergwijn. Gewoon voor de heb.
1 -3
Kennykenkaa
Lijkt me top
0 0
ajaxwestland09
Ajax presenteert straks 3 spelers odegaard L. De jong en S. Berghuis . Weet zeker dat As ontploft die ligt plat lol
0 -2
Ajacied33
Odegaard is welkom. Luuk de Jong past niet bij ons en we hebben betere spitsen. Berghuis voor Jong gaat niet meer, hij is te oud daarvoor..
1 0
ajaxwestland09
Tuurlijk odegaard is welkom wat moet je met berghuis en Luuk de jong niks
0 0
AFCSANCHEZ
Ik vraag me wel af naar welke topclub Ziyech gaat. Hij kan goed voetballen maar ik heb het idee dat Ajax toch wel een beetje zijn plafond is.
0 0
ajaxwestland09
Dortmund
0 0
MarkAFCA
Off: iemand enig idee of bekend is wat de prijzen zijn van Ajax - Spurs? Kan het nergens vinden, enkel vanaf €58. Aas op plekje op vak 102/103.
1 0
Joodhannus73
Dat is goed nieuws! Ook Berghuis halen, al is het een Kakkie. Net als Bayern Dortmund leegkoopt, moeten we dat ook in Nederland gaan doen bij Feyenoord en PSV. Nu is dat moment aangebroken. Geef eerst die havenslaven de nekslag. Lol! Dan sowieso nog een spits en linksback halen. En een waardig vervanger voor elke andere topper die weggaat...
2 -6
ajaxwestland09
Straks ga je ook nog roepen dat we Luuk de jong moeten halen hahahaha
0 0
xstaniox
Vergeet Schwaab niet.
2 0
arigold
Nee, nee, nee! Niet die Berghuis, vervelend eng mannetje, al die verschrikkelijke overtredingen van hem hoef ik niet in ons shirt te zien!
1 0
xstaniox
Als we iemand van Feyenoord zouden halen, zie ik liever Kokcu komen. Die heeft tenminste potentie. Maar die Berghuis is een momentenvoetballer en als het ff niet loopt wordt hij agressief en gaat hij lopen schoppen. Moeten we niet willen, zo'n speler.
0 0
amthree
Die rat hoef ik niet in een ajax shirt te zien.
2 0
Lane 8
Hij is echter wel echt te goed voor feyenoord hoor. Denk dat hij wel zou passen bij ajax, maar idd een vies mannetje.
0 -2
ajaxwestland09
Berghuis???? Hoe kom je erop irritant ventje en past totaal niet bij ons
3 0
AjaxDaniel
Ik zie dan liever een speler als Pavon kopen. Daarnaast is vrijwel niemand geïnteresseerd in Berghuis dus laat die kakkies maar lekker met hem opgescheept zitten. Die vragen toch de hoofdprijs aan ons.
0 0
Mitch021
Was gisteren met kop en schouders, beste man van Vitesse, daarnaast een van de betere op het veld. Haalt al weken een hoog niveau.

Zou een prima aankoop zijn!
6 -1
DeMeervanweleer
Weg gaan zeker: de Ligt, De Jong, Ziyech. Tagliafico en Neres gaan alleen als er betere opties beschikbaar zijn denk ik. Van de bank vertrekken waarschijnlijk: Kristensen, Labyad, Dolberg en Lamprou. Dus naast Odegaard die zeker potentie heeft maar ten opzichte van Ziyech minder rendement heeft, moet er nog wel kwaliteit in de vorm van goals en assists bij. Matias Vargas zou dan een optie zijn als LB of AM. Een echte spits is ook noodzaak, Traore heeft potentie maar is nog te pril om de eerste spits te zijn, een type als Isak is denk ik wel wat bij Ajax past, maar ik weet niet of hij haalbaar is er zijn vast nog meer opties die ik niet ken. Schuurs gaat doorstromen maar is nog niet zover dat hij de eerste RCV zal zijn, daar ligt dus ook prioriteit. Lang, en Ekkelenkamp zullen ook wel in de selectie komen. Cerny is denk ik, einde oefening en in de Wit zie ik het niet zo zitten.
0 -1
Ozymandias
Wat knap dat jij weet dat Tagliafico en Neres zeker gaan vertrekken...
0 0
MBAFCA11
Hier wordt je alleen maar sterker van, goede dragende spelers van andere eredivisie clubs wegkopen die ten minste als breedte versterkingen meekunnen, met potentie tot meer. Het zijn kleine risico's die we ons nu kunnen veroorloven.
2 0
geDaante
Die komt echt niet als breedtespeler, en er zal zeker geen prijsje voor een breedtespeler voor neergelegd worden, ga maar uit van iets van 20 miljoen, die moet dan dus voor de basis gehaald worden.
2 -1
swing
Doe maar niet joh, is/ wordt een net niet voetballer.
1 -5
koenos1
Ajax moet gewoon zoals Bayern alles voor de neus van Dortmund/PSV wegkapen. Risico's als Scherpen of Pierie kan je wel nemen voor die bedragen.
4 -1
Toon meer reacties