Serero over Ødegaard: 'Zou heel goed passen'

FinnDekker, 24-04-2019 om 09:20, 3270 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Thulani Serero denkt met plezier terug aan zijn tijd bij Ajax. De uitstekende Champions League-reeks doet de kleine Zuid-Afrikaan denken aan zijn goal tegen FC Barcelona in het verleden. Onder trainer Frank de Boer werd de sterke Catalaanse ploeg in eigen huis verslagen.

'Het is mooi om terug te zijn en te spelen tegen mijn oude ploeggenoten', vertelt Serero na afloop van Ajax - Vitesse aan Voetbal International. 'Ik heb goede herinneringen hier, zeker die Champions League-wedstrijd tegen Barcelona. Wie toen scoorde? Hoesen! Haha, nee ik ook. Of ik Ajax gezien heb in de Champions League? Nee, ik kijk geen voetbal! Echt nooit, ik weet niet waarom, geen idee.'

De spelverdeler denkt overigens dat Martin Ødegaard van toegevoegde waarde kan zijn voor Ajax. Marc Overmars moet de Noor zodra het kan contracteren, vindt Serero. 'Ja, meteen. Twintig miljoen euro. Wat zeg ik? Dertig! Hij zou hier heel goed passen. Een technische speler met heel veel kwaliteit.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pieke
Ødegaard wie?
0 -2
DanverAFCA
Die 2 hebben het er waarschijnlijk meerdere keren over gehad, hieruit blijkt dat Odegaard in ieder geval interesse heeft anders liet Serero wel anders weten.
0 0
Joseph
Ik vind Serero een ontzettend technische voetballer, was in zijn tijd bij Ajax mijn favoriete middenvelder, het is alleen jammer dat hij voor mijn gevoel niet alles er uit heeft gehaald. Hij kon echt dribbels maken die echt onnavolgbaar waren. Ik vind het dus wel wat zeggen als Serero zo spreekt over Odegaard.

Meer dan 20 moet het alleen niet worden, zo veel moet Ajax alleen uitgeven aan spelers die van een hoger niveau komen.
0 0
Bennyben
Ik geloof niet zo in de hype odegaard, op 16 jarige leeftijd het Noorse elftal bereiken is niet zo heel knap als je het Noorse voetbal volgt.

Ajax moet niet op naam lengte of leeftijd meer scouten, de mensen praten over odegaard of het Ziyech is maar die had veel betere cijfers voor die naar Ajax ging.
1 -2
AjaxPassion
Je mag ook gewoon een wedstrijd van hem kijken als je dat interessant vindt hoor. Maar ik neem aan dat je gisteren niet hebt gekeken?
0 0
Ryadmahrez
Ziyech was 23 toen hij naar ajax ging. Ook speelde hij als aanvaller/vrije rol in zijn laatste seizoen. Odegaard is 20 en speelt als middenvelder. Dus een beetje een scheve vergelijking he.
1 0
FWAjacied
Ze praten hem wel heel duidelijk naar Ajax.
0 0
PJSM
Vreemd als je een conclusie kunt trekken als je nooit voetbal kijkt. Blijft wel een goede jongen deze Serero.
0 0
pizzapunt
Viel gisteren écht positief op. Balvast, snel, goed in de kleine ruimte, alles naar voren. Iemand die constant dreiging in zijn spel heeft. zit ook echt een Ajax-kop op. ik hoop dat het concreet gaat worden. Zie hem slagen op zowel het middenveld als zwervend op rechts.
5 0
AFCA1510
Ik lieg niet als ik zeg dat ik weinig spelers kan opoemen die technischer zijn dan Odegaard. die jongen zijn balbehandeling is echt bizar!
3 0