Neres: 'Zullen zien wat de toekomst brengt'

FinnDekker, 24-04-2019 om 07:15, 6145 views, VP |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

David Neres is tevreden in Amsterdam bij Ajax, zo stelt de aanvaller tegenover VoetbalPrimeur. De Braziliaan stond en staat in de belangstelling van veel buitenlandse clubs, maar een langer verblijf lijkt niet uitgesloten. 

'Ik moet kijken wat het beste is voor mij, voor mijn carrìère en mijn familie. We zullen zien wat de toekomst brengt, maar ik heb een contract hier en ben tevreden hier', aldus Neres, die dinsdagavond inviel tegen Vitesse. Ajax is dichtbij de titel na de winst op Arnhemmers. 'We moeten gefocust blijven, want het is nog niet gespeeld.'

Een reden dat het extra goed gaat met de Ajacied is zijn recente debuut bij het Braziliaanse nationale elftal. 'Het was als een droom, tot op de dag van vandaag kan ik het niet geloven. Alle Braziliaanse spelers willen dat en mij is het gelukt. Ik ben heel blij en heel trots.'

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Ik denk dat het Braziliaans elftal de grootste stimulans voor hem is om te blijven. Als het aan hem had gelegen was ie in de winter weg geweest naar China voor een riant salaris. Want dit soort jongens blijven broodvoetballers en terecht. Komt uit een arm gezin in Soa Paulo.

Maar de allergrootste eer als Braziliaan is het Braziliaans elftal. En waar dit ver weg leek met Neymar, Willian, Coutinho, Richarlison.. is het na de winterstop ineens heel dichtbij gekomen en is ie zich er ook echt wel bewust van dat dit komt door de goede prestaties van Ajax in de CL.

Als ie nog een jaar blijft, nog een keer goede resultaten in de CL, en dan voor een megabedrag vertrekt en een superster wordt, dan wordt ie ineens een serieuze optie en zal ie Richarlison op de lijst wellicht voorbij zijn.

Dus ja, een goed verhaal heb je als Ajax zijnde, een contractverbetering tegen de 3 miljoen kun je hem bieden. Fingers crossed!
1 0
AlexIbarra
Ik vind de vele generaliserende opmerkingen op AS over (Zuid-Amerikaanse) broodvoetballers een beetje jammer. Alsof iedereen die ooit armoede heeft gekend geen enkel ander doel kan hebben dan zoveel mogelijk miljoenen verdienen.

Net zoals hij droomde van de Selecao, droomt hij misschien ook van op het hoogste niveau voetballen met de beste spelers. Dus niet in China. Die 'arme' familie is misschien ook heel blij als er elk jaar 1 miljoen naar Brazilie komt ipv 5 miljoen, en ze David in de CL kunnen zien.

Natuurlijk zijn Latino's geen zelf-opgeleide jongen met AJax-dna, die trouwens net zo goed vertrekken zo gauw zich een grotere ($$) club dan Ajax meldt. Alleen Sanchez ging vroeg weg (wel voor een transferrecord) en heeft ons toen genaaid door in de EU kwalificatie niet te kunnen spelen.

Behalve hij hebben de Zuid-Amerikanen in de laatste 10 jaar, van Bruno Silva en Suarez tot Cassierra en Neres volgens mij net zoveel (professionele) clubliefde getoond als de NL spelers. En niemand loopt bij Raiola. ;)
Ben wat dat betreft veel meer teleurgesteld in Vermeer, Gudelj, Kluivert, Bakker, Fosu-Mensah, Boilesen, Theo Janssen, Mink Peeters, Dilrosun en die vertrokken generatie, dan in de Zuid-Amerikanen die hier speelden.
0 0
FU
Ik heb écht genoten toen ze Neres opzochten na de goal van Ziyech
8 0
ajax4ever01
Waarschijnlijk waren de spelers het niet eens met Ten Hag dat Neres op de bank plaats moest nemen.
0 -11
Ozymandias
Zucht... en maar hopeloos blijven zoeken naar dingen om Ten Hag in een negatief daglicht te zetten. Het begint patalogisch te worden...
1 0
Danos
Ik denk dat wel meevalt, zeker in deze fase van de competitie. Het zal eerder zoiets zijn wat Bruggink zei dat ze liepen te gappen dat Hakim zou scoren.
0 0
Ajaxmax
Zuur
1 0
aalvinkjood
Wat was daar eigenlijk de reden voor??
0 0